Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MP8
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la MP8 » 23 jun 2014, 02:43

Kawhi je napisao/la:Jednom sam upoznao neku njegovu rodbinu i rekao im da se ložim na Asmira :rol:
Brat najmiliji :D
:lol: :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jun 2014, 02:44

Kawhi je napisao/la:Jednom sam upoznao neku njegovu rodbinu i rekao im da se ložim na Asmira :rol:
Brat najmiliji :D
Može se reći da sam ponosan.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 09:29

Asmir Begović, naš reprezentativni i najbolji golman dosadašnjeg toka Svjetskog prvenstva, obratio se javnosti putem svoje web stranice.

"Nakon prespavane noći mogu reći da mi nije nimalo lakše, i dalje sam tužan i nesretan. Silno smo željeli razveseliti naš narod dobrim rezultatom i pobjedom, ali na kraju moramo priznati da smo zasluženo izgubili. Dali smo sve od sebe, borili smo se i sada je na nama da naučimo iz ovih grešaka i da u budućnosti budemo bolji. Pred nama je još jedna utakmica i moramo uraditi sve da je pokušamo dobiti, a onda se posvetiti kvalifikacijama koje dolaze.

Želim se još jednom zahvaliti svima vama, navijačima koji su putovali u Brazil ili nas bodrili kod kuće u Bosni i Hercegovini ili bilo gdje na svijetu. Vaša podrška nam mnogo znači. Idemo dalje, uzdginutih glava", napisao je Begović.

NE ZASLUZUJEMO TE, KAPITENU :tokralju: :tokralju: :tokralju:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2014, 09:35

Mozambik je napisao/la:Asmir Begović, naš reprezentativni i najbolji golman dosadašnjeg toka Svjetskog prvenstva, obratio se javnosti putem svoje web stranice.

"Nakon prespavane noći mogu reći da mi nije nimalo lakše, i dalje sam tužan i nesretan. Silno smo željeli razveseliti naš narod dobrim rezultatom i pobjedom, ali na kraju moramo priznati da smo zasluženo izgubili. Dali smo sve od sebe, borili smo se i sada je na nama da naučimo iz ovih grešaka i da u budućnosti budemo bolji. Pred nama je još jedna utakmica i moramo uraditi sve da je pokušamo dobiti, a onda se posvetiti kvalifikacijama koje dolaze.

Želim se još jednom zahvaliti svima vama, navijačima koji su putovali u Brazil ili nas bodrili kod kuće u Bosni i Hercegovini ili bilo gdje na svijetu. Vaša podrška nam mnogo znači. Idemo dalje, uzdginutih glava", napisao je Begović.

NE ZASLUZUJEMO TE, KAPITENU :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Jesi ti Asmire, ali neki manekeni na terenu nisu uopste
Zato ne smije niko biti nasljednik Spahe osim tebe.
Bude li Amrin maneken dizemo pobunu !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 23 jun 2014, 12:24

Treba zasipati savez mailovima da Asmir bude kapiten!!!

[email protected]

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 12:34

Ne treba zasipati e-mailovima ni vršiti pritisak. Lijepo sačekati kraj serijala "BiH u Brazilu". Sumirati utiske, rezultate, ko je kakav bio i kad se odluči šta i kako dalje uz novog selektora onda da igrači sami između sebe odaberu ko će biti novi kapiten i istinski vođa ove ekipe. Ako je to Asmir što bi ja lično volio onda neka bude voljom igrača i stručnog štaba, a ne pritiskom medija i navijača. Treba se čuti i mišljenje javnosti i medija to svakako, ali ponavljam igrači neka odluče, znaju oni sami ko je onaj pravi.

Od mene glas ide svakako za Asmira. :thumbup:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 23 jun 2014, 18:26

Janez je napisao/la:Ne treba zasipati e-mailovima ni vršiti pritisak. Lijepo sačekati kraj serijala "BiH u Brazilu". Sumirati utiske, rezultate, ko je kakav bio i kad se odluči šta i kako dalje uz novog selektora onda da igrači sami između sebe odaberu ko će biti novi kapiten i istinski vođa ove ekipe. Ako je to Asmir što bi ja lično volio onda neka bude voljom igrača i stručnog štaba, a ne pritiskom medija i navijača. Treba se čuti i mišljenje javnosti i medija to svakako, ali ponavljam igrači neka odluče, znaju oni sami ko je onaj pravi.

Od mene glas ide svakako za Asmira. :thumbup:
ako budu igrači birali, ne gine nam Džeko :thumbdown:
nadam se da griješim :kafa:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 jun 2014, 18:30

Asmir je rodjen za kapitena. Vidjeli ste kako se dere na spahu, kako vadi nigerijca na svoju ruku. Kakav Dzeko setac obicni uozbiljite se, so Begovic dolazi u obzir.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 24 jun 2014, 23:09

Biće sramota ako Džeko poslije svega bude kapiten.

slika

Neminovnost!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 jun 2014, 10:48

I ova slika puno govori:

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 10:50

Zagrli ga Edine, izljubi se sa njim.

Asmir bijesan :oops:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2014, 10:51

Mora postati novi kapiten.
1946

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 25 jun 2014, 10:53

KAPITEN U NAREDNIH 10 GODINA ABD.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 10:54

volio bi vise nego ista da asmir bude kapiten ali sumnjam da ce se to desiti pored dzeke, nazalost :cry:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jun 2014, 10:57

Tesko bi to podnijela Dzekina sujeta....

Asmir je stvoreni lider, Dzeko nije lider, ne druzi se sa svima, nema autoritet..... Asmir je jedini koji se smije suprostaviti siledziji, to sve govori.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 25 jun 2014, 11:05

Batko je napisao/la:Tesko bi to podnijela Dzekina sujeta....

Asmir je stvoreni lider, Dzeko nije lider, ne druzi se sa svima, nema autoritet..... Asmir je jedini koji se smije suprostaviti siledziji, to sve govori.
ko ga yebe, sujetu nek prosipa Amri kuravi,,treba nacija trpit radi njegove sujete..e nece ici

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 25 jun 2014, 11:25

Asmir Begovic legenda, buduci kapiten in shaa Allah. To je igrac koji svi vole i nemogu da mrze, sa pravim radom uspjece on to ako Bog da. Ova slika sve govori, Asmir ga gleda kao da ce ga ubiti. Nije ni cudo sto dosta diaspore nece da igra za BiH kad je evidentno da jos ima problema. Svaka cast ovim momcima i koji su sada izabrali da igraju za nas. Volio sam Dzeku ali to nije po meni vise isti covjek, pokupio lose drustvo u Cityu sa Ballotelijem pa onda sa onim chetnicima, ima kurvu kao curu, Spaha i Ibricic isto nevaljaju vidi se.

Pogledaj samo ostale Asmira, Harisa,Vedada,Seada itd to su momci pravi, treba nam trener ko Deschamps da izbaci umisljene likove kao Nasrija koji prave probleme...vidi Francuzske odmah sve bolje ide.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 11:26

Novi kapiten!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2014, 11:41

Nismo ni svjesni koliko smo sretni što imamo ove igrače koji su odrasli u vani, po Njemačkoj, Kanadi, Švicarskoj, Luksemburgu i slično. I nadam se da će ih biti sve više u budućnosti. Što je manje ovih rođenih, stopostotnih balkanaca, sve će normalnija bit situacija u ekipi. Previše smo mi glup narod jbg.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 jun 2014, 12:49

Postavite čovjeku yebenu statuu!

Kapiten!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.