Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2014, 10:09

Naravno da tele treba vrijedjati, jer za ovo ste sto je lik uradio u pola godine nista drugo nije zasluzio.

Kriminalac, nepotista, nikakav strateg, inteligencija nula, nula od autoriteta, ljencuga i bezobrazni lazov.
Sasvim dovoljno, jos ovo nisu uvrede, nego fakt.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 25 jun 2014, 10:10

E jadi moji.. :roll: Sada im je , polupismeni, Velid Spaho heroj u odbrani vrlog Retarda :clap:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2014, 10:12

Principatus je napisao/la:Naravno da tele treba vrijedjati, jer za ovo ste sto je lik uradio u pola godine nista drugo nije zasluzio.

Kriminalac, nepotista, nikakav strateg, inteligencija nula, nula od autoriteta, ljencuga i bezobrazni lazov.
Sasvim dovoljno, jos ovo nisu uvrede, nego fakt.
:oops:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jun 2014, 10:17

Je li moguće da ima ubleha koji brane ovog čovjeka :lol: :lol:
naprijed rejal

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 jun 2014, 10:18

The_Target je napisao/la:Poser.em se usta Safetu i onima koji ga podrzaju,a za banovanje ...admin je osoba koja to odlucuje,a svako ima pravo na svoje misljenje. Safete odlazi
Aferim momcino! Ti nemas misljenje, takvi kao ti egzistiraju samo na nivou protozoa i postoje samo da bi se zalijepili u udubljenje necijeg dzona koji je natopljen slicnim izmetom.

Sramota ko sve ima moderatora!

Vidjecemo vjerovatno u toku sedmice jos informacija o ovome svemu. Nadam se da je Velid (nenamjerno) samo zapoceo lavinu.

Za ovo sve je kriv Begovic. Taj samozatajni lisac s kojim je Spahic smogao hrabrosti nakon dugo vremena da se obracuna. Pa vidjeli smo i sami da rezervni golman nikad priliku nije dobio. Evo i dokaz kako se dere na jadnog Spahica:

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 25 jun 2014, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jun 2014, 10:20

Rekli smo da ne treba vrijedjati i da ce se na kraju brojati mrtvi..... Nisam bio za to da se pravi losa atmosfera itd. Sada kada pogledamo unazad. Mozda se i trebalo sve razje8ati ali sada je kasno i lako je biti general poslije bitke...

Najvise me zanima kako se to Pape pripremao za Nigeriju..... Ja se sjecam izjava, da prijeteljske nisu bitne i da nema potrebe da ih prati jer ce najjasniju sliku dobiti na samom SPu jer igraju dan poslije nas. Dakle nije napravljen nikakav skauting prije SPa, samo smo se pripremali za Argentinu, a sada je pitanje i kako smo se za njih pripremali.

Sta se desava? Pape na tekmu Nigerije salje Borceta i tako gazi svoje rijeci. Izvodi sastav koji zraci cinjenicom da smo ih podcjenili i da je Pape kontao da cemo imati loptu oko 70% u nogama...

Zakljucak, priprema za najvazniju utakmicu protiv Nigerije je totalno kiksala kao i sam taktika na utakmici....

Vaha je objasnio kako se pripremao za Koreju....
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 25 jun 2014, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 25 jun 2014, 10:21

Kostalo nas je bas to sto Pape nije imao muda da se nametne ko autoritet i to otpocetka nije znao, vise onako htio jaran bit u nivou igraca nije se postavio iznad njih. To je dobro Pape dragi ako u pitanju nisu balkanci nego Njemacka mozda, za nase igrace vrijedi samo degenek. I sarao je sa postavom samo da se netko nedaj boze ne naljuti, neka svi malo igraju..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2014, 10:21

niko njeg ne brani i nema nekog razloga da neko brani susica ,vrijeme je da ode i tako ce i biti .hvala ,dovdjenje prijatno .dolazi novi selektor valjda opet vidimo neko veliko takmicenje :bih:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2014, 10:23

Batko je napisao/la:Sada kada pogledamo unazad. Mozda se i trebalo sve razje8ati ali sada je kasno i lako je biti general poslije bitke...
Neki od nas su bili i generali prije bitke, to jest sve smo u sami detalj predvidjeli, pa i pred samu utakmicu protiv Nigerije, dovoljno je bilo pogledati sastav. No tada smo mi bili hejteri i misevi, a neki ovdje prepametni. No pokaze sve vrijeme, vrijeme...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2014, 10:26

Principatus je napisao/la:
Batko je napisao/la:Sada kada pogledamo unazad. Mozda se i trebalo sve razje8ati ali sada je kasno i lako je biti general poslije bitke...
Neki od nas su bili i generali prije bitke, to jest sve smo u sami detalj predvidjeli, pa i pred samu utakmicu protiv Nigerije, dovoljno je bilo pogledati sastav. No tada smo mi bili hejteri i misevi, a neki ovdje prepametni. No pokaze sve vrijeme, vrijeme...
samo sto je vecina ismijavala sto sunjic igra a momak bio najbolji na terenu .

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jun 2014, 10:30

Principatus je napisao/la:
Naravno, nije to problem, bilo je tu dosta argumentovane kritike, meni se prije svega nije svidaljo sto se vrijedalo, kreten iditio itd. To nije potrebno.

Da, vrijeme sve pokaze, Pape nije uspio i ne zna i mora da ide. Ja nisam mjesecima mogao pisati na Spahic temi jer su me zvali misem.... Ja sam uvijek njega smatrao kikserom i nikada mu nisam oprostio kikseve u repki....
Licno sam ga sreo dva puta i oba puta me jako razocarao.....

Nemam problem da priznam, ja sam hejter, mrzim Spahica, srusio je moje snove i milione drugih....Privatizirao je reprezentaciju, pravi probleme u i van nje...Bori cu se svim sredstvima protiv njega...

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 25 jun 2014, 10:36

Safete, sjetim ti se najmilijih i ovo jutro :evil:

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 25 jun 2014, 10:36

"..da je ovo mozda nas krajnji domet bio.."

"..ne zalim ni za jednom mojom odlukom.."

:facepalm: Dusko de postedi mi zivce covjece, molim te ko Boga.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 25 jun 2014, 10:37

bordobijeli je napisao/la:niko njeg ne brani i nema nekog razloga da neko brani susica ,vrijeme je da ode i tako ce i biti .hvala ,dovdjenje prijatno .dolazi novi selektor valjda opet vidimo neko veliko takmicenje :bih:
Ti si vjerovatno Sead Sušić, a možda i sam Safet. Hvala Bogu da odlazi, a vrijeme je davno bilo. Slažem se da ga ne treba vrijeđat, al on se nasmijao u lice cijeloj naciji kada je na press-u rekao da je Tin zadnji vezni i da ga zbog toga zove, a onda ga ubaci u igru kada ganja rezultat.

Nije samo njemu vrijeme da ode, ima tu još dosta njih koji trebaju otići. Neki su zaslužili da ih se javno prozove, al ovdje nemas pravog sportskog novinara koji će to napisati. Sve neki poltroni, kobajagi da se ne remeti atmosfera u repki. Koja atmosfera? Pa ocima jedni druge ne mogu gledat.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 10:40

Batko je napisao/la:Nemam problem da priznam, ja sam hejter, mrzim Spahica, srusio je moje snove i milione drugih....Privatizirao je reprezentaciju, pravi probleme u i van nje...Bori cu se svim sredstvima protiv njega...
:salut:

Na momente sam pomišljao da odustanem, zbog slijepaca koji ne vide pored očiju. Mrzim ga kao najvećeg neprijatelja i tako će biti dok sam živ. Najveće zlo koje je pogodilo naš tim od kako su nas FIFA i UEFA primile kao ravnopravnog člana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 25 jun 2014, 10:44

Citam mu ove zadnje izjave uoci utakmice sa Iranom i kontam ima li ovaj barem gram mozga u onoj svojoj telecoj glavi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 25 jun 2014, 10:46

Virtual govori o slijepcima koji ne vide pored svojih ociju :D :) Koja ironija :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 10:48

kokakolas je napisao/la:Virtual govori o slijepcima koji ne vide pored svojih ociju :D :) Koja ironija :D
Što te to nema na temi Emira Spahića, hajde jednom ' ne zaslužujemo te sine Bosanski'... ili ćemo uzeti neki drugi hit, 'kleknite pred kapitenom'...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 25 jun 2014, 10:55

Ja ne mogu da vjerujem da ovde ima ljudi koji brane ovog covjeka.Pa ljudi kontate li vi ista.Covjek nas je unistio svojim neznanjem.Kako mu je doslo samo u glavu da Kolasinca ostavi na klupi :evil: .I kad je vidio da je totalno promasio sastav,sto ga nije uveo da ucvrstimo odbranu,sto nije rekao Spahicu da se ne igra pred nasim golom.Gade mi se i on i Spahic :oops: :oops:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 10:57

admir1991 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ovde ima ljudi koji brane ovog covjeka.
isti ti nam prizeljkuju barbareza za novog selektora, valjda se nama svi trebaju uciti :puke:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.