Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 25 jun 2014, 09:19

I trener obale slonovace odlazi posliej neprolaska skupine...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 jun 2014, 09:27

The_Target je napisao/la:Poser.em se usta Safetu i onima koji ga podrzaju,a za banovanje ...admin je osoba koja to odlucuje,a svako ima pravo na svoje misljenje. Safete odlazi
Auuu, pametno, nema sta :D. Svaka cast, uspio si u zivotu :lol: .
slika
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 25 jun 2014, 09:28

Gospodine, prvi sam mu zamjerio nepozivanje Maria Vrančića i Prcica i napadao, zamjerio sam mi i što nije stavio Bicakcica i Kolasinca zadnju, ali ne u tolikoj mjeri u kojoj mu svi ostali zamjeraju, a ne bi trebali. Sudija na svjetskom nikog nije oštetio kao Bosnu i s tim se pomiri, direktno je uticao na tok utakmice i direktno te je izbacio sa dvije kardinalne greške, a pošto ti to ne razumiješ i zbog mržnje prema čovjeku pises ono što ti odgovara, neću se truditi da ti dalje objašnjavam. Ne poredi nas ni s kim.

amcibald

Post Postao/la amcibald » 25 jun 2014, 09:41

The_Target je napisao/la:Poser.em se usta Safetu i onima koji ga podrzaju,a za banovanje ...admin je osoba koja to odlucuje,a svako ima pravo na svoje misljenje. Safete odlazi
Zadnji post na forumu....
Moderacijooooo
administracijooooo
sram da vas bude i stid kakve ogavne i bezobrazne postove moram citati,ne samo od forumasa,vec sad i od vas.
Krivim Safeta,ali nikada ga nebi vrijedjao,i nazivao pogrdnim imenima.
Vi ste bruka i sramota foruma i portala.
Stidite se,jer mi normalni forumasi ne mozemo od vasih (da prostite) gov.na pristupiti normalnoj diskusiji.
FUUUUUUUJ!!!!

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 25 jun 2014, 09:43

Oj safete, sajo sarajlijoo :/
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 25 jun 2014, 09:45

Hahaha, sad su Papoljubci nasli priliku da prikazu ovo g*vno od selektora kao zrtveno janje :D

Pakujte veceras kofere zajedno sa svojim 'strucnjakom', jer sutra cete vec biti na smetljistu istorije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 09:49

Neka pakuje kofere, to je jedina ispravna odluka, a što se ostalog tiče Velid Spaho je sve objasnio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 25 jun 2014, 09:50

Kako ovdje pojedini mijenjaju misljenje, Allahu dragi! Sve i da Susic puno toga kaze o svim tim desavanjima zasto bih mu ja vjerovao nakon svega!? Sastav koji je izveo protiv Nigerije mu se ne moze oprostiti, ako je neko remetio atmosferu fino ga je trebao odstraniti davno, davno ili podnijeti ostavku. Ovako je samo dokazao da NEMA MUDA i da nema blage veze od selektorskog posla. I jos, kad se sjetim svih njegovih izjava u ove cetiri godine, i zalosno i sijesno. Zato, sretno mu bilo, ali sto dalje od Bosne...
Volim te Bosno!!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jun 2014, 09:52

[youtube][/youtube] e svašta :lol: :lol: :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 09:58

Fakat, koga ovdje stavljaju za moderatore bože sačuvaj...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2014, 09:59

IlPrincipe je napisao/la:[youtube][/youtube] e svašta :lol: :lol: :lol:
sta kaze ja i zoka deremo sami hahhhahahaha :rol: :rol: velide ,velide :thumbup:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2014, 10:01

Babayaro je napisao/la:
Zasto? Pa momak se jos suvise fino izrazio sto se tice kriminalnog teleta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 10:02

Principatus je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:
Tu ste negdje, i ti, i kriminalno tele, i taj sa tvog avatara i moderator.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2014, 10:06

Babayaro je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Babayaro je napisao/la: Fakat, koga ovdje stavljaju za moderatore bože sačuvaj...
Tu ste negdje, i ti, i kriminalno tele, i taj sa tvog avatara i moderator.
kuknjava
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 jun 2014, 10:06

adriano_leite je napisao/la:Kakav nacin izrazavanja jednog moderatora, nije ni cudo sto je forum ovakav :clap: . De se banuj ziv bio :pray: .
Ma totalno zanimljivo i nevjerovatno. Ne samo ovdje na forumu vec i na ulici, po lokalima...
Ljude koje su svi podrzavali, kojima su vjerovali (ogromna vecina), koje su volili (vecina), za koje su navijali i bili uz njih (mnogi putovovali ida bi ih gledali) sada se vrijedjaju i pljuju. Nevjerovatno.

Reci da se pogrijesilo, da je izbor mogao biti bolji, bolja taktika, pripreme, kamp, je svakako uredu, na mjestu i treba reci ali vrijedjati :sick: , pa jbt kao da je sve isplanirano jos od kvalifikacija, plasman reprezentacije je ostvaren samo da bi se utakmice u Brazilu odigrale eto sto se moraju a da nam se igra, ma ne igra, jos protiv "smijesnih" reprezentacija.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 25 jun 2014, 10:07

imperator10 je napisao/la:Gospodine, prvi sam mu zamjerio nepozivanje Maria Vrančića i Prcica i napadao, zamjerio sam mi i što nije stavio Bicakcica i Kolasinca zadnju, ali ne u tolikoj mjeri u kojoj mu svi ostali zamjeraju, a ne bi trebali. Sudija na svjetskom nikog nije oštetio kao Bosnu i s tim se pomiri, direktno je uticao na tok utakmice i direktno te je izbacio sa dvije kardinalne greške, a pošto ti to ne razumiješ i zbog mržnje prema čovjeku pises ono što ti odgovara, neću se truditi da ti dalje objašnjavam. Ne poredi nas ni s kim.
A je li nam i sudija kriv sto u 90 minuta nismo bili u stanju stvoriti barem jos jednu sansu za gol. Meksiku su ponistena DVA, ZNACI DVA CISTA GOLA KO SUZA ali su bili sposobni zabiti treci regularan za pobjedu. Mi nismo uspjeli napraviti vise niti jednu dobru priliku protiv najslabije i ujedno najmladje africke reprezentacije na prventstvu. Toliko o taktickoj lucidnosti naseg trenera Safeta Susica, koji je na prvenstvo dosao cak i bez kondicionog trenera (kome jos treba jedno takvo beskorisno osoblje, al smatram da je to vise greska nogometnog saveza, jer su morali Safetu ukazati na takav jedan propust)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 jun 2014, 10:08

JEl misli na SPahica ?? ,a jbg oni su tamo imaju informacije bolje nego mi ovdje i jasno mogu vidjeti dal sta ne stima uostalom vidjelo se to u utakmici da ne valja atmosfera Spahic daje neke lopte Nigerijcima Medunjanin dobi zuti,Dzeko nonsalantno trckara,Spaha ulazi u bespotrebne duele sa fizicki jacim od sebe i Emenike ga sj.eba..ali ima tu i do Susica on je mogao zavrsiti to posle Egipta javnost bi stala uz njega ali on je odlucio se za kompromis koji nije dugo trajao..Trebalo bi se zahvaliti onda i Spahicu posle Sušića..

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 25 jun 2014, 10:09

dr.van nostrand je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Kakav nacin izrazavanja jednog moderatora, nije ni cudo sto je forum ovakav :clap: . De se banuj ziv bio :pray: .
Ma totalno zanimljivo i nevjerovatno. Ne samo ovdje na forumu vec i na ulici, po lokalima...
Ljude koje su svi podrzavali, kojima su vjerovali (ogromna vecina), koje su volili (vecina), za koje su navijali i bili uz njih (mnogi putovovali ida bi ih gledali) sada se vrijedjaju i pljuju. Nevjerovatno.

Reci da se pogrijesilo, da je izbor mogao biti bolji, bolja taktika, pripreme, kamp, je svakako uredu, na mjestu i treba reci ali vrijedjati :sick: , pa jbt kao da je sve isplanirano jos od kvalifikacija, plasman reprezentacije je ostvaren samo da bi se utakmice u Brazilu odigrale eto sto se moraju a da nam se igra, ma ne igra, jos protiv "smijesnih" reprezentacija.
yebiga, na kraju insan skonta da mi kao narod nismo ni zasluzili prolazak te grupe, a kad smo vec mi takvi kakvi jesmo, zasto bi ti nasi reprezentativci bili bolji, oni su na kraju samo nasi predstavnici..
Volim te Bosno!!!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 25 jun 2014, 10:09

Danas ce Pape izdominirati sa taktikom opet,imam osjecaj da cemo igrati sa laznim stoperom.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 25 jun 2014, 10:09

Ja i ti kralju nismo gledali istu utakmicu. Čuj najslabija afrička reprezentacija, nismo stvorili nijedne šanse...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.