SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
Ovoliko grešaka nije bilo u kantonalnim prvenstvima.
Stvarno ne vidim cemu ovako vidjenje, kao da su Kolumbija i Chile neke leve ekipe. Brazil nece imati uopste lak zadatak.Consigliere je napisao/la:Dakle, Brazil ide na Chile, pa na pobjednika duela Urugvaj- Kolumbija....Polufinale rutinski, nazalost.
a još nije ni faza po skupinama završilaterabajt je napisao/la:Ovoliko grešaka nije bilo u kantonalnim prvenstvima.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Consigliere
- Kontakt:
Sve je na strani Brazila, publika, sudije, kvalitet... Ne kazem da ce biti lako, ali tesko da ce ih Cile i Kolumbija/Urugvaj zaustaviti na domace terenu. To moze biti samo neko od ovih jacih evropljana ili popravljena Argentina.Paradajz je napisao/la:Stvarno ne vidim cemu ovako vidjenje, kao da su Kolumbija i Chile neke leve ekipe. Brazil nece imati uopste lak zadatak.Consigliere je napisao/la:Dakle, Brazil ide na Chile, pa na pobjednika duela Urugvaj- Kolumbija....Polufinale rutinski, nazalost.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Uzima ovo Brazil,siguran sam iako su mi baš mrski...Inace prejako prvenstvo još večeras kad Grci iznenade svijet opez 
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

- Consigliere
- Kontakt:
Ja mislim da padaju u polufinalu od Njemacke/Francuske.bazeni je napisao/la:Uzima ovo Brazil,siguran sam iako su mi baš mrski...Inace prejako prvenstvo još večeras kad Grci iznenade svijet opez
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Baš tako. I Chile, a pogotovo Kolumbija pokazali su puno više od Brazila. Brazil ovo teško može proći i na guranje, a kamo li lagano.Paradajz je napisao/la:Stvarno ne vidim cemu ovako vidjenje, kao da su Kolumbija i Chile neke leve ekipe. Brazil nece imati uopste lak zadatak.Consigliere je napisao/la:Dakle, Brazil ide na Chile, pa na pobjednika duela Urugvaj- Kolumbija....Polufinale rutinski, nazalost.
Ovaj treci krug ne lici ni na sta......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jel˙ to nemaju druge muzike osim ove pjesme Happy
Uvijek, am bas uvijek svira kuknjava

Uvijek, am bas uvijek svira kuknjava
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Consigliere
- Kontakt:
I Chile i naredni protivnik, ko god da bude gube jedan od najvaznijih segmenata igre ovdje, a to je domaci teren. Samim tim ode i dio fanatizma kojem mogu i zahvaliti prolaz dalje. Ovdje jedino Kolumbija moze zaprijetiti, ali kad pomislim na duel Yepes- Neymar... hmmm. Po meni, Brazilci su polufinalisti 85%DukeOfWellington je napisao/la:Baš tako. I Chile, a pogotovo Kolumbija pokazali su puno više od Brazila. Brazil ovo teško može proći i na guranje, a kamo li lagano.Paradajz je napisao/la:Stvarno ne vidim cemu ovako vidjenje, kao da su Kolumbija i Chile neke leve ekipe. Brazil nece imati uopste lak zadatak.Consigliere je napisao/la:Dakle, Brazil ide na Chile, pa na pobjednika duela Urugvaj- Kolumbija....Polufinale rutinski, nazalost.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Treće kolo 2.87. Kako je potencijalno tragično izgledalo danas, ovo je fenomenalno.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Moze neko da mi napise kako stoje top 6-7 strijelaca? Znam otprilike ko je, al nisam siguran 100%
Manchester United!
- Consigliere
- Kontakt:
Vracamo se lagano u 3+ ritam
2.93

2.93

- Donnie Darko
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:Moze neko da mi napise kako stoje top 6-7 strijelaca? Znam otprilike ko je, al nisam siguran 100%
4 - Neymar
3 - Hamez Rodriguez
Enver Valencia
Karim Benzema
Thomas Müller
Robin van Persie
Arjen Robben
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Enner se zove, kakav Enver 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Enner se zove, kakav Enver

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
K'o neko sa <100...rio_Ferdy88 je napisao/la:Enner se zove, kakav Enver

- Donnie Darko
- Kontakt:
Enver bratrio_Ferdy88 je napisao/la:Enner se zove, kakav Enver

Kostarika bodova kao zajedno Italija, Engleska i Spanija. Bez obzira sta se desi u nastavku prvenstva mislim bez dileme prva prica prvenstva.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- DragonReborn
- Kontakt:
Au kakva šteta što će pola Južne Amerike da se samoizbaci do polufinala...i opet ćemo imati evropsko prvenstvo u top4.Consigliere je napisao/la:Dakle, Brazil ide na Chile, pa na pobjednika duela Urugvaj- Kolumbija....Polufinale rutinski, nazalost.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.