Da im ga Hoce Cipelas zabit koji bi to merak bio
Da vise ne kvrarim temu odoh ja pa se cujemo opet u subotu poslije tekme
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dobro ste pojacani,aj valjda cemo imat razloga da slavimo u suboturob do bagro je napisao/la:Ma dosao nam Cipelic( Obuca), Duro, Puric, Sadikovic, Dzenan Krajisnik itd. Ma uglavnom solidna ekipa ja sam zadovoljan![]()
Da im ga Hoce Cipelas zabit koji bi to merak bio![]()
Da vise ne kvrarim temu odoh ja pa se cujemo opet u subotu poslije tekme
Ma sta ces,ulazice kao i navijaci Celika kad su isli na tribine,ulaze sa busevima,kraj samog ulaza ce im stati bus i tad ce izlazit,pravo iz busa na tribinu,eh sad se ne zna na koju idu tribunu,jel idu na pocetnu ili zadnju gdje su Fukare ?SaltCityAttack je napisao/la:hvala na iskrenim zeljama i vama takodjer puno srece u nastavku sezone, jer isto nam se pise
Ma mene takodjer interesuje kako ce se ulaziti na nas stadion....Sa istoka to jeste stajanja mislim da se nece moci ulaziti radi izgradnje tribine.Jedino da gostujuci navijaci sa budsevima budu parkirani pored pomocnog stadiona i da sa te strane ulaze na A tribinu.Ako odatle budu prolazili na D tribinu svasta moze se desiti, a u najgorem slucaju da neko baci flasu, kamen ili nesto slicno.Ja znam da u tom slucaju ce biti ono Fukare kamenovale i slicno.Sijetim se jednomdok smo bili na stajanju(istoku) gdje smo citavu utakmicu navijali sa te strane mislim da je bila 1997-1998 i kada su neki od simpatizera bacali neke flase i kamenice na igrace Zelje.Novine su napisale da su to fukare i tako dalje, a ustvari fukare bile na drugoj strani stadiona
14:30 je tekmaburek pita je napisao/la:steta sto fukare bojkotuju zbog atmosfere al zelim vam srecu u vasoj borbi i da istrajete do kraja!
i iznal neko tacno vrijeme odigravanja tekme?
ja stvarno ne vidim nikakvu logiku stavljanja HZ na D tribinu, al fakat,SaltCityAttack je napisao/la:Kako stvari stoje uprava je odlucila Horde smjestiti na D tribinu...Fino bogami sve su to fino isplanirali...Ma nama je spas ispast iz lige isto kao sto je Velez i Borac i evo danas se bore za titulu
Ta tribina gdje trebaju Horde je ona gdje su bile Fukare,valjda znas kad dodjete u onaj cumez i vidite gdje su Fukare,e tu cete vi biti smjesteni,samo ne znam kako je glupa uprava Slobode,ljude stavljat na kraj stadiona a valja proci kraj domacih navijaca cccjunuz23 je napisao/la:ja sam bio al fakat ne znam sta je i gdje je ta famozna tribina....jel to onaj dio kad ulazis na stadion pa moras proci uzduž citavu tribinu da bi dosao na sami kraj iste...
junuz23 je napisao/la:ja sam bio al fakat ne znam sta je i gdje je ta famozna tribina....jel to onaj dio kad ulazis na stadion pa moras proci uzduž citavu tribinu da bi dosao na sami kraj iste...
Ma znam da gamad nece otici,al nek barem rade svoj posao,misle doveli dobre igrace,i sad navijacima malo zamazat ociSaltCityAttack je napisao/la:da se razjasnimo... oni nikada nece otici to zapamti, jedino nam je spas ispadanje iz lige nazalost
Tako jejunuz23 je napisao/la:Ulazio sam na glavi ulaz( onaj sa ceste) pa te tu prerove, pa onda prilazis stadionu tj. onoj glavnoj i najvecoj tribini koju moras citavu uzduz prehodati da bi dosao na sami kraj iste....jel to to
Naravno, jedva cekamharry_90 je napisao/la:Tako jejunuz23 je napisao/la:Ulazio sam na glavi ulaz( onaj sa ceste) pa te tu prerove, pa onda prilazis stadionu tj. onoj glavnoj i najvecoj tribini koju moras citavu uzduz prehodati da bi dosao na sami kraj iste....jel to tojel ti dolazis na tekmu u Tuzlu ?
Samo jbg bice zeznuto,jer cete morati doci ranije na tekmu da ne bi bilo sranja kad budete dolazili,ili kad budete izlazili sa stadiona jer ce vas busevi stati pred sami ulaz na tribinu,znaci pravo iz busa na tribinu,nadam se da nece biti njasra.junuz23 je napisao/la:Naravno, jedva cekamharry_90 je napisao/la:Tako jejunuz23 je napisao/la:Ulazio sam na glavi ulaz( onaj sa ceste) pa te tu prerove, pa onda prilazis stadionu tj. onoj glavnoj i najvecoj tribini koju moras citavu uzduz prehodati da bi dosao na sami kraj iste....jel to tojel ti dolazis na tekmu u Tuzlu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.