Jest mi te zao .... i tebe i takvih kao ti.hurem je napisao/la:ironmany
ajd MARS, ne s teme, nego s foruma, i ti i tebi slicni

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jest mi te zao .... i tebe i takvih kao ti.hurem je napisao/la:ironmany

Faul ne bi bio da se Kabadahija znao postaviti u toj situaciji i izbio loptu pred superiornijim od sebe.drummer je napisao/la:Meni je zanimljivo gledat kako neki postave snimak a od mrznje ne vide faul.![]()
Pa izbrisite bar taj zadnji klip,on vam ne ide u prilog.
Naprotiv, ja sazalijevam takve kao ti...jer ste licemjeri i "bezgrijesnici"...IronMany je napisao/la:Jest mi te zao .... i tebe i takvih kao ti.hurem je napisao/la:ironmany
Idi gledaj sapunice i Sulejmana velicanstvenog ba.... ne glumi psihologa, jer ti stvarno ne ide.hurem je napisao/la:Naprotiv, ja sazalijevam takve kao ti...jer ste licemjeri i "bezgrijesnici"...IronMany je napisao/la:Jest mi te zao .... i tebe i takvih kao ti.hurem je napisao/la:ironmany
Dzeko i Spaha jesu podbacili, ali vi pretjerujete.
Ja sam siguran da vecina koja pise o Edinovoj "agilnosti" protiv Nigerije su najvece ljencuge u BiH.
Siguran sam da si i ti jedan izuzetno lijen insan, 1000x lijeniji od Dzeke, i opet se usudjujes tako nesto da pises.
Prvo uvijek pogledaj sebe, pa onda sudi o drugima...itd, itd.
da ne pisem dalje, ne vrijedi, jer neces skontati poentu...previse si negativan i ispunjen zlom.
objasnio si, nema daljexavi26 je napisao/la:''Kad obrambeni igrač zajebe, on je pedro, panjina koju treba, poput nekog gnojnog čira, kirurškim putem odstranit iz sastava i poslati ga na bauštelu, no kad čovjek odigra fascinantnu partiju, kad je neprelazan poput masleničkog mosta dok dere bura, onda opet nije stvar u njemu nego u lošem danu napadača. I yebiga, to je tako.''
I bas je tako, sa veznim redom kakvog je susic gurao i oni najvrhunskiji stoperi na svijetu bi izgledali smijesni..
+1fukarezv je napisao/la:objasnio si, nema daljexavi26 je napisao/la:''Kad obrambeni igrač zajebe, on je pedro, panjina koju treba, poput nekog gnojnog čira, kirurškim putem odstranit iz sastava i poslati ga na bauštelu, no kad čovjek odigra fascinantnu partiju, kad je neprelazan poput masleničkog mosta dok dere bura, onda opet nije stvar u njemu nego u lošem danu napadača. I yebiga, to je tako.''
I bas je tako, sa veznim redom kakvog je susic gurao i oni najvrhunskiji stoperi na svijetu bi izgledali smijesni..![]()
Pokazace te kad ste isplai, bravo kapiten Spaha dobar si.Emir Spahić: Ako neko misli da smo došli kao turisti pokazaćemo da se vara
toliko volim emira da me srce boli kad vidim ovo.juanitomaravillaa je napisao/la:![]()
IronMany je napisao/la:
Ovo je nevjerovatno da se ovako lose moze odigrati,dugo nisam vidio da igrac ovoliko moze grijesiti na jednoj utakmici,ovo gdje pogresno dodaje kao da namjerno to radi.Vranjes se napadao jer ga je Samaraas jednom pretcao,ovo je stvarno kriminalno kako je Spahic odigrao.Jos ne mogu da shvatim kako mu se ovo desilo.Glavni krivci u ovoj blamazi su ON I SAFEt.Mi smo najgori na SP sto se tice fizicke spreme i taktike,a zna se ko je kriv za tojuanitomaravillaa je napisao/la:![]()
IronMany je napisao/la:
Upravo si opisao kapitena.hurem je napisao/la:Duboko sazalijevam ljude koji su puni mrznje, zla, negativnosti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.