Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 24 jun 2014, 18:51

mambabalkan je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ukoliko bi Barbarez preuzeo, moglo bi nam se desiti ono sto se Hrvatima desilo sa Stimcem. Trener bez iskustva preuzme reprezentaciju i zamalo ih kosta plasmana na SP. A jos gore je sto je Barbarez igrao sa Dzekom i Spahicem pa bi mu moglo jos teze biti da ih odstrani iz reprezentacije.

Ja bi iskreno najvise volio vidjeti Baku na klupi reprezentacije. Ali pitanje je koliko bi on imao jaya da izbaci Spahu i Dzeku. Po tom pitanju mislim da bi jedino Bajevicu i Vahi bilo svejedno i da bi ih vjerovatno samo neki od njih izbacio iz repke.

Jedno je sigurno, sa Susicem nam je maximum plasman na veliko takmicenje.
Jel kod nas nekad eksplodirala nekakva nuclearna elektrana pa je komunisticki režim to sakrio? Možda je bilo nekad u fazonu usvajati dijecu iz černobila. Jer jednostavno ne mogu da shvatim kako ovoliko bolida može da ima jedna zemlja sa samo 3.7 miliona stanovnika. Čuj izbacit dzeku. :problem:
Ocito da neki ne shvataju funkciju foruma. Svak od nas ima pravo na svoje misljenje. Nekima, nazalost, fali inteligencije (npr. mambabalkan) i onda moraju ovako glup komentar da daju.
Ovakav Dzeko (koji misli da je veci od reprezentacije) nema mjesta u reprezentaciji. Ako misli biti normalan, kao npr. prije 2 godine - onda ga neka, ali ako misli da se ovako uzdize i da igra kad mu se digne k... onda ga ne trebamo.
Head je napisao/la:slika

Post jos iz aprila...
InshAllah!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

mirzatele
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la mirzatele » 24 jun 2014, 18:55

Znam da ce se to jako tesko desiti,jer ce nakon SP moci birat klub,ali

Vahid VAHA Halilhodzic

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 24 jun 2014, 19:38

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Ocito da neki ne shvataju funkciju foruma. Svak od nas ima pravo na svoje misljenje. Nekima, nazalost, fali inteligencije (npr. mambabalkan) i onda moraju ovako glup komentar da daju.
Ovakav Dzeko (koji misli da je veci od reprezentacije) nema mjesta u reprezentaciji. Ako misli biti normalan, kao npr. prije 2 godine - onda ga neka, ali ako misli da se ovako uzdize i da igra kad mu se digne k... onda ga ne trebamo.

InshAllah!
Hajde kad smo već kod inteligencije. Sudija ne svira offside mi vodimo 1-0. Cijeli tok utakmice se promijeni. Dzeko nastavi igrat isto kako je odigrao ostatak utakmice (loše). U toj situaciji mu niko nista ne progovori. Nego seljačine kao ti bi cekale sljedeci poraz da bi dali nama doznanja da se selektor treba birati na osnovu ko smije izbaciti dzeku. Kao sve je super samo dzeko ne stima.

Dva su problema kod vas mentalnih invalida. Prvi sto ste umislili da je dzeko naš Mesi. Pa ocekujete da covjek rijesava sam utakmice I da kad on igra slabo jedini razlog moze biti je to sto neće. Umjesto da shvatite da on jednostavno nije taj kalibar. Drugi problem je sto je nas narod pun bolida kao ti pa se cesto sastajete I jedni druge podrzavate u ovim izvalama, pa onda pomislite da ste normalni jer takvih ko ti ima kod nas za izvoz.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 24 jun 2014, 20:05

Evil Genius II je napisao/la:treba nam limeni

slika
:lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 jun 2014, 20:13

Sve mimo Bajevica bi bilo veliko iznenadjenje. On jw pogodan za sve. Javnoat nije protv njega, odgovara ovima iz RS-a, a ne vjerujem i da ima neke nerealne finansiske zahtjeve.
Bitnije je pitanje kakve ce ovlasti dobiti novi selektor nego ko ce taj selektor biti. Nadam se da ce dobiti odrijesene ruke od saveza da zavede red u svlacionici.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 24 jun 2014, 20:16

mambabalkan je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:

InshAllah!
Hajde kad smo već kod inteligencije. Sudija ne svira offside mi vodimo 1-0. Cijeli tok utakmice se promijeni. Dzeko nastavi igrat isto kako je odigrao ostatak utakmice (loše). U toj situaciji mu niko nista ne progovori. Nego seljačine kao ti bi cekale sljedeci poraz da bi dali nama doznanja da se selektor treba birati na osnovu ko smije izbaciti dzeku. Kao sve je super samo dzeko ne stima.

Dva su problema kod vas mentalnih invalida. Prvi sto ste umislili da je dzeko naš Mesi. Pa ocekujete da covjek rijesava sam utakmice I da kad on igra slabo jedini razlog moze biti je to sto neće. Umjesto da shvatite da on jednostavno nije taj kalibar. Drugi problem je sto je nas narod pun bolida kao ti pa se cesto sastajete I jedni druge podrzavate u ovim izvalama, pa onda pomislite da ste normalni jer takvih ko ti ima kod nas za izvoz.
Steta sto takvi kao ti dolaze ovdje na forum i u svaku raspravu ulazite sa uvredama.

Al hajd ovako: Kostarika ne dobije cist penal protiv Italije. Ljudi se raspizde i daju jos jaci gas i zabiju gol. Nama sudija ponisti gol kad imamo jos 70 minuta za igrati i mi svi padnemo, a Dzeko se posebno "iskazao" u obje utakmice. Ni Kostarika nema svog Messija vec su oni ekipa, a nas Dzeko se uzdigo da je iznad sviju pa se sve njemu prilagodjava. A sta je to Dzeko jos do tog gola uradio? Nije se bas nesto extra iskazao, a poslije gola Nigerije jos manje.
Ukoliko on nije kalibar Messija, zasto ga se onda ne smije mijenjati? Zasto on pod svaku cijenu MORA igrati 90 minuta?
Ja ponavljam, protiv Dzeke od prije dvije godine nemam nista ali protiv ove primadone imam (nazalost kao niko od nast, nemam nista efikasno).
Selektor treba da bude onaj koji ce igrace pozivati i stavljati u ekipu ukoliko zasluze. Bez zalaganja je svakom klupa zagarantovana osim Dzeki (a u Cityu su i Pelegrini i Mancini pokazali da mu itekako klupa pase da bi se uozbiljio na terenu).

Zbog ovog pristupa se njega kritikuje:

slika
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

stampy

Post Postao/la stampy » 24 jun 2014, 20:40

slika
Dušan Bajević / Vahid Halilhodžić

+ Sergej Barbarez selektor mlade reprezentacije

GRANDE VELEŽ MOSTAR !
slika

:bih:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 jun 2014, 20:51

@velez_mostar se sviđa post iznad

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 jun 2014, 20:57

Dusko Bajevic bog i batina najbolje rijesenje nema mjesanja u njegov rad jer to on ne dozvoljava nema manekenisanja nema pozivanja agencija igraca.. Uvijek ce priznati krivicu za poraz nije se bojao tuci grckim navijacima da se prepane kod nas bilo cega xD

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 24 jun 2014, 21:05

Interista je napisao/la:Dusko Bajevic bog i batina najbolje rijesenje nema mjesanja u njegov rad jer to on ne dozvoljava nema manekenisanja nema pozivanja agencija igraca.. Uvijek ce priznati krivicu za poraz nije se bojao tuci grckim navijacima da se prepane kod nas bilo cega xD
Ma Dusko je stroziji od Vahe,samo se to ne zna malo se raspitajte kako je radio u Olimpijakosu?Nema kod njega pardona da mu je rodjeni sin a ne neko drugs.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 jun 2014, 21:18

emil02in je napisao/la:
Interista je napisao/la:Dusko Bajevic bog i batina najbolje rijesenje nema mjesanja u njegov rad jer to on ne dozvoljava nema manekenisanja nema pozivanja agencija igraca.. Uvijek ce priznati krivicu za poraz nije se bojao tuci grckim navijacima da se prepane kod nas bilo cega xD
Ma Dusko je stroziji od Vahe,samo se to ne zna malo se raspitajte kako je radio u Olimpijakosu?Nema kod njega pardona da mu je rodjeni sin a ne neko drugs.

Taman nam jedan takav treba. Trener koji ce u sekundi sve i jednog neseg reprezentativca pomnoziti sa 0 i dokazati mu da niko ali niko na dunjaluku od repke nije veci. Pa taman da si Messi i igras za Bosnu, ako ne zasluzis da igras a bunis se, eno ti sine vrata pa se prsi i k..... negdje drugo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 24 jun 2014, 21:53

emil02in je napisao/la:

I št je najvažnije u svemu, takvi ljudi imaju primanja od ugovora i to je to!Nema tu talova sa menadžerima i pizdama materinim.Samo pošteno i igraju najbolji i najzaslužniji!!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 jun 2014, 21:53

Vaha ili Dusko svejedno obojica su top premija , ali ipak mislim da necemo dobiti trenera u tom rangu nadam se da se varam ...

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 21:57

grgr je napisao/la:Vaha ili Dusko svejedno obojica su top premija , ali ipak mislim da necemo dobiti trenera u tom rangu nadam se da se varam ...
Ja ipak mislim da ce Dusko biti novi trener repke :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 jun 2014, 22:03

Bajevic A repka, Barbarez mlada najvjerovatnije

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 24 jun 2014, 22:10

Ne trebamo gledati samo trenersko umijece (msm ono jest najvaznije), vec moramo i gledati i vrbovanje novih igraca, Arslanagica, Hrgote, Vrancica itd... A to je Vaha magistrirao sa Alzircima kad ih je bruku privolio da dodju igrati pod njihovu zastavu... i zato on mora biti prvi izbor.. Al moze i Dusko jer ima karakter, nije lopov kao Tele sto je sad na klupi...
A od domacih tj. ovih sto ovdje obitavaju jedino Amar Osim dolazi u obzir, ostali nisu vrijedni spomena...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 jun 2014, 22:21

Francesco Guidolin.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 jun 2014, 22:32

akisarajevo92 je napisao/la:Kvota 1.05 da Borce Sredojevic ostaje u strucnom stabu :lol:
Ulazem sve nekretnine na Borceta :-D :-D :-D :-D :-D

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 24 jun 2014, 22:33

lisander je napisao/la:Bajevic A repka, Barbarez mlada najvjerovatnije
ovo bi bilo dobro :thumbup:

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 24 jun 2014, 22:49

samo Braco iz Vrbanjuše dolazi u obzir. :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], edvaE2, MrPink i 7 gostiju.