Ocito da neki ne shvataju funkciju foruma. Svak od nas ima pravo na svoje misljenje. Nekima, nazalost, fali inteligencije (npr. mambabalkan) i onda moraju ovako glup komentar da daju.mambabalkan je napisao/la:Jel kod nas nekad eksplodirala nekakva nuclearna elektrana pa je komunisticki režim to sakrio? Možda je bilo nekad u fazonu usvajati dijecu iz černobila. Jer jednostavno ne mogu da shvatim kako ovoliko bolida može da ima jedna zemlja sa samo 3.7 miliona stanovnika. Čuj izbacit dzeku.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ukoliko bi Barbarez preuzeo, moglo bi nam se desiti ono sto se Hrvatima desilo sa Stimcem. Trener bez iskustva preuzme reprezentaciju i zamalo ih kosta plasmana na SP. A jos gore je sto je Barbarez igrao sa Dzekom i Spahicem pa bi mu moglo jos teze biti da ih odstrani iz reprezentacije.
Ja bi iskreno najvise volio vidjeti Baku na klupi reprezentacije. Ali pitanje je koliko bi on imao jaya da izbaci Spahu i Dzeku. Po tom pitanju mislim da bi jedino Bajevicu i Vahi bilo svejedno i da bi ih vjerovatno samo neki od njih izbacio iz repke.
Jedno je sigurno, sa Susicem nam je maximum plasman na veliko takmicenje.
Ovakav Dzeko (koji misli da je veci od reprezentacije) nema mjesta u reprezentaciji. Ako misli biti normalan, kao npr. prije 2 godine - onda ga neka, ali ako misli da se ovako uzdize i da igra kad mu se digne k... onda ga ne trebamo.
InshAllah!Head je napisao/la:
Post jos iz aprila...