Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
Dzoni
-
Kontakt:
Nije vala ni Urugvaj nesto Bog zna pokazao u ovoj utakmici pa da covjek kaze:"e nek su dali taj gol i zasluzili su ga".
I da nisu imali igraca vise vjerovatno ga nebi ni dali,ali ajd nek su prosli cisto jer su Talijani dosli ko zadnje pizde da izvuku tih 0:0.
Valjanje,glumatanje,plačipiččka Kjelini...
Ajte kuci ko vas j3be.
-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 24 jun 2014, 20:16
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
DrDule
-
Kontakt:
Gde je bila pamet Markiziju pa da krene tako?Start po meni nije bio za crveni, ali kada krenes tako na igraca pomislis u sebi da najgore sledi.
Sramota kako se guraju ekipe sa tla Amerike.Italijani bi verovatno prosli sa bodom, da debi.l od sudije nije upao u prvi plan.
Zadnja izmjena:
DrDule, dana/u 24 jun 2014, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
Paradajz
-
Kontakt:
Meni onaj crveni cak i nije toliko sporan, skoro djonom isao, koliko cinjenica da je Suarez trebao dobiti crveni momentalno, opet covek sebe sramoti i opet skandali oko njega.
U istinu Italija nista nije pokazala, totalno ziheraski pristup, posle Prandeli uvodi cetvrtog veznjaka. A da nije bio toliki ziheras, mogao je dobiti ovaj Urugvaj koji nista posebno ne igra.
Ne znam cemu potrebe za ovim teorijama zavere, pa vecina evropskih ekipa nista ne igra, bas jad i beda.
-
GameFKS
-
Kontakt:
Čuj Italijani pogani , pa poganiji ovaj Urugvaj pun cigana , kao da igraju atomski fudbal pa nešto serete.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
terabajt
-
Kontakt:
GameFKS je napisao/la:Čuj Italijani pogani , pa poganiji ovaj Urugvaj pun cigana , kao da igraju atomski fudbal pa nešto serete.
Bravo, ako ima veceg pogana od Suareza.
-
let3
-
Kontakt:
Urugvaj jeste smiješna ekipa (ni sjenka od one ekipe sa prošlog Mundijala), ali su talijani usrali i šefa i stanicu protiv Kostarike (utakmica koju su katastrofalno odigrali)....tu su trebali ovjeriti prolaz, a ne se vaditi u zadnjem kolu protiv Urugvaja, jer se znalo da ce biti jako teška utakmica...i bila je preteška za gledati.
Zadnja izmjena:
let3, dana/u 24 jun 2014, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Jos ce me ova glupa FIFA natjerati da u nastavku navijam za mrske svabe (posto su evropljani)

-
GameFKS
-
Kontakt:
terabajt je napisao/la:GameFKS je napisao/la:Čuj Italijani pogani , pa poganiji ovaj Urugvaj pun cigana , kao da igraju atomski fudbal pa nešto serete.
Bravo, ako ima veceg pogana od Suareza.
Suđenje je kriminalno cijeli prvenstvno i štima se Brazilu da osvoji , dovedu sudije iz Novog Zelanda , Burudndija čai je bio i jedan sa Tahitija pa **** te hljeb zar se tamo igra fudbal , a i ovo da sudi Mexicanac jednu ovakvu utakmicu je glupost. Čisto štimanje Brazilu koji možda nije trebao ni proć grupu , Mexicu dva gola čista ponište , penal za Hrv...

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
DrDule
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Jos ce me ova glupa FIFA natjerati da u nastavku navijam za mrske svabe (posto su evropljani)

Mozda i neces morati za njih, Francuzi, Belgijanci i Holandjani su isto pouzdane opcije.
Stavise mislim da bi Francuzi mogli da izbace Svabe.
Zadnja izmjena:
DrDule, dana/u 24 jun 2014, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
Andrej
-
Kontakt:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
Lillard
-
Kontakt:
Sto je to Italija ostecena?
Crveni cist ko suza, nesto slicno kao Mandzukic kontra Islanda, nadalje, i Suarez i Chielini su trebali dobit crveni karton. Prvi zbog ugriza, drugi zbog vracanja laktom.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Paradajz
-
Kontakt:
Dosta elemenata za cist crveni karton.
-
IlPrincipe
-
Kontakt:
Postao/la IlPrincipe » 24 jun 2014, 20:22
Ono nije ni žuti a kamo li crveni karton
Jednostavno sudije izbacile Italiju.
Zubarez je morao dobiti crveni karton i najmanje 5 utakmica zabrane kad se dosad nije opametio sa ujedanjem.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
GameFKS
-
Kontakt:
let3 je napisao/la:Urugvaj jeste smiješna ekipa (ni sjenka od one ekipe sa prošlog Mundijala), ali su talijani usrali i šefa i stanicu protiv Kostarike (utakmica koju su katastrofalno odigrali)....tu su trebali ovjeriti prolaz, a ne se vaditi u zadnjem kolu protiv Urugvaja, jer se znalo da ce biti jako teška utakmica...i bila je preteška za gledati.
Sve to stoji od riječi , nisu bili prravi pogotovo sa Prandellijevim egzibicijama protiv CR. Al me iznervria dođem ovdje i počne priča antifudbaleri antikurci palci, žabari , a Urugvaj još gori i poganiji . AL razumijem ovo je generacija koja prati Italiju par godina i iz priča (pljuvanja) donose zaključke

-
Sapuiza
-
Kontakt:
Magica nitko s ovih prostora nije imun na cigančenje i traženje krivnje u drugome. Dokaza ko u priči i na ovom forumu.
Izbačeni Europljani:
Hrv - odigrali ko pitschke ključni meč
Špa - raspad sustava
Ita - nedovoljno dobri za proći "talijanski"
Eng - ok dojam ali užasan učinak
Grč - antinogomet
BiH - ma FIFA izbacila đavo je odnjo
Por - no CR, no party
Rus - za zbljuvat se.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 24 jun 2014, 20:23
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jun 2014, 20:23
Sapuiza je napisao/la:Kmeeeee, nema Europljana. Da su zaslužili bilo bi ih. Koji to su oduševili a ispali.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.