Ne ljuti se jaro, vidis da i sam kaze da nije bio na forumu mjesecima, ne zna ni ko pije ni ko placa.Ajax je napisao/la:![]()
Nego jaro jesi vidio sta se desava. Mene ovaj Hogar naziva Pepeljubcem, mene
![]()
Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- hogarstrasni
Bilo bi stvarno sjajno vidjeti Bajevica i Barbareza na celu A i U21 selekcija. Ljudi kojima se moze vjerovati, koji su bez mrlje i finansijski neovisni.1988risha je napisao/la:Nek ide u zaborav,samo da se ovo ispuni.. Prezadovoljan bi bio..
Doduse , radovao sam se i kada je Retardirani dosao

Barbarez bi trebao pristati, to je realan i dobar put da dodje do A selekcije. Tesko da ce drugacije uspijeti.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- 1988risha
- Kontakt:
Calcio,nemoj kolutat ocima,napravi PAPETOVU FAN PAGE NA FB,postavi Virtuala,Emira,harisahp,damir82 ko admine,i trolajte po cijeli dan... 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
A što onda ne prođošmo grupu unatoč Papetu?Batko je napisao/la:Ma na SP smo otišli unatoč Papetu ne zahvaljujući njemu!!!
Sent from my Home using fingers
Nego sta ako propadne Bajevic. Ko je kandidat broj2,3,4 ??DonCorleone je napisao/la:Ne ljuti se jaro, vidis da i sam kaze da nije bio na forumu mjesecima, ne zna ni ko pije ni ko placa.Ajax je napisao/la:![]()
Nego jaro jesi vidio sta se desava. Mene ovaj Hogar naziva Pepeljubcem, mene
![]()
Jel o tome iko razmislja ?? Postoji li garancija da nece opet biti pozvani svakakvi igraci. Nije to tako jednostavno Corleone moj. Treba razmisljat i malo unaprijed.
Nego nema nam nesto Virtuala. On je uvjek imao kvalitetne informacije.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2014, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
- hogarstrasni
Pa zato sto SP nisu kvalifikacije , gdje imas deset utakmica, najlaksu grupu i mozes da ispravljas gluposti, jos i dobar komad srece se desio.obagol je napisao/la:A što onda ne prođošmo grupu unatoč Papetu?Batko je napisao/la:Ma na SP smo otišli unatoč Papetu ne zahvaljujući njemu!!!
SP ne trpi tu vrstu sadake i javasluka.
PRVO: Safet vodio treceligasa?Kaunas je napisao/la:Pismo običnog bh. navijača Safetu Sušiću
PRVO: Nije htio doći za selektora kada su ga pozivali, a tada je trenirao nekog turskog trećeligasa. Nije htio jer nije bilo dovoljno novaca za njega više su mu plaćali u Turskoj.
DRUGO: Nikad i ništa nije učinio za BiH, za SFRJ jeste, ali za BiH ništa. Nikad nije progurao nijednog našeg igraca nigdje iako je imao poziciju za to.
TREĆE: Možda griješim ali nikada nisam čuo da je nekome nešto pomogao u humanitarnom smislu kao što su to uradili naši igrači ili obični pojedinci.
ČETVRTO: Neodgovoran čovjek prvi put se plasiramo na SP a on ne ode na žrijeb što se nikad nije desilo nijednom selektoru a nikad nije ni dao valjan razlog za to kao da je on Capello, Klinsman ili neki drugi selektori svjetskog nivoa.
PETO: Stavlja sebe iznad reprezentacije kao da je on bitniji od svih igrača izazvao takvu konfuziju među reprezentativcima samo tri mjeseca prije SP.
ŠESTO: Licemjerstvo, za sve dobro u reprezentaciji zaslužan je on, a za sve loše krivi su igrači.
SEDMO: Ponaša se kao naši političari. Dok je došao na poziciju odmah dovodi svoju rodbinu koja nema ni truna zasluge za odlazak na SP i takvim potezom naruši atmosferu u reprezentaciji. Glavni izgovor mu je bio da nemamo defanzivnog veznog a ko biva njegov bratić idealan za to mjesto, i kada gubimo od Nigerije 1:0 pazi molim te on uvodi defanzivnog veznog da bi sačuvao taj rezultat .
OSMO: Stručnost, nikad i nigdje nije se dokazao kao trener ili selektor. Mnogi će reći a i kažu da je odveo BiH na SP. U onakvoj grupi na SP BiH bi otišla da nije bilo nikakvog selektora. Otišla bi voljom inatom naših igrača i navijača.
DEVETO: On i BiH on misli da je važniji od BiH ni riječ nije progovorio FIFA za suđenje kao što je učinio Niko Kovač za svoju domovinu pa po cijenu i kazne od FIFE. Dok cijeli svijet bruji kako je BiH izbačena greškom sudija njemu je to svejedno za njega su sudije ispravne boji se reći ijednu riječ protiv FIFA a u korist domovine.
DESETO: On će otići htjeli vi to ili ne on zna da nije rođen za taj posao zna da više nikad ništa neće napraviti sa ovom reprezentacijom zato će on sam otići baš u ovaj momenat da bi ostao u istoriji zapisan kao selektor koji je sa BiH napravio najviše što realno nije njegovo djelo. Mislim da je pošteno ako neki igrači ne igraju dobro kao naprimjer Zahirović koji je iznio pola kvalifikacija ne može otići na SP jer mora ustupiti mjesto Tinu Sušiću onda i Susić ako smatra sebe zaslužnim za odlazak na SP za koje je dobio 250 000 dolara onda treba pošteno reći nisam dobro odradio na SP podnosim ostavku sve ostalo je licemjerstvo. Ja sam zadovoljan našom reprezentacijom. Pozdrav svim igračima i navijačima.

DRUGO:Music,Baljic,Halilagic, uvijek imao Bosance u svojim ekipama, za razliku od nekih koji su se stidjeli imati u ekipi svog covjeka.
TRECE:Ucesnik svih humanitarnih utakmica nase nezvanicne reprezentacije 1993, ciji je prilog isao za djecu ciji su roditelji poginuli, kao i njegova inicijativa da se u Gradaccu odigra utakmica humanitarnog karaktera,a prilog otisao za polavljene u BIH.
CETVRTO:3 selektora falila
PETO,SESTO ,SEDMO :Moras biti retardiran pa ovu glupostz napisati.
OSMO: Pa kad im ne treba trener , sto ne razvalise Nigeriju? Kome je to Spaha na utakmici pravio mjesto za novog selektora, pa poklanjao Nigerijcima lopte? Ahbabu Sergeju, sa kojim se sastao samo dva dana prije utakmice sa Egiptom, da primi instrukcije sta da radi, a i vidjeli smo sta je uradio.
DEVETO: Da bas, pravo smo mocni da se suprostavimo FIFA-i
DESETO:Zahirovic? Pa sta je sad, zar nije Germanija UMOBOLESNICE?
I za kraj, za ovog obicnog navijaca.
Sine dragi ti si odavno odlijepio, ili si bio pod opasnim drogama dok si ovaj "tekst" sastavljao, ovaj pismo. Cuj ovo pismo

Nego prdicete vi svi, kad vam na klupu zasjedne strucnjacina, bez dana trenerskog iskustva, sa pajdasem Spahom koji je sabotirao sve bitne utakmice reprezentacije, da bi napravio svom ahbabu selektorsku poziciju,odnosno KINGU

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- hogarstrasni
emir79 je napisao/la:PRVO: Safet vodio treceligasa?Kaunas je napisao/la:Pismo običnog bh. navijača Safetu Sušiću
PRVO: Nije htio doći za selektora kada su ga pozivali, a tada je trenirao nekog turskog trećeligasa. Nije htio jer nije bilo dovoljno novaca za njega više su mu plaćali u Turskoj.
DRUGO: Nikad i ništa nije učinio za BiH, za SFRJ jeste, ali za BiH ništa. Nikad nije progurao nijednog našeg igraca nigdje iako je imao poziciju za to.
TREĆE: Možda griješim ali nikada nisam čuo da je nekome nešto pomogao u humanitarnom smislu kao što su to uradili naši igrači ili obični pojedinci.
ČETVRTO: Neodgovoran čovjek prvi put se plasiramo na SP a on ne ode na žrijeb što se nikad nije desilo nijednom selektoru a nikad nije ni dao valjan razlog za to kao da je on Capello, Klinsman ili neki drugi selektori svjetskog nivoa.
PETO: Stavlja sebe iznad reprezentacije kao da je on bitniji od svih igrača izazvao takvu konfuziju među reprezentativcima samo tri mjeseca prije SP.
ŠESTO: Licemjerstvo, za sve dobro u reprezentaciji zaslužan je on, a za sve loše krivi su igrači.
SEDMO: Ponaša se kao naši političari. Dok je došao na poziciju odmah dovodi svoju rodbinu koja nema ni truna zasluge za odlazak na SP i takvim potezom naruši atmosferu u reprezentaciji. Glavni izgovor mu je bio da nemamo defanzivnog veznog a ko biva njegov bratić idealan za to mjesto, i kada gubimo od Nigerije 1:0 pazi molim te on uvodi defanzivnog veznog da bi sačuvao taj rezultat .
OSMO: Stručnost, nikad i nigdje nije se dokazao kao trener ili selektor. Mnogi će reći a i kažu da je odveo BiH na SP. U onakvoj grupi na SP BiH bi otišla da nije bilo nikakvog selektora. Otišla bi voljom inatom naših igrača i navijača.
DEVETO: On i BiH on misli da je važniji od BiH ni riječ nije progovorio FIFA za suđenje kao što je učinio Niko Kovač za svoju domovinu pa po cijenu i kazne od FIFE. Dok cijeli svijet bruji kako je BiH izbačena greškom sudija njemu je to svejedno za njega su sudije ispravne boji se reći ijednu riječ protiv FIFA a u korist domovine.
DESETO: On će otići htjeli vi to ili ne on zna da nije rođen za taj posao zna da više nikad ništa neće napraviti sa ovom reprezentacijom zato će on sam otići baš u ovaj momenat da bi ostao u istoriji zapisan kao selektor koji je sa BiH napravio najviše što realno nije njegovo djelo. Mislim da je pošteno ako neki igrači ne igraju dobro kao naprimjer Zahirović koji je iznio pola kvalifikacija ne može otići na SP jer mora ustupiti mjesto Tinu Sušiću onda i Susić ako smatra sebe zaslužnim za odlazak na SP za koje je dobio 250 000 dolara onda treba pošteno reći nisam dobro odradio na SP podnosim ostavku sve ostalo je licemjerstvo. Ja sam zadovoljan našom reprezentacijom. Pozdrav svim igračima i navijačima.Kad , koji klub ime???
DRUGO:Music,Baljic,Halilagic, uvijek imao Bosance u svojim ekipama, za razliku od nekih koji su se stidjeli imati u ekipi svog covjeka.
TRECE:Ucesnik svih humanitarnih utakmica nase nezvanicne reprezentacije 1993, ciji je prilog isao za djecu ciji su roditelji poginuli, kao i njegova inicijativa da se u Gradaccu odigra utakmica humanitarnog karaktera,a prilog otisao za polavljene u BIH.
CETVRTO:3 selektora falila
PETO,SESTO ,SEDMO :Moras biti retardiran pa ovu glupostz napisati.
OSMO: Pa kad im ne treba trener , sto ne razvalise Nigeriju? Kome je to Spaha na utakmici pravio mjesto za novog selektora, pa poklanjao Nigerijcima lopte? Ahbabu Sergeju, sa kojim se sastao samo dva dana prije utakmice sa Egiptom, da primi instrukcije sta da radi, a i vidjeli smo sta je uradio.
DEVETO: Da bas, pravo smo mocni da se suprostavimo FIFA-i
DESETO:Zahirovic? Pa sta je sad, zar nije Germanija UMOBOLESNICE?
I za kraj, za ovog obicnog navijaca.
Sine dragi ti si odavno odlijepio, ili si bio pod opasnim drogama dok si ovaj "tekst" sastavljao, ovaj pismo. Cuj ovo pismo
Nego prdicete vi svi, kad vam na klupu zasjedne strucnjacina, bez dana trenerskog iskustva, sa pajdasem Spahom koji je sabotirao sve bitne utakmice reprezentacije, da bi napravio svom ahbabu selektorsku poziciju,odnosno KINGU

- donniedarko
- Kontakt:
Cao Safete, cao poltroni 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Taj "obicni navijac" je sigurno morao guglati da vidi ko je taj lik kada je Susic postavljen za selektora.
U suprotnom bi makar znao da je on uvijek imao nase igrace u svojim klubovima. Pa Baljicu je produzio karijeru, nagovorio ga da nastavi igrati kada je trenirao Istanbul.
I to ce sastavljati pismo.

U suprotnom bi makar znao da je on uvijek imao nase igrace u svojim klubovima. Pa Baljicu je produzio karijeru, nagovorio ga da nastavi igrati kada je trenirao Istanbul.
I to ce sastavljati pismo.
Ma ja, Safet je bacao grah pa znao da ce biti poplave. Utakmica u Gradaccu je odlucena prije poplava.emir79 je napisao/la: TRECE:Ucesnik svih humanitarnih utakmica nase nezvanicne reprezentacije 1993, ciji je prilog isao za djecu ciji su roditelji poginuli, kao i njegova inicijativa da se u Gradaccu odigra utakmica humanitarnog karaktera,a prilog otisao za polavljene u BIH.

Seres, kao i obicno. Zahirovic je vec prodan, sta si mislio da ce ga reprezentacija s tribine Bochuma preseliti u Dortmund?emir79 je napisao/la: DESETO:Zahirovic? Pa sta je sad, zar nije Germanija UMOBOLESNICE?
Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 24 jun 2014, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Isto tako ne trpi igrača koji u prvih 5 minuta utakmice napravi 3 katastrofalne greške i direktno ugrozi naš tim, ne trpi igrače koji ne mogu odigrati više od poluvremena na vrhunskom nivou, ne trpi krilo koji u 2 utakmice nijednom nije predriblao po svojoj strani i koji ima 40% izgubljenih lopti, ne trpi napadača koji nijednom nije krenuo na mrtvu loptu. Kao što su se zajedno plasirali na SP, tako su isto zajedno krivi za rezultat utakmice sa Nigerijom. Kao što Pape nije vrhunski trener, isto tako ni igrači nam nisu vrhunski igrači i to se vrlo dobro vidjelo. Njihova fizička nepripremljenost je rezultat njihovog (ne)rada tokom cijele sezone i njihove standardnosti u klubovima. Bezobrazno je okrivljavati samo Papeta, nema te taktike koju će sprovesti nespremni igrači (pogledajte Hrvate, Italijane...). A isto tako nema reprezentacije koja je uoči SP-a imala kondicione pripreme, pa tako se nije ni od nas moglo očekivati da imamo kondicione pripreme uoči nastupa na SP, to bi bilo pogubno za igrače.hogarstrasni je napisao/la:Pa zato sto SP nisu kvalifikacije , gdje imas deset utakmica, najlaksu grupu i mozes da ispravljas gluposti, jos i dobar komad srece se desio.obagol je napisao/la:A što onda ne prođošmo grupu unatoč Papetu?Batko je napisao/la:Ma na SP smo otišli unatoč Papetu ne zahvaljujući njemu!!!
SP ne trpi tu vrstu sadake i javasluka.
Papetoljupci u posljednjem jurisu

- hogarstrasni
Prijatelju, nemoj nam kvariti ovaj dan, konacno je otisao, pomiri se...obagol je napisao/la: Isto tako ne trpi igrača koji u prvih 5 minuta utakmice napravi 3 katastrofalne greške i direktno ugrozi naš tim, ne trpi igrače koji ne mogu odigrati više od poluvremena na vrhunskom nivou, ne trpi krilo koji u 2 utakmice nijednom nije predriblao po svojoj strani i koji ima 40% izgubljenih lopti, ne trpi napadača koji nijednom nije krenuo na mrtvu loptu. Kao što su se zajedno plasirali na SP, tako su isto zajedno krivi za rezultat utakmice sa Nigerijom. Kao što Pape nije vrhunski trener, isto tako ni igrači nam nisu vrhunski igrači i to se vrlo dobro vidjelo. Njihova fizička nepripremljenost je rezultat njihovog (ne)rada tokom cijele sezone i njihove standardnosti u klubovima. Bezobrazno je okrivljavati samo Papeta, nema te taktike koju će sprovesti nespremni igrači (pogledajte Hrvate, Italijane...). A isto tako nema reprezentacije koja je uoči SP-a imala kondicione pripreme, pa tako se nije ni od nas moglo očekivati da imamo kondicione pripreme uoči nastupa na SP, to bi bilo pogubno za igrače.

- donniedarko
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Papetoljupci u posljednjem jurisu![]()
![]()

iyi şanslar Safet

Pape priznaj krivicu 

- legenda reala
- Kontakt:
Imaš neke insajderske informacijehogarstrasni je napisao/la: Prijatelju, nemoj nam kvariti ovaj dan, konacno je otisao, pomiri se...

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imaš po prvi put reprezentaciju na SP-u i tebi je odličan dan kad je otišao trener koji te odveo na SP. Aferim! Trebaju nama opet šamari od Malte, Farskih Ostrva, Litvanije da dođemo sebi malo...hogarstrasni je napisao/la:Prijatelju, nemoj nam kvariti ovaj dan, konacno je otisao, pomiri se...obagol je napisao/la: Isto tako ne trpi igrača koji u prvih 5 minuta utakmice napravi 3 katastrofalne greške i direktno ugrozi naš tim, ne trpi igrače koji ne mogu odigrati više od poluvremena na vrhunskom nivou, ne trpi krilo koji u 2 utakmice nijednom nije predriblao po svojoj strani i koji ima 40% izgubljenih lopti, ne trpi napadača koji nijednom nije krenuo na mrtvu loptu. Kao što su se zajedno plasirali na SP, tako su isto zajedno krivi za rezultat utakmice sa Nigerijom. Kao što Pape nije vrhunski trener, isto tako ni igrači nam nisu vrhunski igrači i to se vrlo dobro vidjelo. Njihova fizička nepripremljenost je rezultat njihovog (ne)rada tokom cijele sezone i njihove standardnosti u klubovima. Bezobrazno je okrivljavati samo Papeta, nema te taktike koju će sprovesti nespremni igrači (pogledajte Hrvate, Italijane...). A isto tako nema reprezentacije koja je uoči SP-a imala kondicione pripreme, pa tako se nije ni od nas moglo očekivati da imamo kondicione pripreme uoči nastupa na SP, to bi bilo pogubno za igrače.
Jel ovo otiso retard od trenera?
Napokon vise necu gledat onu mazlumsku facu na klupi repke

Ovo je za mustuluka odo se napit
Napokon vise necu gledat onu mazlumsku facu na klupi repke

Ovo je za mustuluka odo se napit
Zadnja izmjena: nisko, dana/u 24 jun 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Kako se sve brzo okrene. Prije 4,5 dana Virtu4l, Calcio, mister Han Pijeska, Emir, Damir i ostala klapa su dominirali na ovoj temi sa svojim dubokoumnim opservacijamadonniedarko je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Papetoljupci u posljednjem jurisu![]()
![]()
Pa valja sad posmatrati turske travnjake.
iyi şanslar Safet

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.