Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 19:17

Ajax je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Pa eto vidis da jeste. Uz to Vaha je i ponosan i nece dozvoliti da mu bilo ko stavi mrlju na karijeru i na to ima puno pravo. Novac nema nista s tim.
Aha ok izvini. I jedan i drugi su karakterni. Samo je Vaha uz to jos i ponosan. A ovaj drugi nije u toj mjeri ponosan.
Popusti bolan, proslo je vase, niko vas ne vrijedja, za razliku od vremena kada su ovdje harali Susicevi jurisnici.
Susic je ispao glup i bezobrazan, nadam se da je od sutra istorija Bih reprezentacije, pomiri se s tim , dolaze bolja vremena, mislim za reprezentaciju, ne za familiju i prijatelje. ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 19:19

Ajax je bio protiv Papeta, samo ga je ubilo sunce ovih dana pa malo bulazni. Doci ce on sebi ubrzo :mrgreen:

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 24 jun 2014, 19:19

Batko je napisao/la:Takav je Bajevic. On bi recimo Spahicu dao degeneka da mu napravi nešto!!!

Sent from my Home using fingers
:lol: :thumbup:

Ima muda covjek.... kad se sjetim ovog [youtube][/youtube]

Zamisli Safeta u ovoj situaciji.... :lolno:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 19:20

DonCorleone je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Cini se da ovaj provincijalac pakuje kofere...
Izgleda da pocinje era uspijeha BiH repke...
Oleeeeeeeeeeee :clap:
To zavisi od toga ko ce preuzeti klupu, biranje novog selektora je odabir naseg uspjeha u buducnosti. Gore od polumajmuna moze samo majmun, samo je pitanje koliko dobro ce zaista biti.
+1
:D :D Nego jaro jesi vidio sta se desava. Mene ovaj Hogar naziva Pepeljubcem, mene :lol: :lol:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 24 jun 2014, 19:23

Pismo običnog bh. navijača Safetu Sušiću

PRVO: Nije htio doći za selektora kada su ga pozivali, a tada je trenirao nekog turskog trećeligasa. Nije htio jer nije bilo dovoljno novaca za njega više su mu plaćali u Turskoj.

DRUGO: Nikad i ništa nije učinio za BiH, za SFRJ jeste, ali za BiH ništa. Nikad nije progurao nijednog našeg igraca nigdje iako je imao poziciju za to.

TREĆE: Možda griješim ali nikada nisam čuo da je nekome nešto pomogao u humanitarnom smislu kao što su to uradili naši igrači ili obični pojedinci.

ČETVRTO: Neodgovoran čovjek prvi put se plasiramo na SP a on ne ode na žrijeb što se nikad nije desilo nijednom selektoru a nikad nije ni dao valjan razlog za to kao da je on Capello, Klinsman ili neki drugi selektori svjetskog nivoa.

PETO: Stavlja sebe iznad reprezentacije kao da je on bitniji od svih igrača izazvao takvu konfuziju među reprezentativcima samo tri mjeseca prije SP.

ŠESTO: Licemjerstvo, za sve dobro u reprezentaciji zaslužan je on, a za sve loše krivi su igrači.

SEDMO: Ponaša se kao naši političari. Dok je došao na poziciju odmah dovodi svoju rodbinu koja nema ni truna zasluge za odlazak na SP i takvim potezom naruši atmosferu u reprezentaciji. Glavni izgovor mu je bio da nemamo defanzivnog veznog a ko biva njegov bratić idealan za to mjesto, i kada gubimo od Nigerije 1:0 pazi molim te on uvodi defanzivnog veznog da bi sačuvao taj rezultat .

OSMO: Stručnost, nikad i nigdje nije se dokazao kao trener ili selektor. Mnogi će reći a i kažu da je odveo BiH na SP. U onakvoj grupi na SP BiH bi otišla da nije bilo nikakvog selektora. Otišla bi voljom inatom naših igrača i navijača.

DEVETO: On i BiH on misli da je važniji od BiH ni riječ nije progovorio FIFA za suđenje kao što je učinio Niko Kovač za svoju domovinu pa po cijenu i kazne od FIFE. Dok cijeli svijet bruji kako je BiH izbačena greškom sudija njemu je to svejedno za njega su sudije ispravne boji se reći ijednu riječ protiv FIFA a u korist domovine.

DESETO: On će otići htjeli vi to ili ne on zna da nije rođen za taj posao zna da više nikad ništa neće napraviti sa ovom reprezentacijom zato će on sam otići baš u ovaj momenat da bi ostao u istoriji zapisan kao selektor koji je sa BiH napravio najviše što realno nije njegovo djelo. Mislim da je pošteno ako neki igrači ne igraju dobro kao naprimjer Zahirović koji je iznio pola kvalifikacija ne može otići na SP jer mora ustupiti mjesto Tinu Sušiću onda i Susić ako smatra sebe zaslužnim za odlazak na SP za koje je dobio 250 000 dolara onda treba pošteno reći nisam dobro odradio na SP podnosim ostavku sve ostalo je licemjerstvo. Ja sam zadovoljan našom reprezentacijom. Pozdrav svim igračima i navijačima.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 jun 2014, 19:23

MB7 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Takav je Bajevic. On bi recimo Spahicu dao degeneka da mu napravi nešto!!!

:lol: :thumbup:

Ima muda covjek.... kad se sjetim ovog [youtube][/youtube]

Zamisli Safeta u ovoj situaciji.... :lolno:
Haha, nisam gledao ovo prije... Najmanje desetoricu je gurnuo ili lakše udario!! Kakva muda lik ima čovječe

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 19:24

Ajax je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Cini se da ovaj provincijalac pakuje kofere...
Izgleda da pocinje era uspijeha BiH repke...
Oleeeeeeeeeeee :clap:
To zavisi od toga ko ce preuzeti klupu, biranje novog selektora je odabir naseg uspjeha u buducnosti. Gore od polumajmuna moze samo majmun, samo je pitanje koliko dobro ce zaista biti.
+1
:D :D Nego jaro jesi vidio sta se desava. Mene ovaj Hogar naziva Pepeljubcem, mene :lol: :lol:
Mene su protjerli s foruma radi antipapeizma, nisam bio nekoliko mjeseci. Onda su u pravu ovi sto govore da te sunce opalilo !

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 24 jun 2014, 19:25

Čitam ovaj članak na glavnoj stranici i ne mogu vjerovati da čovjek može biti tako bezobrazan.
kada pogledamo neke druge reprezentacije, stiče se dojam da je ovo možda i naš maksimum

Pa **** ti materina, da ti pizda materina, jel Meksiko, Kostarika, Čile, itd... imaju vanzemaljce u ekipi.. a borili su se sa Engleskom, Holandijom, Brazilom,itd.. u grupama?

Jesu to Nigerija i Iran danas fudbalske velesile, o ti seljačka glavurdo, mamu ti ****?
Što se tiče mojih odluka vezanih za ekipu ništa ne žalim. Počeli smo sa ekipom koja je dobro igrala prijateljske utakmice. Ništa ne žalim, a o mojoj budućnosti ne želim ništa reći sada, nije pravo vrijeme
**** ti materina seoska, ti seoska varalice ni za čim ne žališ? Pa izgubio si **** ti mater retardiranu. Seoska varalica hoće da nas prevesla kao dobri smo, al eto ima i jačih.

Budi čovjek i reci majmune jedan, zajeb'o sam.

Dalje nemam volje komentarisati. Ovo je jedan najobičniji ušljo i kokošar.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 19:26

E vi ste stvarno smiješni ako mislite da je ova repka otišla zbog Safeta na SP,i ako mislite da više nikad nećemo otići ni na jedno prvenstvo... Poklopilo mu se to da je dobio najjaču grupu igrača od kad imamo repku,najlakšu grupu u istoriji...

A sve utakmice protiv jakih protivnika je izgubio... od Francuza smo popusili na Kosevu a ne u Parizu.. genijalna zamjena stadiona... A to što su neki predstavili Grčku kao velesilu je posebna tema... Samo možemo zahvaliti Bogu što smo dobili Grčku u grupi i Slovačku koja se raspadala tokom 70 % kvalifikacija,kasnije se pred kraj sabrali al je bilo prekasno za njih... a daleko bolja repka od Grčke,u svim segmentima igre...

Onaj Lihtenštajn i Baltičke zemlje ne treba ni komentarisat!!!
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 24 jun 2014, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 19:27

Djubre, klasicno ali sada je gotovo, zajebo nas je i ode, obraza nema, glup ko konj...

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 24 jun 2014, 19:28

Vjerujem da Pape nije zelio zucnuti protiv sudjenja kao npr. Kovac jer se Pape boji da ce ga FIFA udariti po dzepu sa par hiljada eura.... :x ili mu je fakat toliko svedno..
Zna reci onom "ti si zaluto ovdje" a pa Papak...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 jun 2014, 19:29

Ma na SP smo otišli unatoč Papetu ne zahvaljujući njemu!!!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 jun 2014, 19:29

Toooooooo :clap: :wave: :thumbup: Jednom nogom smo na EP-u, imamo sada priliku da se razvijamo :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: Jos samo klan dovesti ured, odbaciti Spahica i nasa reprezentacija ce postati preofesionalna. Jos samo malo.... :njanjanja:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 19:29

MB7 je napisao/la:Vjerujem da Pape nije zelio zucnuti protiv sudjenja kao npr. Kovac jer se Pape boji da ce ga FIFA udariti po dzepu sa par hiljada eura.... :x ili mu je fakat toliko svedno..
Ma nemoj bolan traziti racionalna objasnjenja Susicevih poteza. Idiot klasicni,toliko glup i bezobrazan covjek...

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 24 jun 2014, 19:30

A sta ono **** Sead Susic izjavi, kaze da nema nijednog njegovog igraca u repki i onda jos kritikuje "sitne menadzere". Mamicu vam ****, da Bog da vam i Svino propadne kao sto je bio propao prije nego sto ste mu preko avdije sredili ugovor.

****, mamicu vam MRS

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 jun 2014, 19:30

Otiđi ako imaš obraza. Znači reci sve šta se dešavalo od Slovačke pa do danas da čujemo tvoju verziju, bez dlake na jeziku a onda samo otiđi i ne vraćaj se nikad.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 jun 2014, 19:30

donniedarko je napisao/la:Toooooooo :clap: :wave: :thumbup: Jednom nogom smo na EP-u, imamo sada priliku da se razvijamo :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: Jos samo klan dovesti ured, odbaciti Spahica i nasa reprezentacija ce postati preofesionalna. Jos samo malo.... :njanjanja:
Dovođenjem ozbiljnog selektora ostalo će automatski biti riješeno.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jun 2014, 19:32

Urbinato je napisao/la:Čitam ovaj članak na glavnoj stranici i ne mogu vjerovati da čovjek može biti tako bezobrazan.
kada pogledamo neke druge reprezentacije, stiče se dojam da je ovo možda i naš maksimum

Pa **** ti materina, da ti pizda materina, jel Meksiko, Kostarika, Čile, itd... imaju vanzemaljce u ekipi.. a borili su se sa Engleskom, Holandijom, Brazilom,itd.. u grupama?

Jesu to Nigerija i Iran danas fudbalske velesile, o ti seljačka glavurdo, mamu ti ****?
:roll:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 19:34

Nek ide u zaborav,samo da se ovo ispuni.. Prezadovoljan bi bio..slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 24 jun 2014, 19:36

Evo i Papetoljupca,naravno uvijek spreman na odbranu Safetove klupe.
Jesi li krenuo u novu odbranu Safetove taktike??
StarMo nije skutorija...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.