Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Minimalni zahtjevi; treba nam neko ko ima autoritet, zna motivisati igrače, postaviti formaciju i poredati igraca na poziciju na kojoj se snalazi najbolje, te selektor koji zna izabrati najbolje igrače koje imamo.
Sve ovo Safet ne zna.
Sve ovo Safet ne zna.
- legenda reala
- Kontakt:
bolje ti je ubiti se, nego družiti s calciom, pa vidiš da će i od tebe budalu napravitiplavipatriota je napisao/la:Danas zanimljiv razgovor sa jednim poznanikom, papetoljupcem:
ON: kontam nešto, da hoće se organizovat neki doček našima svima, da vide da ima podrške
JA: nisu vala svi ni zaslužili, pogotovo ne pape, a ni svi igrači
ON: daj ba nemoj zezat, od safeta nećeš nikad imat bolje, on ti je vrh trenutno što se tiče
JA: bolan, pa šta nam frajer uradi protiv nigerije, pa nismo lijevog beka imali
ON: igro je bolan lulić, al nije mogao sam po toj strani
JA: čekaj, tebi je normalno da jedan igrač igra na cijeloj strani?
ON: pa eno gledam, i na sokeru kad hoćeš da namjestiš, ono je jedino nešto što smo mi mogli protiv njih..
JA: bolan, po tebi nije trebao kolašinac igrat?
ON: i bolje što nije igrao, nije džaba ostao na klupi, on bi crveni dobio da se čupao sa onim, a šta onda, bolje ovako, on bi napravio penal, dobio crveni, onda bi izgubili 5-0, vako 1-0, haj i nekako hehe![]()
Tu ja vidim kako frajer slijepo vjeruje Safetu, nastavljamo razgovor:
ON: ima sad bitnih utakmica što dolaze, treba to safet posložit
JA: baš zato što su bitne treba on otić, dovedi vahu
ON: znaš šta je za njega sušić, pihhhh.. vjeruj ti meni, safet je stručnjak veliki
JA: bolan, pa tebi sve normalno ono protiv nigerije?
ON: pa šta smo mi za nigeriju, čitaj samo ko igra tamo, pa čitam, imaju šestoricu koji igraju u engleskoj, i to nosioci tamo timova.. a kod nas, najbolji igrač u Citiju, i to klupa nekad, lafo neki klub Šalke gdje igra Kolašinac, izvuku Reala, ovi ih napucaju dobro, Spaha važna tekma u Ligi prvaka i odmah crveni.. Nemamo mi bolan tima, ne može Sušić od njih pravit, istrošeno je to..
Prešutim, vidim ne zna..
ON: a ne odgovaraju bolan nama brze reprezentacije, crnci su to..
JA: i pošto nam ne odgovaraju brzi, izvedeš najsporiju koju trenutno imaš?
ON: ma ja bih u onoj cijeloj postavci samo zamijenio misketa, i uveo onog mu rođaka Tinu, stavio ga na zadnjeg veznog da im on isto skida lopte, onaj momak je voz!
Spustim glavu i počnem na sve što kaže klimat glavom![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa i bolje vlado jagodic, u-21 nema realno rezulate al ima bar neku igru... kod susica se filozofija igre svodi na centarsut druge nema.
Nemoguce je da je Pape u stanju opet igrati bez ljevog beka. Siguran sam da je skuzio da je 4-2-3-1 najbolja formacija. Sada ima iskustvo SP. Mislim da moze biti samo jos bolji. Mislim da Hadzica i Vrsketa vise nece pozivati. Neznam sta da kazem. Hajde Bajevic jos i nekako. Mada jaro ako cemo realno. Ne mislim da ce Bajevic otici u Njemacku ili Belgiju i molit mlade igrace da zaigraju za BiH. Ali ako kojim slucajem propadne Bajevic, ko mu je alternativa ?? Pižon, JagodicMozambik je napisao/la:
Vi bi vise voljeli ovo govedo da ostane nego Bajevica recimo?

ja mislim da su i Pape i Kovac vodili se zapravo jednom idejom...ispodprosjecni treneri sa velikim sansama da ostanu bez posla nakon SP, kockali su se sa svojim zamislima i formacijama koje su od njih obojice trebale da naprave ili heroje ili levate....jer zamislite sta bi bilo da su ostvarili pobjede, bilo bi da su kvaltetniji strucnjaci i takticari od murinja i co, medijski natpisi i naslovi bljestali bi sa svih strana, a njima ponude padale kao kisa zadnja dva mjeseca u Bosnikomax je napisao/la:Kod njega je i danas kao jedina dilema to da li bi bilo bolje da je igrao sa dva napadaca ili sa jednim, a opet ne spominje kardinalnu (i po meni namjernu) gresku na lijevom beku.
Zasto???
Zato sto prikriva svoje nedjelo i kljucni momenat utakmice koji je sve prelomio prema Safetovim zeljama,a to je da mi izgubimo, a on i fino bokne lovu od kladionicarske mafije.
nazalost po sve navijace ali i njih dvojicu, samo su pokazali da su kvazistrucnjaci sa zamislima koje nebi ni prosjecni treneri kantonalne lige uzeli u obzir....
kud ces dalje kad za Papetovu taktiku nije postojala grafika pa su komentatori sa BHT govorili da je Medunjanin na beku greska u grafici....jest al u qurcu, ne moze se ni na racunaru iscrtati ono sto nam je Pape priredio
Nam treba kondicioni trener_ dobar motivator -i da zna gdje mu tko igra ! 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nikad necu razumiti sto nije Kolasinac igrao. Niko mi jos nije mogao objasniti, jel mislim da objasnjenja nema.
stiče se dojam da je ovo možda i naš maksimum," riječi su Sušića.

Poduvaj ga...
AzRimiRzA je napisao/la:Nikad necu razumiti sto nije Kolasinac igrao. Niko mi jos nije mogao objasniti, jel mislim da objasnjenja nema.
MB7 je napisao/la:stiče se dojam da je ovo možda i naš maksimum," riječi su Sušića.![]()
![]()
Poduvaj ga...
covjek bas iritira , ali stvarno

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-o- ... ana/134363" onclick="window.open(this.href);return false; 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sta li se sa tobom desilo da mi je znati? Da te nije kakva daska udarila u glavu?Ajax je napisao/la:Nemoguce je da je Pape u stanju opet igrati bez ljevog beka. Siguran sam da je skuzio da je 4-2-3-1 najbolja formacija. Sada ima iskustvo SP. Mislim da moze biti samo jos bolji. Mislim da Hadzica i Vrsketa vise nece pozivati. Neznam sta da kazem. Hajde Bajevic jos i nekako. Mada jaro ako cemo realno. Ne mislim da ce Bajevic otici u Njemacku ili Belgiju i molit mlade igrace da zaigraju za BiH. Ali ako kojim slucajem propadne Bajevic, ko mu je alternativa ?? Pižon, JagodicMozambik je napisao/la:
Vi bi vise voljeli ovo govedo da ostane nego Bajevica recimo?![]()
Pape je puno bolji od ovih ostalih.
Jel ti vidis sta pises, sta ti je

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Njegov maksimum jeste sigurno!MB7 je napisao/la:stiče se dojam da je ovo možda i naš maksimum," riječi su Sušića.![]()
![]()
Poduvaj ga...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
legenda reala je napisao/la:bolje ti je ubiti se, nego družiti s calciom, pa vidiš da će i od tebe budalu napravitiplavipatriota je napisao/la:Danas zanimljiv razgovor sa jednim poznanikom, papetoljupcem:
ON: kontam nešto, da hoće se organizovat neki doček našima svima, da vide da ima podrške
JA: nisu vala svi ni zaslužili, pogotovo ne pape, a ni svi igrači
ON: daj ba nemoj zezat, od safeta nećeš nikad imat bolje, on ti je vrh trenutno što se tiče
JA: bolan, pa šta nam frajer uradi protiv nigerije, pa nismo lijevog beka imali
ON: igro je bolan lulić, al nije mogao sam po toj strani
JA: čekaj, tebi je normalno da jedan igrač igra na cijeloj strani?
ON: pa eno gledam, i na sokeru kad hoćeš da namjestiš, ono je jedino nešto što smo mi mogli protiv njih..
JA: bolan, po tebi nije trebao kolašinac igrat?
ON: i bolje što nije igrao, nije džaba ostao na klupi, on bi crveni dobio da se čupao sa onim, a šta onda, bolje ovako, on bi napravio penal, dobio crveni, onda bi izgubili 5-0, vako 1-0, haj i nekako hehe![]()
Tu ja vidim kako frajer slijepo vjeruje Safetu, nastavljamo razgovor:
ON: ima sad bitnih utakmica što dolaze, treba to safet posložit
JA: baš zato što su bitne treba on otić, dovedi vahu
ON: znaš šta je za njega sušić, pihhhh.. vjeruj ti meni, safet je stručnjak veliki
JA: bolan, pa tebi sve normalno ono protiv nigerije?
ON: pa šta smo mi za nigeriju, čitaj samo ko igra tamo, pa čitam, imaju šestoricu koji igraju u engleskoj, i to nosioci tamo timova.. a kod nas, najbolji igrač u Citiju, i to klupa nekad, lafo neki klub Šalke gdje igra Kolašinac, izvuku Reala, ovi ih napucaju dobro, Spaha važna tekma u Ligi prvaka i odmah crveni.. Nemamo mi bolan tima, ne može Sušić od njih pravit, istrošeno je to..
Prešutim, vidim ne zna..
ON: a ne odgovaraju bolan nama brze reprezentacije, crnci su to..
JA: i pošto nam ne odgovaraju brzi, izvedeš najsporiju koju trenutno imaš?
ON: ma ja bih u onoj cijeloj postavci samo zamijenio misketa, i uveo onog mu rođaka Tinu, stavio ga na zadnjeg veznog da im on isto skida lopte, onaj momak je voz!
Spustim glavu i počnem na sve što kaže klimat glavom![]()
![]()

Nego vala ih kod mene u drustvu nema...
Jeli iko od novinara upitao Papeta zasto Kolasinac nije igrao

-
- Kontakt:
Sušiću, stiće se dojam da si ti sve, samo trener ne.MB7 je napisao/la:stiče se dojam da je ovo možda i naš maksimum," riječi su Sušića.![]()
![]()
Poduvaj ga...

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Pape je mislio da zato jer smo tehnicki jaci od Nigerije. Koje je jos i takticki losa. Pape je mislio da cemo ih unistiti nasom prepoznatljivom igrom kratkih pasova. I zato je dodao jos jednog kreatora jakog na lopti - Medunjanina. Mislio je da ako se nametnemo na sredini terena da cemo tako dominirati. I ima neka logika u tome. Racunao je na Lulica da ce sam pokriti cijelu jednu stranu kao sto je nekad radio Mujdza. Pogrjesio je jer je Lulic los defanzivno i rovit. I Spahic ocigledno bio nespreman ili je jednostvano prestar 33-34 i nije u stanju odigrati bez osiguraca - Kolasinca protiv trkacki jacih protivnika.PerryFred je napisao/la:AzRimiRzA je napisao/la:Nikad necu razumiti sto nije Kolasinac igrao. Niko mi jos nije mogao objasniti, jel mislim da objasnjenja nema.
Pape je pogrijesio ali ne toliko koliko se ovdje predstavlja. Kao da covjek veze nema sa taktikom. Pape je los trener koji uci na svojim greskama. Ali nije budala kao sto mnogi ovdje pricate o njemu.
-
- Kontakt:
Evo napokon PAPETOLJUBACA.Ajax je napisao/la:Pape je mislio da zato jer smo tehnicki jaci od Nigerije. Koje je jos i takticki losa. Pape je mislio da cemo ih unistiti nasom prepoznatljivom igrom kratkih pasova. I zato je dodao jos jednog kreatora jakog na lopti - Medunjanina. Mislio je da ako se nametnemo na sredini terena da cemo tako dominirati. I ima neka logika u tome. Racunao je na Lulica da ce sam pokriti cijelu jednu stranu kao sto je nekad radio Mujdza. Pogrjesio je jer je Lulic los defanzivno i rovit. I Spahic ocigledno bio nespreman ili je jednostvano prestar 33-34 i nije u stanju odigrati bez osiguraca - Kolasinca protiv trkacki jacih protivnika.PerryFred je napisao/la:AzRimiRzA je napisao/la:Nikad necu razumiti sto nije Kolasinac igrao. Niko mi jos nije mogao objasniti, jel mislim da objasnjenja nema.
Pape je pogrijesio ali ne toliko koliko se ovdje predstavlja. Kao da covjek veze nema sa taktikom. Pape je los trener koji uci na svojim greskama. Ali nije budala kao sto mnogi ovdje pricate o njemu.
3 dana su se krili i evo ih nazad. A uša i ti i Pape, jesi čuo?
Eto nije Pape zajebo sve redom - nije Pape kriv. Ima neke logike?
Kome bola?
Jaoooo Bidoooonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidim i tebe odmah optuzuju da si Papetoljubac samo zbog toga jer si pokusao racionalno objasniti da svijet nije crn ili bijel. Kao da je samo njihovo misljenje jedino koje je ispravno. Imaju neku viziju u svojim glavama i to je jedini ispravan put. I novog selektora ce isto tako odmah popljuvati ako bude imao svoje neke vlastite ideje.Ajax je napisao/la:Pape je mislio da zato jer smo tehnicki jaci od Nigerije. Koje je jos i takticki losa. Pape je mislio da cemo ih unistiti nasom prepoznatljivom igrom kratkih pasova. I zato je dodao jos jednog kreatora jakog na lopti - Medunjanina. Mislio je da ako se nametnemo na sredini terena da cemo tako dominirati. I ima neka logika u tome. Racunao je na Lulica da ce sam pokriti cijelu jednu stranu kao sto je nekad radio Mujdza. Pogrjesio je jer je Lulic los defanzivno i rovit. I Spahic ocigledno bio nespreman ili je jednostvano prestar 33-34 i nije u stanju odigrati bez osiguraca - Kolasinca protiv trkacki jacih protivnika.PerryFred je napisao/la:AzRimiRzA je napisao/la:Nikad necu razumiti sto nije Kolasinac igrao. Niko mi jos nije mogao objasniti, jel mislim da objasnjenja nema.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako te ideje budu retardirane naravno da ce ga se popljuvat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.