FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 24 jun 2014, 17:42

staragarda je napisao/la: neznam jos sta cu...posto mi je 14 godina najbolje je da nam ti objasnis sta treba da se radi posto si ti stariji a vidim da i ulaznicu placas....onako pisati o FKR :oops: :oops: ...nemoj da mi odgovaras uopste...sve si vec rekao
Ne budi toliki pakas i ne izvrci rijeci.....napisao sam o vodjama Fukara, ne o Fukarama!!!!
🔴⚫️

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 24 jun 2014, 18:22

Skver je napisao/la:
staragarda je napisao/la: neznam jos sta cu...posto mi je 14 godina najbolje je da nam ti objasnis sta treba da se radi posto si ti stariji a vidim da i ulaznicu placas....onako pisati o FKR :oops: :oops: ...nemoj da mi odgovaras uopste...sve si vec rekao
Ne budi toliki pakas i ne izvrci rijeci.....napisao sam o vodjama Fukara, ne o Fukarama!!!!

sta to fali danasnjem vođi ?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jun 2014, 18:37

samke12345 je napisao/la:
Skver je napisao/la:

sta to fali danasnjem vođi ?
Odkud cu ja znati sta mu fali.....znam da im smeta to sto je Denis Sadikovic novi trener.....jbg. i ja bi volio da je Smail Karic trener, al ja se ne pitam.
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jun 2014, 19:29

Skver je napisao/la:Azmire Husicu I Sasa Vugdalicu, ako ne poznajete prijasnja desavanja sa trenerima koji su trenirali Slobodu onda sigurno ne znate ko je Denis Sadikovic, a ko je Denis Sadikovic mozete procitati ovdje na ovom forumu.....Ako ste i malo ozbiljni u namjeri da Slobodu odvedete na pravi put a mislim da jeste, Denis Sadikovic je najgore moguce rjesenje za navijace Slobode.....Ako ne znate u gradu imate trenere kao sto je Rizah Meskovic, svjetski a nas, ako nista radio je po svijetu sa poznatim i priznatim trenerima, Sasa koliko se sjecam bio je i gost u tvojoj emisiji....Ako ne zelite Meskovica koji je usput receno gigant za jednog Denisa Sadikovica, imate u Srbiji trenera za izvoz, mladih, strucnih, obrazovanih koji poznaju sigurno igrace koji sigurno odskacu sa kvalitetom u odnosu na ove koje trenutno imate, a sigurno nisu puno skuplji, jedan Redzepi tamo nije mogao igrati, kao ni Krpic a ovdje su bili prevaga....dalje....ako vama jedan bivsi vodja navijaca kroji politiku kluba, nabijem ja na qurac taj klub ma kako se on zvao.....sa ovim trenerom i takvom politikom....slaba nafaka :thumbdown: :salut:

Glupo mi se sam citirat, al povlacim sve ovo sto sam napisao, jer znam da Azmir Husic zeli sve najbolje nasoj Slobodi!
P.S. Zamolio bi sve navijace, simpatizere kluba da podrze Azmira Husica.
🔴⚫️

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 24 jun 2014, 20:34

Coraco je napisao/la:Otkud Memiševića da vrate :facepalm:
Izgleda da se samo mi Živiničani žalimo na Živiničana. :mrgreen: Prevara od igrača...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 jun 2014, 21:45

Pionirska selekcija našeg kluba demonstrilrala je sjajan fudbal u dvomeču četvrtfinala bh. prvenstva protiv paljanske Romanije.
Nakon prvog meča u kome su slavili sa 8:0, Crveno - crni su u današnjem uzvratu na Palama deklasirali domaćine sa 0:10! Sa ukupnim skorom od 18:0 naši pioniri su prošli u polufinale prvenstva BiH gdje ih već u subotu očekuje meč protiv FK Željezničar.
:clap:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jun 2014, 21:50

ojj 18:0 ljudi dobili hahahah pa kakva je to ekipa kod ovih sa Pala :o :o :o
sada je na redu zeljo da pukne jedno 15:0 i to bi bilo to :D :urnebes: :urnebes: :urnebes:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jun 2014, 22:00

hajmo sad ponovo....velika vecina FKR ali i obicnih navijaca nije za Sadikovica...to je i slijepcu jasno..pogledaajte samo komentare obicnih ljudi na silnim portalima i sve je jasno ko dan bijeli....ranije sam vec napisao da je ljudska slina i smrad...covjek je jednostavno zohar i nema nekih posebnih emocija....na stranu ovo sto on pise da je dijete Slobode,karijera u Slobodi,bla bla bla...to je klasicna demagogija i prodavanje m.u.d.a pod bubrege...takva djeca Slobode su nas i dovela zamalo do gasenja...posto svi ili bolje receno gotovo svi apsolutno vjerujemo Husicu i pozitivnoj prici oko Slobode A COVJEK NAS JOS NIJE SLAGAO I IZVARAO mislim da je red spustimo makar malo loptu na zemlju....ovaj smrad Sadikovic se eto i izvinuo Fukarama javno sto mu je jedino pozitivno u moru njegovih minusa prema FKR...vecina koja je stalno tu na sjeveru zna o cemu je rijec...da se stalno ne ponavljamo...eo i ja prvi cu progutat g.o.v.n.o i istrpit ovog jazavca na klupi ako ce to bit za doborobit kluba...on licno me ne zanima ali me zanima jaka Sloboda i Husicevi planovi jer je to PRVI covjek od Bog zna od kad da stvarno srcem voli Slobodu a da je neka fora u klubu...ovi stakori iz prijasnjih uprava su bili tu samo da oglodzaju i ono malo kostiju sto je bilo na umirucoj Slobodi...zato sam mu bezgranicno zahvalan i on je jedini razlog zbog kojeg cu makar ja licno presutat na strucni stab koji vodi svetinju...sezona ubrzo krece i nek nam je dragi Bog na pomoci..mislim da ce bit teska zbog pritiska silnih dugova a da vec od iduce sezone mozemo se nadat nekoj eksploziji i rastu kluba...da konacno razbijemo te stereotipe i izdignemo se iznad sivila ove lige
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 24 jun 2014, 22:16

Skver je napisao/la:
Skver je napisao/la:Azmire Husicu I Sasa Vugdalicu, ako ne poznajete prijasnja desavanja sa trenerima koji su trenirali Slobodu onda sigurno ne znate ko je Denis Sadikovic, a ko je Denis Sadikovic mozete procitati ovdje na ovom forumu.....Ako ste i malo ozbiljni u namjeri da Slobodu odvedete na pravi put a mislim da jeste, Denis Sadikovic je najgore moguce rjesenje za navijace Slobode.....Ako ne znate u gradu imate trenere kao sto je Rizah Meskovic, svjetski a nas, ako nista radio je po svijetu sa poznatim i priznatim trenerima, Sasa koliko se sjecam bio je i gost u tvojoj emisiji....Ako ne zelite Meskovica koji je usput receno gigant za jednog Denisa Sadikovica, imate u Srbiji trenera za izvoz, mladih, strucnih, obrazovanih koji poznaju sigurno igrace koji sigurno odskacu sa kvalitetom u odnosu na ove koje trenutno imate, a sigurno nisu puno skuplji, jedan Redzepi tamo nije mogao igrati, kao ni Krpic a ovdje su bili prevaga....dalje....ako vama jedan bivsi vodja navijaca kroji politiku kluba, nabijem ja na qurac taj klub ma kako se on zvao.....sa ovim trenerom i takvom politikom....slaba nafaka :thumbdown: :salut:

Glupo mi se sam citirat, al povlacim sve ovo sto sam napisao, jer znam da Azmir Husic zeli sve najbolje nasoj Slobodi!
P.S. Zamolio bi sve navijace, simpatizere kluba da podrze Azmira Husica.

Nisi mi jasan, ali ni 1% :hmmmm: :hmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 24 jun 2014, 22:28

Ma evo sad se sklapa po meni solidna ekipica,koja će biti neosvojiv domaćin i nezgodan gost.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 24 jun 2014, 22:32

@ Skver

Kao i uvijek poštujem sve što napišeš,jer tako rade prave patriote.Svako ima pravo na svoje mišljenje,i kako bih volio da se malo pozabavimo pojačanjima,a ne da dva dana ovdje razglabamo,Niko,ama baš niko ni riječ o novim igračima.Meni se lično nedopadaju,i mislim da me je počeo hvatati strah zbog toga,jer mi sad igramo Premijer ligu,a neki misle da smo još uvijek u Prvoj ligi izgleda.Hoćemo igrače dostojne imena Slobode,a nečiji otpad :oops: :oops:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jun 2014, 22:36

Kakav je ovaj igrac Elvir Colic?

Mislim da nam je potrebna sirina, kako se uzdati npr u Kapica i Jusufbasica u PL kada ovu polusezonu nisu mogli da izbore mjesto ispred Krpica ili kako znati da ce Huseinbasic i Mujkic moci onako lako da prave dar mar po stranama.
Isto nazad treba jedan stoper..

Dovesti sto vise igraca pa onda otpisivat, kako se ko pokaze do prvog jula.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2014, 22:41

tuzlak1987 je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Elvir Colic?

Mislim da nam je potrebna sirina, kako se uzdati npr u Kapica i Jusufbasica u PL kada ovu polusezonu nisu mogli da izbore mjesto ispred Krpica ili kako znati da ce Huseinbasic i Mujkic moci onako lako da prave dar mar po stranama.
Isto nazad treba jedan stoper..

Dovesti sto vise igraca pa onda otpisivat, kako se ko pokaze do prvog jula.
Colic moze igrati krilo i beka, zna dati gol, brz, prodoran..... bolji sigurno od Huseinbasica :!: Memisevic **** od igraca al vjerovatno nece ni imati minutazu. golman Piric klasa ;)
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jun 2014, 22:48

Alibasa je napisao/la:Nisi mi jasan, ali ni 1% :hmmmm: :hmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Ukratko, bio sam veliki protivnik dolaska Denisa Sadikovica na klupu Slobode, ne zelim govoriti o njemu kao covjeku, mozda cu pogrijesiti, to ne zelim. Njega je angazirao licno Azmir Husic.....stoga, prema postovanju prema Azmiru podrzavam svakog trenera kojeg on dovede.....ako nekog podrzavate, onda podrzite i njegove odluke...to ocekujem od svih istinskih navijaca koji vole Slobodu..ako sam ikoga ovdje uvrijedio ja mu se duboko izvinjavam, nisam imao namjeru......Staragarda, hvala sto podrzavas Denisa i sto ces siguran sam doci na Tusanj, znam koliko volis Slobodu.
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jun 2014, 22:51

joksimovic je napisao/la:@ Skver

Kao i uvijek poštujem sve što napišeš,jer tako rade prave patriote.Svako ima pravo na svoje mišljenje,i kako bih volio da se malo pozabavimo pojačanjima,a ne da dva dana ovdje razglabamo,Niko,ama baš niko ni riječ o novim igračima.Meni se lično nedopadaju,i mislim da me je počeo hvatati strah zbog toga,jer mi sad igramo Premijer ligu,a neki misle da smo još uvijek u Prvoj ligi izgleda.Hoćemo igrače dostojne imena Slobode,a nečiji otpad :oops: :oops:
Prijatelju, ovo je tek pocetak sa pojacanjima...pripreme su tek pocele i shodno tome pojacanja ce doci prema potrebama. Meni je drago sto ce sve vise Slobodine djece dobijatu sansu, sto ce tebe posebno obradovati....pozzz :)
🔴⚫️

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 jun 2014, 23:03

joksimovic je napisao/la:@ Skver

Prije više od pola godine sam te pitao da te povežemo sa Azmirom jer se vidi da pratiš i znaš naše mlade selekcije kroz generacije. Nisi čak ni odgovorio na poruku.

Trenutno više od pola ekipe su naša djeca, sa našeg kantona, i sad ti opet nešto ne valja. Ne kontam :roll:
tuzlanska Sloboda

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 24 jun 2014, 23:12

Kakve se ovdje gluposti lupaju fukare su klosari i oni ne trebaju nista a da nema fukara nebi ni ove utakmice kuci dobijali cccc , pa onda neko ispada izdajnik sto je otiso nema ovde izdaje kad u klubu marke nije bilo kakva izdaja momci zive od tog treba za dzaba da igraju jel ccccc, a to sto je ovaj sadikovic smrad to je druga prica ali ajde da vidimo kako ce ici bitno je igrace dovesti ...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jun 2014, 23:19

Elvir Čolić vam pojačanje ?
NO PYRO NO PARTY

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jun 2014, 23:31

Sta se ovo spominje Stojanov iz Jedinstva?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 jun 2014, 23:34

Buu i još recimo terabajt očito iz mladosti nose neke teške traume :mrgreen: ili su nekad tokom adoloscencije ostali bez djevojke koja je našla utjehu u "tvrd i debeo, naš kuyac tuzlanski" :urnebes:
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.