Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 17:55

isx je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
24.6.2014.
O sutrašnjem sastavu :

"Sutra će biti izmjena, bit će novih igrača, jer previše je igrati sa istim sastavom tri utakmice.

Ti sunce kalajisano, sutra promocija Germania sportagentur na velikoj sceni. Ima da nas nema.
Jos ce nam navuci neku bijedu za namijestanje. SP nije zajebancija, a mi smo mali , nepopularan savez ! :problem:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 17:58

Ja samo ne razumijem jedno,kako Pape može reći da ni za čim ne žali,i da mu je savjest mirna...
Pa čovječe najplemenitije stvari na svijetu kad uradiš,i dođeš kući,pa legneš u krevet,sam sebe preispituješ,je li to bilo ok,jesam li dobro postupio ??? On mrtav,hladna,boli ga racku...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 24 jun 2014, 17:58

Koji ku*ac je Bešić pošteđen 2 treninga????

Sutra najjači sastav mora istrčati Sušiću! Idiote.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 17:59

calcio je napisao/la: Ne zna se zasad nista osim jednog tweeta koji citira goal. Ali ako je istina, treba ih zauvjek prekriziti.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p3496411" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja prvi ne bi igrao sutra i jos bih sazvao press i yebao Susicu sve po spisku, a sigurno sam veci patriota od njih tamo i vise volim ovu drzavu od svega.

Sutra necu ni gledat utakmicu.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 24 jun 2014, 18:00

damir_82 je napisao/la: Jakirevic, Mulina, Baiano itd itd.........
Ekipa sa brzim krilima i odlicnim centarforima igra ziheraski i jedan od centarfora igra libera, ne stopera... Da se ne primi, ako se zabije dobro je.... Hibic, Konjic, Music, Bajramovic, Spahic, Beslija, Salihamidzic, Barbarez, Baljic, Bolic........
Ma **** ga, valjalo je iz one ekipe izvuci pobjede. Uvijek su bila bar 3 igraca iz domace PL,plus jos neki anonimusi iz lijevih liga... Da nije napravio onu glupost sa Barbarezom, ti kazes liberom, i da nije ignorisao Rahimica bio bi , moze se reci,pristojan selektor.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 24 jun 2014, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 18:00

isx je napisao/la:Koji ku*ac je Bešić pošteđen 2 treninga????

Sutra najjači sastav mora istrčati Sušiću! Idiote.
Povrede imaju Bešić i Pjanić,prvi je pošteđen,Pjana je na treningu,al na masazi,skocni zglob ga handri...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jun 2014, 18:03

Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la: Ne zna se zasad nista osim jednog tweeta koji citira goal. Ali ako je istina, treba ih zauvjek prekriziti.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p3496411" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja prvi ne bi igrao sutra i jos bih sazvao press i yebao Susicu sve po spisku, a sigurno sam veci patriota od njih tamo i vise volim ovu drzavu od svega.

Nebi me cudilo da pojedini okrive nekog drugog zbog njihove slabe igre. Takvi smo mi. Uvijek je neko drugi kriv. Meksikanci, kostarikanci lete po terenu, a nasim je tesko jer se ne slazu sa selektorom. Nije im stavio najboljeg havera u prvih 11, kako da se ne naljute?

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 24 jun 2014, 18:04

Danas zanimljiv razgovor sa jednim poznanikom, papetoljupcem:
ON: kontam nešto, da hoće se organizovat neki doček našima svima, da vide da ima podrške
JA: nisu vala svi ni zaslužili, pogotovo ne pape, a ni svi igrači
ON: daj ba nemoj zezat, od safeta nećeš nikad imat bolje, on ti je vrh trenutno što se tiče
JA: bolan, pa šta nam frajer uradi protiv nigerije, pa nismo lijevog beka imali
ON: igro je bolan lulić, al nije mogao sam po toj strani
JA: čekaj, tebi je normalno da jedan igrač igra na cijeloj strani?
ON: pa eno gledam, i na sokeru kad hoćeš da namjestiš, ono je jedino nešto što smo mi mogli protiv njih..
JA: bolan, po tebi nije trebao kolašinac igrat?
ON: i bolje što nije igrao, nije džaba ostao na klupi, on bi crveni dobio da se čupao sa onim, a šta onda, bolje ovako, on bi napravio penal, dobio crveni, onda bi izgubili 5-0, vako 1-0, haj i nekako hehe :roll:
Tu ja vidim kako frajer slijepo vjeruje Safetu, nastavljamo razgovor:
ON: ima sad bitnih utakmica što dolaze, treba to safet posložit
JA: baš zato što su bitne treba on otić, dovedi vahu
ON: znaš šta je za njega sušić, pihhhh.. vjeruj ti meni, safet je stručnjak veliki
JA: bolan, pa tebi sve normalno ono protiv nigerije?
ON: pa šta smo mi za nigeriju, čitaj samo ko igra tamo, pa čitam, imaju šestoricu koji igraju u engleskoj, i to nosioci tamo timova.. a kod nas, najbolji igrač u Citiju, i to klupa nekad, lafo neki klub Šalke gdje igra Kolašinac, izvuku Reala, ovi ih napucaju dobro, Spaha važna tekma u Ligi prvaka i odmah crveni.. Nemamo mi bolan tima, ne može Sušić od njih pravit, istrošeno je to..
Prešutim, vidim ne zna..
ON: a ne odgovaraju bolan nama brze reprezentacije, crnci su to..
JA: i pošto nam ne odgovaraju brzi, izvedeš najsporiju koju trenutno imaš?
ON: ma ja bih u onoj cijeloj postavci samo zamijenio misketa, i uveo onog mu rođaka Tinu, stavio ga na zadnjeg veznog da im on isto skida lopte, onaj momak je voz!
Spustim glavu i počnem na sve što kaže klimat glavom :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 24 jun 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 24 jun 2014, 18:04

Mozambik je napisao/la:

Normalno, da ja primam psovke zbog maloumnosti naseg selektora. Neka hvala :nene: :nene: :nene: :nene:
a... pehari su tu

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 24 jun 2014, 18:04

Mozambik je napisao/la:

Pa je*o te Hitler jel igraju zbog susica ili zbog navijaca???

Sve otjerati koji nece da igraju!!!! Bio to Dzeko Spahic ill neko treci..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 18:08

Ovo je Susiceva privatna prcija, radi sta hoce, pravi narod budalama, dovodi igrace sumnjivog kvaliteta itd...

Niko mu nista nije smio prigvorit.

COVJEK JE PRIVATIZOVAO SELEKCIJU

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 24 jun 2014, 18:10

Donnie Darko je napisao/la:Kako je opuštajuće kad znaš da ti gori trener ne može doći.
Misliš ?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 24 jun 2014, 18:12

ako dodje Princ sa Neretve haracemo narednih 10 godina :D :D :D salim se ali ne u potpunosti...svako u Mostaru zna o gospodstvu , inteligencij, patriotizmu i strucnosti legendarnog Duska Bajevica...Najbolja moguca opcija.Da me se ne shvati pogresno i Vaha je naravno odlicna opcija.Druga stvar je sto ne vjerujem da bi Vaha ni prihvatio posao.
Razlika izmedju njega i Vahe je sto je Vaha ambiziozan i egocentrican i nisam bas siguran da njegov ego ne bi bio kontraproduktivan.Dusko je cvrsta i pravedna ruka koja nama i treba.
Na kraju krajeva i sam Vaha zna ko je kome bio kapiten , ko je bio prije koga trener Veleza i ko je i sad kome autoritet :D

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 24 jun 2014, 18:14

Ajax je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
a zbog cega tako razmisljate evo nije još ni dosao novi selektor vec mu pokusavaju naci neku manu ,aa ne zna se ni koce biti .
Ocigledno Bajevic za Papetovu platu ili malo vise. A ako on ne pristane onda smo tek najebali. Prizivat ce mnogi Papeta na kraju na celu samnom. A mi mozemo na forumimam napisat Vaha jos 1000 puta ocigledno od toga nema nista. Vahu se mora otic molit i ponudit mu postene uslove rada i primanja. A ne da se ga reda radi pozove. Pa kao odbio nas.
+1.
Savez sigurno neće istrest' pare, znači preostaje nam izbor između nedokazanih "patriota" i istrošenih prdonja...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 18:14

Babayaro je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Kako je opuštajuće kad znaš da ti gori trener ne može doći.
Misliš ?
:thumbup: :thumbup: :clap: :clap:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jun 2014, 18:15

Ajax je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:
Misliš ?
:thumbup: :thumbup: :clap: :clap:
Vi bi vise voljeli ovo govedo da ostane nego Bajevica recimo?

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 24 jun 2014, 18:18

Kod njega je i danas kao jedina dilema to da li bi bilo bolje da je igrao sa dva napadaca ili sa jednim, a opet ne spominje kardinalnu (i po meni namjernu) gresku na lijevom beku.
Zasto???
Zato sto prikriva svoje nedjelo i kljucni momenat utakmice koji je sve prelomio prema Safetovim zeljama,a to je da mi izgubimo, a on i fino bokne lovu od kladionicarske mafije.
:zviz:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 24 jun 2014, 18:18

1988risha je napisao/la: "Sutra će biti izmjena, bit će novih igrača, jer previše je igrati sa istim sastavom tri utakmice.

Ono kad strepiš više od vlastitog selektora nego od protivnika. :facepalm:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 jun 2014, 18:19

vijerovatno nam se smijesi Vlado Jagodic :kafa:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 24 jun 2014, 18:21

komax je napisao/la:Kako vrijeme prolazi i kako se vise hladi glava, ne mogu se oteti dojmu da je Sajo namjerno postavio onakvu taktiku i ekipu da bi mi izgubili.
Ne bi me zacudilo da je zaista imao neke materijalne ili neke druge koristi od toga.
Pa pogledajte smo ono sto vec svi znaju i vide :
-otvara se direktno prostor Nigerijcima preko naseg lijevog boka nemamo beka, a Lula na vjetrometini (poznato je da je u defanzivi grozan),
-oslabljuje se zadnja linija sa kombinacijom koja nikada nije igrala zajedno (samo neozbiljni i glupi treneri mijenjaju zadnju liniju ako na to nisu prisiljeni povredama),
-krajnje cudno ponasanje Spahica (i on mi je sumniv, pricalo se svasta i o njegovim vezama u ranijem periodu),
-dodaje se Medunjanin u sredinu evidentno je kako bi se ogranicilo kretanje Pjane, Misketa i Besica, te zagusila i usporila nasa sredina,
-zatim izvodjenje agilnog Hajrovica,
-u ekipi se ostavlja Miske za kojeg se zna da je nakon 50-60 minuta igrac manje ,
-kasno ubacivanje beka i to rovitog Salihovića koji je potpuno van forme umjesto snaznog i nabrijanog Kolasinca koji bi se mogao nositi sa Nigerijcima
-finalni potez ubacivanje adžine jabuke.
Svi Sušićevi potezi sinoć, ama baš svi, samo olakšavaju posao Nigeriji i osiguravaju naš poraz.
Ne mogu se oteti dojmu da je Safet ovo mahnuo sad da li ga je neko ucjenjivao ili je mahnuo za dobru lovu, ne znam. :salut: :salut: :salut:
da jos jednom podsjetim na ono sto sam pisao i u sto sam sve sigurniji

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.