Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Pa i vi ste morali preplatiti Martineza kada ste ga "kidnapovali" iz Baskije. Sa njima ne mozes tako, ili ces ga preplatiti (jeste puno al` nije sada bas da se sjebajes i ibretis nesto aman) ili ga neces ni dovesti nikako. Ljudi grijese kada kod transfera samo gledaju krajnju cijenu, fudbal je danas takav da mnoge okolnosti uticu na cijenu igraca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Jest dosta visko plaćen ali je Martinez bio tražena roba i na kraju je isplatio transfer u potpunosti.Nešto ne vjerujem da je Herrera vrijedan tih 36-40 mil nije baš da se otimaju za njega.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trazila ga je Barca po mnogima, pisalo se i ne njihovoj temi o tome ali je njima jos teze nego klubovima van Spanjolske dovesti Baskijca, bar sam na takve fraze nailazio tokom te trakavice. I da, na mozemo znati dali vrijedi ili ne dok to ne pokaze u dresu Uniteda, za Martineza su mnogi rekli kako nema sanse da vrijedi toliki novac a po meni ga je momak itekako opravdao, vrijeme ce pokazati i za Andera koji je ovu sezonu u Bilbaou odigrao odlicno. Posto u primeri bas i ne gledam cesto Real i Barcu uvijek ima praznih termina za Baskijce, ATLM i Sociedad. Necu reci da sigurno vrijedi novac koliki ce, ako bude uopste, biti uplacen za njega ali da je ono sto Unitedu treba itekako jeste.Saurman je napisao/la:Jest dosta visko plaćen ali je Martinez bio tražena roba i na kraju je isplatio transfer u potpunosti.Nešto ne vjerujem da je Herrera vrijedan tih 36-40 mil nije baš da se otimaju za njega.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 24 jun 2014, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Najboljeg destruktivnog veznog na svijetu ne mozes preplatiti 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Naigrao se taj destruktivac prošle godine, nema šta.BadrHari je napisao/la:Najboljeg destruktivnog veznog na svijetu ne mozes preplatiti
Kod Pepa, on bi mogao postati Javier Maskerano 2.
To ne mijenja cinjenicu ko je numero uno sto se svoje uloge ticeBelmin6 je napisao/la:Naigrao se taj destruktivac prošle godine, nema šta.BadrHari je napisao/la:Najboljeg destruktivnog veznog na svijetu ne mozes preplatiti
Kod Pepa, on bi mogao postati Javier Maskerano 2.

Što je Pep glup to je vec druga tema

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Yebo majku kad citam price o Martinezu pomislim da je rijec o spoju Davidsa i Pirla a ne o igracu koji grije klupu Lahmu, Alonsu i Biskvitu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ovo nisam htio napisati a pomislio sam, iskreno. Znam koliko ce ih ovo privuci na temu a hrpa "onih" sto su danima pljuvali ovdje sve redom prije, za vrijeme i poslije tekme Utd-Bayern nam fkt ne treba. Martinez je dobar fudbaler i isplatio je novac, nek` ostane na tome iako se moze mnogo toga dodati.Johny je napisao/la:Yebo majku kad citam price o Martinezu pomislim da je rijec o spoju Davidsa i Pirla a ne o igracu koji grije klupu Lahmu, Alonsu i Biskvitu...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Hoće li to ''zvanično'' više... 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
'I'm leaving Man Utd because I want to play in the Champions League' ...Buttnerova izjava i nije šala xd
A.F.C. Bournemouth!
Hajd` vala, sretno mu i bilo.rambo16 je napisao/la:'I'm leaving Man Utd because I want to play in the Champions League' ...Buttnerova izjava i nije šala xd

Sva prica o beku ciji je dolazak od vitalnog znacaja je sigurno oticao na njega ali nisam ni vjerovao kako ce LVG ozbiljno racunati na Alexa. Imao je on par solidnih meceva u Unitedu, na debiju je impresionirao ali nikako se nije uspio nametnuti kako su neki mozda ocekivali. Nadam se da ce uspjeti fkt.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ide pobro tamo jer zna da neće igrati kod Van Gaala, a ni ovako se nije naigrao. A te jeftine izjave neka materi svojoj izjavljuje (ko da je igrao LP 5-6 sezona unazad pa ono mora igrati i dalje). Da mu nije Uniteda ne bi se čulo za fićfirića, ne želim mu nikakvu sreću ali ni nesreću.rambo16 je napisao/la:'I'm leaving Man Utd because I want to play in the Champions League' ...Buttnerova izjava i nije šala xd
ko ga yeberambo16 je napisao/la:'I'm leaving Man Utd because I want to play in the Champions League' ...Buttnerova izjava i nije šala xd

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ako niste još naletili, da se malo naložimo oko transferaaAgent Andera Herrere:"Ander je u dogovoru sa svojom familijom zatražio transfer u United!

Tetka izricito trazila.Gusar1995 je napisao/la:ako niste još naletili, da se malo naložimo oko transferaaAgent Andera Herrere:"Ander je u dogovoru sa svojom familijom zatražio transfer u United!

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Moja tetka? To Wayne BUŠILICO stara izgleda da mu je uručio moju tetku već. NE ZASLUŽUJEMO TE WAZZA 

Going on up to a spirit in the sky...
- OfficialAgent
- Kontakt:

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Rooney88 je napisao/la:Tetka izricito trazila.Gusar1995 je napisao/la:ako niste još naletili, da se malo naložimo oko transferaaAgent Andera Herrere:"Ander je u dogovoru sa svojom familijom zatražio transfer u United!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
TETKO MOJA, NE ZASLUŽUJEM TE.
TI SI SAMO ZA BUŠILICU.
OPLODI JE BUDUCI KAPITENU, NE ZASLUŽUJEMO NI TEBE NI SVOJE TETKE.
TI SI SAMO ZA BUŠILICU.
OPLODI JE BUDUCI KAPITENU, NE ZASLUŽUJEMO NI TEBE NI SVOJE TETKE.

Joj kad Wazza klekne pred Robinom i jasno poruci: NE ZASLUZUJEM TE KAPITENU, OPLODI ONU MOJU SCOUSERSKU KOFERUSU COLLEEN.
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.