valter22 je napisao/la:Ma ne znate vi imena samo lupate bezze ima dva mjeseca nagadjate ovaj fcssarajevo ramo ima deset dana pišu ovdje i seru sutra prekosutra za tri dana itd itd. Veze vi nemate o imenima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
valter22 je napisao/la:Ma ne znate vi imena samo lupate bezze ima dva mjeseca nagadjate ovaj fcssarajevo ramo ima deset dana pišu ovdje i seru sutra prekosutra za tri dana itd itd. Veze vi nemate o imenima
Mate je bio jedan od najboljih igrača lige i nikakav Kovačević ga nije u stanju zamijeniti. Treba nam jedan igrač u sredini koji odskače kvalitetom. Odlazak Jajala je veliki hendikep za ekipu. Čovjek je bio jedan naših glavnih igrača.skile je napisao/la:Imamo vec 4 igraca na toj poziciji, da li je stvarno potrebno dovoditi nekog igrača ?
Osim ako se planira Kovacevic na stoperu ?
skile je napisao/la:Imamo vec 4 igraca na toj poziciji, da li je stvarno potrebno dovoditi nekog igrača ?
Jedino vrhunsko što je napravio kod nas Jajalo je što je Cimirot uz njega stasao u našeg kapitalca.Ostalo on ništa posebno nama nije doprinio, osim još gola na grbaviciamstaff je napisao/la:Mate je bio jedan od najboljih igrača lige i nikakav Kovačević ga nije u stanju zamijeniti. Treba nam jedan igrač u sredini koji odskače kvalitetom. Odlazak Jajala je veliki hendikep za ekipu. Čovjek je bio jedan naših glavnih igrača.skile je napisao/la:Imamo vec 4 igraca na toj poziciji, da li je stvarno potrebno dovoditi nekog igrača ?
Teško, klasično krilo, s tim da može koristiti i desno i lijevofcsforever je napisao/la:Falice Mate ali se moze i bez njega. Bilo bi bolje da je tu ..ali sta je tu je.Cimi je na najboljem putu da bude bas IGRACINA i da zaradimo extra extra lovu na njemu.
Ps...Mozel Duljevic igrati u vezi ili je klasicno krilo
Znaci , ne moze Cimi sam. Dugo prvenstvo..kartoni..povrede...mora se dovesti jos neko na tu pozicijuAdo76 je napisao/la:Teško, klasično krilo, s tim da može koristiti i desno i lijevofcsforever je napisao/la:Falice Mate ali se moze i bez njega. Bilo bi bolje da je tu ..ali sta je tu je.Cimi je na najboljem putu da bude bas IGRACINA i da zaradimo extra extra lovu na njemu.
Pa doveden je Kostic.fcsforever je napisao/la:Znaci , ne moze Cimi sam. Dugo prvenstvo..kartoni..povrede...mora se dovesti jos neko na tu pozicijuAdo76 je napisao/la:Teško, klasično krilo, s tim da može koristiti i desno i lijevofcsforever je napisao/la:Falice Mate ali se moze i bez njega. Bilo bi bolje da je tu ..ali sta je tu je.Cimi je na najboljem putu da bude bas IGRACINA i da zaradimo extra extra lovu na njemu.
Ja odgovorno tvrdim da je Jajalo imao i svojih preloših partija. Prva utakmica u Zenici u kupu nije ništa posebno odigrao. Protiv Rudara u Prijedoru se nije vidio itd. Ali je pokazao na Grbavici u obaddvije utakmice da kada želi može sam preokrenuti ishod utakmice i biti igrač utakmice. U svakom slučaju Mato hvala ti i sretno ti u Rijeci (koja je za sada još močnija od nas) i može ponuditi igraču mnogo bolje uslove.Ado76 je napisao/la:Jedino vrhunsko što je napravio kod nas Jajalo je što je Cimirot uz njega stasao u našeg kapitalca.Ostalo on ništa posebno nama nije doprinio, osim još gola na grbaviciamstaff je napisao/la:Mate je bio jedan od najboljih igrača lige i nikakav Kovačević ga nije u stanju zamijeniti. Treba nam jedan igrač u sredini koji odskače kvalitetom. Odlazak Jajala je veliki hendikep za ekipu. Čovjek je bio jedan naših glavnih igrača.skile je napisao/la:Imamo vec 4 igraca na toj poziciji, da li je stvarno potrebno dovoditi nekog igrača ?
Dzeno za Sport danas rece da ce Dzemicu mozda koristiti na lijevom beku.Vjerovatno to i jeste plan da bi Kalas mogao igrati desno.amypitar je napisao/la:Nama ljudi treba lijevi bocni,jer ako se povrijedi Puzigaca bice belaj,neamo trenutno rezervu.Golman Plakalo po meni nesiguran golman.Sve igrace koji odskacu od ove lige,a to je sigurno Komazec, trba dovesti.Sa Krstom, Bilbijom, Stojcevom,Okicem i Duljevicem svakoj ekipi bi zabili 3-4 komada.
HzSM je napisao/la:Dzeno za Sport danas rece da ce Dzemicu mozda koristiti na lijevom beku.Vjerovatno to i jeste plan da bi Kalas mogao igrati desno.amypitar je napisao/la:Nama ljudi treba lijevi bocni,jer ako se povrijedi Puzigaca bice belaj,neamo trenutno rezervu.Golman Plakalo po meni nesiguran golman.Sve igrace koji odskacu od ove lige,a to je sigurno Komazec, trba dovesti.Sa Krstom, Bilbijom, Stojcevom,Okicem i Duljevicem svakoj ekipi bi zabili 3-4 komada.
Ako Kalas bude igrao desno alternative ce mu biti Muharemovic i Baric,a ako Dzemica bude lijevo onda je tu jos Puzigaca.Tatko ce se koristi na poziciji stopera.amypitar je napisao/la:HzSM je napisao/la:Dzeno za Sport danas rece da ce Dzemicu mozda koristiti na lijevom beku.Vjerovatno to i jeste plan da bi Kalas mogao igrati desno.amypitar je napisao/la:Nama ljudi treba lijevi bocni,jer ako se povrijedi Puzigaca bice belaj,neamo trenutno rezervu.Golman Plakalo po meni nesiguran golman.Sve igrace koji odskacu od ove lige,a to je sigurno Komazec, trba dovesti.Sa Krstom, Bilbijom, Stojcevom,Okicem i Duljevicem svakoj ekipi bi zabili 3-4 komada.
Po meni to je improvizacija,a ako zelimo da nesto uradimo u Evropi mora svako igrati na svojoj poziciji.I Tatko je stoper,a igrao je kao desni bek.Za nuzdu da,ali ima se vremena dovesti lijevi bek,kojem je to prirodna pozicija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.