FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rammstein
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rammstein » 24 jun 2014, 16:26

valter22 je napisao/la:Ma ne znate vi imena samo lupate bezze ima dva mjeseca nagadjate ovaj fcssarajevo ramo ima deset dana pišu ovdje i seru sutra prekosutra za tri dana itd itd. Veze vi nemate o imenima
:thumbup: upravo tako

cane7
Kontakt:

Post Postao/la cane7 » 24 jun 2014, 16:27

za ove igrače sam znao i otprije , problem je što je to mahalska ;) tako bolje da ne dobijate pp ,eventualno se neki igrač pogodi i to je to ... dakle ajmo ćutati i čekati predstavljanje , recimo sutra :tralala:
FK Sarajevo 1946 !

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 jun 2014, 16:27

@pitic...POTPIS NA SVE STO SI NAPISAO

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 24 jun 2014, 16:27

skile je napisao/la:Imamo vec 4 igraca na toj poziciji, da li je stvarno potrebno dovoditi nekog igrača ?

Osim ako se planira Kovacevic na stoperu ?
Mate je bio jedan od najboljih igrača lige i nikakav Kovačević ga nije u stanju zamijeniti. Treba nam jedan igrač u sredini koji odskače kvalitetom. Odlazak Jajala je veliki hendikep za ekipu. Čovjek je bio jedan naših glavnih igrača.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 24 jun 2014, 16:28

Gojko, Samir, Kovacevic, Kostic. Svi su na toj poziciji. E sada jedino ako je taj neki osjetno jaci od ove cetverice, i to provjeren igrac, to onda ok.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jun 2014, 16:29

skile je napisao/la:Imamo vec 4 igraca na toj poziciji, da li je stvarno potrebno dovoditi nekog igrača ?

pa prema onom na kosevu kovacevic ce stopera igrat imamo gojku kostica i koga jos? da adekvatno moze napravit jednu prevagu na terenu ne znam ne moze gojko sam ono iznijet a lijevi bek je na posudbi tu kazu da je dobar valjda ce ostat nepoznanica mi golman samo koga ce mozda dejo na klupu ode ako boljeg i stabilnijeg i sigurnijeg dovedu ociro da je u opticaju dobar igrac jer je mato otisao
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 jun 2014, 16:32

amstaff je napisao/la:

Mate je bio jedan od najboljih igrača lige i nikakav Kovačević ga nije u stanju zamijeniti. Treba nam jedan igrač u sredini koji odskače kvalitetom. Odlazak Jajala je veliki hendikep za ekipu. Čovjek je bio jedan naših glavnih igrača.
Jedino vrhunsko što je napravio kod nas Jajalo je što je Cimirot uz njega stasao u našeg kapitalca.Ostalo on ništa posebno nama nije doprinio, osim još gola na grbavici
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 jun 2014, 16:35

Falice Mate ali se moze i bez njega. Bilo bi bolje da je tu ..ali sta je tu je.Cimi je na najboljem putu da bude bas IGRACINA i da zaradimo extra extra lovu na njemu.
Ps...Mozel Duljevic igrati u vezi ili je klasicno krilo

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 jun 2014, 16:37

fcsforever je napisao/la:Falice Mate ali se moze i bez njega. Bilo bi bolje da je tu ..ali sta je tu je.Cimi je na najboljem putu da bude bas IGRACINA i da zaradimo extra extra lovu na njemu.
Teško, klasično krilo, s tim da može koristiti i desno i lijevo
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 jun 2014, 16:39

Ado76 je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Falice Mate ali se moze i bez njega. Bilo bi bolje da je tu ..ali sta je tu je.Cimi je na najboljem putu da bude bas IGRACINA i da zaradimo extra extra lovu na njemu.
Znaci , ne moze Cimi sam. Dugo prvenstvo..kartoni..povrede...mora se dovesti jos neko na tu poziciju

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 jun 2014, 16:42

fcsforever je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Znaci , ne moze Cimi sam. Dugo prvenstvo..kartoni..povrede...mora se dovesti jos neko na tu poziciju
Pa doveden je Kostic.
Ti si opet šampion !

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 24 jun 2014, 16:42

Zasto se Kostic doveo, ne kazem da je u rangu Jajala, ali se treba dokazati da mozemo racunati na njega u prvih 11.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jun 2014, 16:44

Nama ljudi treba lijevi bocni,jer ako se povrijedi Puzigaca bice belaj,nemamo trenutno rezervu.Golman Plakalo po meni nesiguran golman.Sve igraci koji odskacu od ove lige treba dovesti ,a tu spada sigurno Komazec.Sa Komazecom, Krstom, Bilbijom, Stojcevom,Okicem i Duljevicem svakoj ekipi bi zabili 3-4 komada. :shock:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 jun 2014, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 jun 2014, 16:44

Ado76 je napisao/la:
amstaff je napisao/la:

Jedino vrhunsko što je napravio kod nas Jajalo je što je Cimirot uz njega stasao u našeg kapitalca.Ostalo on ništa posebno nama nije doprinio, osim još gola na grbavici
Ja odgovorno tvrdim da je Jajalo imao i svojih preloših partija. Prva utakmica u Zenici u kupu nije ništa posebno odigrao. Protiv Rudara u Prijedoru se nije vidio itd. Ali je pokazao na Grbavici u obaddvije utakmice da kada želi može sam preokrenuti ishod utakmice i biti igrač utakmice. U svakom slučaju Mato hvala ti i sretno ti u Rijeci (koja je za sada još močnija od nas) i može ponuditi igraču mnogo bolje uslove.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 24 jun 2014, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 24 jun 2014, 16:45

amypitar je napisao/la:Nama ljudi treba lijevi bocni,jer ako se povrijedi Puzigaca bice belaj,neamo trenutno rezervu.Golman Plakalo po meni nesiguran golman.Sve igrace koji odskacu od ove lige,a to je sigurno Komazec, trba dovesti.Sa Krstom, Bilbijom, Stojcevom,Okicem i Duljevicem svakoj ekipi bi zabili 3-4 komada. :shock:
Dzeno za Sport danas rece da ce Dzemicu mozda koristiti na lijevom beku.Vjerovatno to i jeste plan da bi Kalas mogao igrati desno.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jun 2014, 16:47

kostic ce igrat u prvi 11 sigurno neko mora trcat za cimija( ako dovedu kreativca da cimi za njega trci) a samir ce sigurno dobivati minute pog poslije ovih turnira kao i anđusic i miholjevic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jun 2014, 16:48

HzSM je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Nama ljudi treba lijevi bocni,jer ako se povrijedi Puzigaca bice belaj,neamo trenutno rezervu.Golman Plakalo po meni nesiguran golman.Sve igrace koji odskacu od ove lige,a to je sigurno Komazec, trba dovesti.Sa Krstom, Bilbijom, Stojcevom,Okicem i Duljevicem svakoj ekipi bi zabili 3-4 komada. :shock:
Dzeno za Sport danas rece da ce Dzemicu mozda koristiti na lijevom beku.Vjerovatno to i jeste plan da bi Kalas mogao igrati desno.

Po meni to je improvizacija,a ako zelimo da nesto uradimo u Evropi mora svako igrati na svojoj poziciji.I Tatko je stoper,a igrao je kao desni bek.Za nuzdu da,ali ima se vremena dovesti lijevi bek,kojem je to prirodna pozicija.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 24 jun 2014, 16:51

amypitar je napisao/la:
HzSM je napisao/la:

Po meni to je improvizacija,a ako zelimo da nesto uradimo u Evropi mora svako igrati na svojoj poziciji.I Tatko je stoper,a igrao je kao desni bek.Za nuzdu da,ali ima se vremena dovesti lijevi bek,kojem je to prirodna pozicija.
Ako Kalas bude igrao desno alternative ce mu biti Muharemovic i Baric,a ako Dzemica bude lijevo onda je tu jos Puzigaca.Tatko ce se koristi na poziciji stopera.
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 24 jun 2014, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jun 2014, 16:51

pa dzemo igra tu poziciju kao i lijevu kao i stoper ev sad igro pola godine zadnji vezni, vidjet cemo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 jun 2014, 16:56

Znači ponovno kao i prošle sezone će biti oko dolaska većeg broja igrača (što ne kažem da je loše u ovome trenutku)

Došli: Duljević, Mitrevski, Kostić, Berberović, Sirijac i trebamo još računati da će doći 2 pojačanja to je znači novih 7 igrača. Valja nam se ponovno uigravati i ako ja mislim da će uigravanje lakše ići s tim da se radi sada o kvalitetnim pojačanjima kojima se je lakše uklopiti u tim. Ali ako dođu još 2 kvalitetna igrača pored ovih navedenih FKS će biti sila po imenima na papiru, a da li ćemo tu silu prenijeti na teren to ćemo uskoro vidjeti. Ja se iskreno nadam da hoćemo.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.