2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014-15 NBA Off-Season
Ma isto ce uraditi i Wade i Bosh da bi dobili fleksibilnost SC i ojacali ekipu. 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- anonymousHD
- Kontakt:
nazalost svi ce se oni vratiti u heat i jos dovesti mela 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Howard-Harden-James
izgleda prejbenooo
Mada i ja mislim da ce ostati u Heatu, vjerovatno ovako vrsi pritisak na upravu da dovedu jos nekoga

Mada i ja mislim da ce ostati u Heatu, vjerovatno ovako vrsi pritisak na upravu da dovedu jos nekoga
Koliko lose glumis da ne zelis Mela u Heatu.
Pa puna su ti usta Mela, ofirno tebra.

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
sta lose glumim, pa odavno govorim da ga nikad ne bi volio u ekipi za koju navijam a eto sve su prilike da ce se to desiti, lik je igracina, strasan suter, ubica i sve ali je jednostavno gubitnikDejaNMG je napisao/la:Koliko lose glumis da ne zelis Mela u Heatu.![]()

Niko ko se razumije u kosarku ne zeli Mela u svojoj ekipi. Razumijem Lena.
Najbolja bi opcija bila da ode igrati sa Kobajom i da ih trenira Hollins.
Najbolja bi opcija bila da ode igrati sa Kobajom i da ih trenira Hollins.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije on gubitnik, samo mozda nije igrac koji ce kao prva opcija donijeti ekipi titulu.
Mada realno nikad nije ni imao ekipu dostojnu titule, a one price o Melovom neigranju odbrane i slicno se mogu okaciti macku o rep jer je Melo u zadnjim sezonama pokazao da itekako moze igrati odbranu, mislim kad bi otisao kod Thibsa da bi to doslo do izrazaja, koliko bi igrac kao sto je on znacio u sistemu TT.
Lebron bi bio prva opcija u Heatu, i vodja Heata (a ni sam Lebron nije neki rodjeni pobjednik
), Melo druga opcija, i po meni je glupost da ne zelis takvog igraca.
Znaci po tvojoj logici ti bi prije volio u ekipi Arizu (navodim primjer) da pojaca BIG3, nego Mela koji je ubica i strasan napadac jer je rodjeni gubitnik.

Mada realno nikad nije ni imao ekipu dostojnu titule, a one price o Melovom neigranju odbrane i slicno se mogu okaciti macku o rep jer je Melo u zadnjim sezonama pokazao da itekako moze igrati odbranu, mislim kad bi otisao kod Thibsa da bi to doslo do izrazaja, koliko bi igrac kao sto je on znacio u sistemu TT.

Lebron bi bio prva opcija u Heatu, i vodja Heata (a ni sam Lebron nije neki rodjeni pobjednik

Znaci po tvojoj logici ti bi prije volio u ekipi Arizu (navodim primjer) da pojaca BIG3, nego Mela koji je ubica i strasan napadac jer je rodjeni gubitnik.

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
al ga ti uporedi, ariza i melo, svaka ti cast, to je inace isti kvalitet igraca
doduse nije ni melo najgora opcija, daleko gora bi mi bila npr love eto od tih zvijezda ali to opet ne mjenja cinjenicu da ne zelim mela gubitnika 

znaci povratak u Cleveland ili odlazak u Houston,svidjaju mi se obije ideje,samo da ne ostane u HeatuLuminary je napisao/la:Howard-Harden-Jamesizgleda prejbenooo

pa koga ce mu dovesti,Mela? ma dajte molim vas,cak i za mene kao velikog fana LeBrona to ne bi imalo smisla,odlazak i dovidjenja

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lenny pravo sarkastican danas, cuj ne bi on Mela 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bili bi najmrezniji tim u NBA defintivnoLuminary je napisao/la:Howard-Harden-Jamesizgleda prejbenooo

Wade i Bosh moraju uzeti velike paycuts da bi mogli dovesti nekog, LeBron je vec rekao da ne uzima paycut.
Bilo kako bilo, slusat ce ponude ostalih timova.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 jun 2014, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
wade fakticki treba uzeti ugovor nekog igraca rotacije dok james, bosh i neko treci trebaju formirati novu veliku trojku, najlakse i najbolje sroceno 

Meni bi uz Minnesotu za koju navijam postali najdrazi jer najdrazi igraci su mi Russ,LBJ i Howardalemsa je napisao/la:Bili bi najmrezniji tim u NBA defintivnoLuminary je napisao/la:Howard-Harden-Jamesizgleda prejbenooo
Mada i ja mislim da ce ostati u Heatu, vjerovatno ovako vrsi pritisak na upravu da dovedu jos nekoga![]()
Wade i Bosh moraju uzeti velike paycuts da bi mogli dovesti nekog, LeBron je vec rekao da ne uzima paycut.
bilo bi odlicno da se ovo dogodi

Wade ce biti novi sesti covjek Miamija
- Donnie Darko
- Kontakt:
Po nekima bi i u tom slučaju Miami i dalje bio Wadeov timBABADZO je napisao/la:Wade ce biti novi sesti covjek Miamija

Editovao, razlog je nebitan.Donnie Darko je napisao/la:Po nekima bi i u tom slučaju Miami i dalje bio Wadeov timBABADZO je napisao/la:Wade ce biti novi sesti covjek Miamija

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Volio bi da mi neko napise jasan razlog,zasto bi James dosao na Zapad,trosio se jos vise u RS kako bi se izborila sto bolja PO pozicija,a onda i prosao jos tezi put do finala,kad sve to(samo jedno 10 puta lakse) moze imati u bilo kojem timu na Istoku koji izabere?Covjek je jos tokom ove minule sezone pominjao kako mu treba manje minuta na parketu.To se na Zapadu ne moze priustiti,osim ako nemas sistem SA-a,a posebno se ne moze priustiti u nekom timu koji se tek stvorio i treba se max. uigravati.Jako male sanse su da on ode iz MIA.Ja ne vidim drugi tim za njega u ovom trenutku...
To se nadaju svi koji ga ne voli(a forum je na srechu pun takvih) Logicno da je Jamesu najbolje i najrealnije da ostane,opet ce bit najveci favorit na Istoku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.