pa imas ppfcsforever je napisao/la:pa dobro možel pp više..pls
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Jesu ta 2-3 mimo Dzemice i Kalashia ili...
zavrena ta dvojica 3jica u fazi pregovora
Pa dobro, šta sa tolikim igračima?

I ima li ko dobar da i meni pošalje na pp o kome se radi?

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
-
- Kontakt:
De i meni taj pp. 

Joj što vas treba polomiti....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
nisu losi nikako 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
moze i meni na PM
Pp, haha.
Još samo imena počnite pisati i neka sve ide u PM :evil:A ko da gledam da će tako i biti
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- DrustveniParazit
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=d1xHkApcskU Sretno Mato i hvala.
Neće pp niko dobiti džabe se nadamo.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
ma nece se pisati ba ne sekirajte se milion imena prolazi kroz mahalu neki znaju imena neki mozda i nagadjanja neki mozda 100% ja cu samo reci da je u opticaju golman, ljudi cekali odgovor mate jajala tako da i na NJEGOVU poziciju dovode igraca i nekog kapitalca vece klase a koji su to ne znam
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Znaci jos 5 novihigraca, od toga dvojica su dogovorena, s trojicom se jos pregovara.Puno je ljudi to igraca. Gledam sada na onoj utakmici potiv Maglaja, bukvalno dvije kompletne ekipe imamo.
E jedino ako ti nisu osjetno osjetnoooo iznad prosjeka nase lige, da ce odmah dici kvalitet igre.
E jedino ako ti nisu osjetno osjetnoooo iznad prosjeka nase lige, da ce odmah dici kvalitet igre.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Dajte imena tih igrača u pp, ćutim ko zaliven 
Ma nije puno igrača kada se ima
Ipak idemo na duplu krunu i imamo Evropu. Sjećam se kako nas razvali Modriča 3-0 nakon utakmica u Evropi... A i realno kada igraš EL, jako teško je nakon 2-3 dana igrati sa istim timom i motivisati igrače za naše livade. Ovako sa dva tima svi će raditi duplo jače na treningu i biće bolji.

Ma nije puno igrača kada se ima

Zadnja izmjena: amstaff, dana/u 24 jun 2014, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
- Kontakt:
Ma ne **** nas niko ni za suhu šljivu.DrustveniParazit je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=d1xHkApcskU Sretno Mato i hvala.

Sa Komazecom naš tim bi bio jači za 20%.hilmo je napisao/la:Da li se vratio zbog papira ili ne vrijeme ce pokazati, ali evo na ovom turniru je dobro odigrao.cane7 je napisao/la:zbog papira se nije vratio to ti garantujema vrata je guzicom zatvorio u FKS
Da se malo vratim na pricu o Komazecu, dobar je bio igrac i u svakoj utakmici je davao 100 % snage, hvala mu za sve. Posebno mu hvala za onaj gol makazicama protiv Zenicana, po meni najljepsi nas gol prosle sezone.
Dosao je u vrijeme kada je nama bio preko potreban napadac pa smo pristajali na svakakve uslove, medjutim otisao je (da ne kazem izradio nas) kada smo vec bili stali na noge i kada je pocinjala ova nasa lijepa prica, koliko god ja razumio njegvu odluku tada bas iz tog razloga ga ne bih vratio, ali to je samo moje misljenje.
Ako Ibrakovic i Co. misle da nam treba takav igrac, a definitivno da ne bi bio visak, ja cu to podrzati.
Koliko sam procitao sutra bi ovi omladinci trebali potpisati ugovore, ne treba se iznenaditi ako na tom eventu bude jos neki igrac![]()
@Hilmo
Komazec nikada nije rekao ružnu riječ ni javno ni u društvu protiv FKS i nije zatvorio guz.om vrata. Vrata je guz..com zatvorio njegov menađer p.pčina, a ne Nikola. Nikola je jedan od najkorektnijih igrača koji su došli kod nas s strane to dosta navijača zna koji su ga lično poznavali. Drugo nama niko nije bio kriv što nismo imali para tada kada je Nikola potpisivao za nas pa smo potpisivali što se da potpisati s tim da nam je napadač hitno trebao. Mi Nikoli nismo imali dati novca sa kojim bi on potpisao duži ugovor i niko nam nije bio kriv što smo potpisali kratkoročni ugovor sa smiješnom klauzulom ja mislim oko 25 000 eura ako ne i manje. Mi moramo shvatiti da Nikola ima godina i želi čovjek da se objezbjedi na vrijeme koliko toliko. Ako uprava želi dovesti Nikolu ja to podržavam apsulutno, ali pod uslovom da potpiše ugovor na minimalno 2,5 godine i ništa ispod. Nikola je za Bilbiju izmislio napadača u šta smo se uvjerovali kada je igrao za FKS. Momak u 14 tekmi dao 18 golova i igrač kojim je srcem igrao za FKS.
Sa Nikolom bi dobili strašan centaršut iz kornera, dobili bi visokog napadača i prednost u skok igri, dobili bi strašnog izvođača slobodnih udaraca jednostavno čovjek ispaljuje projektile svojom ljevicom, dobili bi rasnog strijelca koji zabija i kada nema neke igrače iza sebe koji će ga podržati.
Što se tiče mene NIKOLA VRATI SE ako želiš i (ukoliko to naša uprava želi) vrata su ti širom otvorena.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
eto im prilike da na Matinu poziciju dovedu nekog kapitalca...Mate je i zvanicno igrac RijekeRule_hz je napisao/la:ma nece se pisati ba ne sekirajte se milion imena prolazi kroz mahalu neki znaju imena neki mozda i nagadjanja neki mozda 100% ja cu samo reci da je u opticaju golman, ljudi cekali odgovor mate jajala tako da i na NJEGOVU poziciju dovode igraca i nekog kapitalca vece klase a koji su to ne znam
Imamo vec 4 igraca na toj poziciji, da li je stvarno potrebno dovoditi nekog igrača ?
Osim ako se planira Kovacevic na stoperu ?
Osim ako se planira Kovacevic na stoperu ?
Treba nam golman i lijevi bek te ako je u igri neki kapitalac za matinu poziciju, sve ostalo je gomilanje igrace.
Ti si opet šampion !
Ma ne znate vi imena samo lupate bezze ima dva mjeseca nagadjate ovaj fcssarajevo ramo ima deset dana pišu ovdje i seru sutra prekosutra za tri dana itd itd. Veze vi nemate o imenima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.