FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pred 7.5oo gledatelja Željo je slavio protiv Lovćena rezultatom 3-0, strijelci su bili Srđan Stanić, Nermin Jamak i Nedo Turković 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Znam i zašto.fening je napisao/la:Vi ste sami sabi najtezi protivnikBuu je napisao/la:Kad je crnogorski drugoligas ponizio Sarajevo, zašto i ovi nebi nas izbacili sa evropskog puta?
Nema opustanja, maksimalno ozbiljan pristup utakmici. Za nas vise nema lagano protivnika
Šta ima kod tebe?
Vala si u pravu. Non stop pojedinci nešta mjauću. Ako ih ne možemo proći i ne zaslužujemo da igramo u Europi. Muka kada dobijemo Makabi, muka kada dobijemo Maribor, muka kada dobijemo Plzen, a sad muka kada smo dobili Lovćen. Ovako i naša reprezentacija non stop nekakva opravdanja. Ubi nas ovaj gubitnički mentalitet. Iskreno se nadam da će Adžem momke pripremiti da razmišljaju pozitivno i pobjednički jer to je jedini kljuć uspjeha u sportu, a tada možeš imati i nešto manje talentovane momke u ekipi i postizati uspjehe. Dosta više alibija, nego samo trka, trka i trka (a ko ne može da trči neka i ne igra). Pa valjda je to ovo svjetsko prvenstvo dokazalo.1988risha je napisao/la:Pa ako se bojite Lovćena onda bolje nemojte ni igrati![]()
![]()
Cccc... Brate ako u 2 utakmice,nebitno na kojem stadionu i gdje,ne možete Lovćen izbacit,onda odustanite,dok imate vremena
-
- Kontakt:
U Crnoj Gori u periodu kada igrate vladaju neviđene vručine. U več satima često bude 30 C...pripazite na to
para i uzivancije i niti trunke bijede i sikiracijeteatar je napisao/la:Znam i zašto.fening je napisao/la:Vi ste sami sabi najtezi protivnikBuu je napisao/la:Kad je crnogorski drugoligas ponizio Sarajevo, zašto i ovi nebi nas izbacili sa evropskog puta?
Nema opustanja, maksimalno ozbiljan pristup utakmici. Za nas vise nema lagano protivnika
Šta ima kod tebe?

-
- Kontakt:
Znam i zašto.

Šta ima kod tebe?[/quote]
para i uzivancije i niti trunke bijede i sikiracije
[/quote]

Šta ima kod tebe?[/quote]
para i uzivancije i niti trunke bijede i sikiracije

Misliš mi forumaši da pripazimo?fcsforever je napisao/la:U Crnoj Gori u periodu kada igrate vladaju neviđene vručine. U več satima često bude 30 C...pripazite na to
-
- Kontakt:
Igrači i ko od vas bude išao. Bio sam protiv Zete...j.ebo Saharu..!!!
- champions1921
Sad nesto gledam kod pola ovih crnogorskih ekipa igra bar jedan Japanac.. U Lovcenu dvojica.. Cudna im furka..
http://int.soccerway.com/teams/monteneg ... n-cetinje/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://int.soccerway.com/teams/monteneg ... n-cetinje/" onclick="window.open(this.href);return false;
BUDI ŽELJO !!!
Dokle je to došlo, jadna majko-.Kapiten Lovćena: Priželjkivao sam Željezničar, očekujem prolaz

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Otkud sad ova zamjena bez da nas niko ništa ne pita?
Čemu onda služi žrijeb?
Boli nas ki.ta što nemaju gdje igrati. Evo i mi 15 godina igramo Evropu na stadionu koji nije naš što sigurno je imalo itekako uticaja na rezultate pa koga libo.
Valjda je i nas trebao neko nešta pitati, zamoliti i sl.
U situaciji kad smo i mi sabi sebi nepoznanica i kad igraš sa ekipom o kojoj pojma nemaš nije svejedno gdje je prva utakmica. Umjesto da dole vidimo s kim imamo posla i da u revanšu znamo šta nam je činiti ovako se njima ide niz dlaku.
Ne sviđa mi se ovo. Stvarno je ova UEFA kar.ina obična. Samo neka još počnu i timove mijenjati.
Čemu onda služi žrijeb?
Boli nas ki.ta što nemaju gdje igrati. Evo i mi 15 godina igramo Evropu na stadionu koji nije naš što sigurno je imalo itekako uticaja na rezultate pa koga libo.
U situaciji kad smo i mi sabi sebi nepoznanica i kad igraš sa ekipom o kojoj pojma nemaš nije svejedno gdje je prva utakmica. Umjesto da dole vidimo s kim imamo posla i da u revanšu znamo šta nam je činiti ovako se njima ide niz dlaku.
Ne sviđa mi se ovo. Stvarno je ova UEFA kar.ina obična. Samo neka još počnu i timove mijenjati.
- 1988risha
- Kontakt:
Čovječe ovaj naš mentalitet je nakaradan do bola... Čuj u Crnoj Gori nesnosne vrućine
A U HERCEGOVINI kao nisu,pa i u Bosni tokom ljeta,i to bi nas trebalo iznednadit... Nemojte mi samo Papetovih fora : LOŠ TEREN,VRUĆE... uslovi će isti biti i Lovćenu i Želji,pripremit se najbolje što se može i igrat muški,a ne kmečat ko kakve babe...

A U HERCEGOVINI kao nisu,pa i u Bosni tokom ljeta,i to bi nas trebalo iznednadit... Nemojte mi samo Papetovih fora : LOŠ TEREN,VRUĆE... uslovi će isti biti i Lovćenu i Želji,pripremit se najbolje što se može i igrat muški,a ne kmečat ko kakve babe...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
rodom s Mejtaša je napisao/la:Otkud sad ova zamjena bez da nas niko ništa ne pita?
Čemu onda služi žrijeb?
kakve veze uefa ima sa ovim odredjivanjem termina i gdje ce ko igrati ocito je da je pao dogovor na relaciji uprava lovcen i vasi, sto moze biti pogubno u slucaju nas i zete ljudi sa 2 suta na gol prosli dalje ali eto bolje da niste phihvatiil tu soluciju da igrate prvu na kosevu, a mozda je i bolje vidjet cemo, opet oni su dolje navikli ko na plazi da igraju to se vidjelo izmedju nas i zete kakvi su uslovi dolje za igranje ako se dobro ne spremite onda ce bit problema
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
nije dogovor dvaju uprava nego je stigao dopis iz uefe, kao sto je i stigla potvrda da se igra u petrovcu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Potpisivanje ugovora - Mujagić, Hasković, Beganović i Hadžović potpisali za FK Željezničar
U ponedjeljak 23.06.2014. tokom prelaznog roka za igrače, u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, svoje profesionalne ugovore za FK "Željezničar" iz Sarajeva potpisali su :
Ajdin Mujagić (03.01.1998.)
Dino Hasković (28.10.1995.)
Dženis Beganović (23.03.1996.)
Edin Hadžović (13.01.1995.)
Mladim igračima želimo puno uspjeha u nastupima za FK "Željezničar".
http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... ni%C4%8Dar" onclick="window.open(this.href);return false;
U ponedjeljak 23.06.2014. tokom prelaznog roka za igrače, u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, svoje profesionalne ugovore za FK "Željezničar" iz Sarajeva potpisali su :
Ajdin Mujagić (03.01.1998.)
Dino Hasković (28.10.1995.)
Dženis Beganović (23.03.1996.)
Edin Hadžović (13.01.1995.)
Mladim igračima želimo puno uspjeha u nastupima za FK "Željezničar".
http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... ni%C4%8Dar" onclick="window.open(this.href);return false;
Željeznicar za život cijeli !
- SarajlijaTM
Nema straha,ali maksimalan oprez i respekt,to je dobitna formula za uspjeh.
Lovcen staviti gdje im je mjesto i lagano putem skoplja
Samo mi je krivo sto je lavor,a ne Grbavica,al eto.Postojala je mogucnost,mala,ali nazalost nista od toga...
Lovcen staviti gdje im je mjesto i lagano putem skoplja

Samo mi je krivo sto je lavor,a ne Grbavica,al eto.Postojala je mogucnost,mala,ali nazalost nista od toga...

-
- Kontakt:
bolje i da se bojimo i da budemo pesimisti nego da budemo optimisti kao protiv plzena i maribora,ili kao pitari protiv nizerazrednih ekipa pa po usima,ovako sve se radi tiho sto mi se jako svida u miru,bez puno pompe i ocekivanja,a ovaj trenutni tim moze dosta toga uraditi,jadimo,ali nije ovako los tim gledajuci,pogotovo odbrana
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- SarajlijaTM
Ja ne vidjeh neku euforiju,cak ni medju navijacima,ni neke spektakularne izjave???old school je napisao/la:bolje i da se bojimo i da budemo pesimisti nego da budemo optimisti kao protiv plzena i maribora,ili kao pitari protiv nizerazrednih ekipa pa po usima,ovako sve se radi tiho sto mi se jako svida u miru,bez puno pompe i ocekivanja,a ovaj trenutni tim moze dosta toga uraditi,jadimo,ali nije ovako los tim gledajuci,pogotovo odbrana
Zlatna sredina u optimizmu i pesimizmu,ali bez straha,vjeruj mi.Ovaj tim je i nama nepoznanica,a njima pogotovo,tako da je i tu jedan plus na nasoj strani. Realno,zeljo je mnogo kvalitetnija ekipa od djetica,ali da ne bi pusili foru ko jufkari godinama unazad,bolje je uci u tekmu ko da se igra protiv plzena
- 1988risha
- Kontakt:
Jarane koje kukanje,ko da za Lovćen igraju :

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Mi bar možemo kukat' na protivnika koji nije iz BiH, vi ni to ne možete 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.