FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne valja što prvu igramo kući, protivnik nepoznanica, imat ćemo imperativ pobjede i ogroman pritisak i to nas može koštati.. 

Ja te volim, volim Željo..
- champions1921
Receno da je Petrovac izabran zato sto je Niksicki stadion rezervisan. S obzirom da su se zamijenila domacinstva trebalo bi da ima slobodan termin u Niksicu a tamo bi nas moglo otici 500-600 minimum za razliku od Petrovca gdje bi dobili 60-70 karata..
BUDI ŽELJO !!!
- 1988risha
- Kontakt:
Pa ako se bojite Lovćena onda bolje nemojte ni igrati
Cccc... Brate ako u 2 utakmice,nebitno na kojem stadionu i gdje,ne možete Lovćen izbacit,onda odustanite,dok imate vremena

Cccc... Brate ako u 2 utakmice,nebitno na kojem stadionu i gdje,ne možete Lovćen izbacit,onda odustanite,dok imate vremena

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Trebao je Celik iz Niksica prvu u gostima, a Lovcen prvu kuci, a sada su to okrenuli, Celik igra kuci a Lovcen u gostima... Majku im nataknem...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ako se bude ipak igralo u Petrovcu dobicemo oko 150 kartichampions1921 je napisao/la:Receno da je Petrovac izabran zato sto je Niksicki stadion rezervisan. S obzirom da su se zamijenila domacinstva trebalo bi da ima slobodan termin u Niksicu a tamo bi nas moglo otici 500-600 minimum za razliku od Petrovca gdje bi dobili 60-70 karata..

- champions1921
To ce nam izaci u susret jer cini mi se da su duzni prema pravilima dati 5% a taj stadion u Petrovcu prima 1500 ljudi..arelinho je napisao/la:ako se bude ipak igralo u Petrovcu dobicemo oko 150 kartichampions1921 je napisao/la:Receno da je Petrovac izabran zato sto je Niksicki stadion rezervisan. S obzirom da su se zamijenila domacinstva trebalo bi da ima slobodan termin u Niksicu a tamo bi nas moglo otici 500-600 minimum za razliku od Petrovca gdje bi dobili 60-70 karata..![]()
BUDI ŽELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije nebitno pokemonu, bolje je drugu igrati kuci, to se oduvijek zna... Ovi su nezgodni jer prvi put izlaze u Evropu, ulozeno je milion eura u ekipu prosle godine. Bili su pred ispadanjem a onda ove sezone 2. mjesto i kup, najveci uspjeh u 101 godini postojanja...1988risha je napisao/la:Pa ako se bojite Lovćena onda bolje nemojte ni igrati![]()
![]()

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ja vala mislim da je to totalno svejedno i da je revanš kod kuće precijenjena stvar.gio10 je napisao/la:Ne valja što prvu igramo kući, protivnik nepoznanica, imat ćemo imperativ pobjede i ogroman pritisak i to nas može koštati..
Ne moras vise cekati nista od toga...ChWilla je napisao/la:jebote više k'o da čekamo vargasa iz čilea.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja bih najsretniji bio kad bi igrali na Gradskom stadionu u Nikšiću koji ima kapacitet 5000champions1921 je napisao/la:To ce nam izaci u susret jer cini mi se da su duzni prema pravilima dati 5% a taj stadion u Petrovcu prima 1500 ljudi..arelinho je napisao/la:ako se bude ipak igralo u Petrovcu dobicemo oko 150 kartichampions1921 je napisao/la:Receno da je Petrovac izabran zato sto je Niksicki stadion rezervisan. S obzirom da su se zamijenila domacinstva trebalo bi da ima slobodan termin u Niksicu a tamo bi nas moglo otici 500-600 minimum za razliku od Petrovca gdje bi dobili 60-70 karata..![]()

- champions1921
Ma mi bolju statistiku imamo kada prvu igramo kuciChWilla je napisao/la:ja vala mislim da je to totalno svejedno i da je revanš kod kuće precijenjena stvar.gio10 je napisao/la:Ne valja što prvu igramo kući, protivnik nepoznanica, imat ćemo imperativ pobjede i ogroman pritisak i to nas može koštati..

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 24 jun 2014, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
jedinu u ovom mandatu smo i prošli kad smo prvu bili domaćini.
i anorthosis i akranes onomad.
i anorthosis i akranes onomad.
Jos bolje sto je ovdje prva, taman da ovdje zavrsimo posao pred navijacima.Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji k. mijenjaju, boli nas k. sto ne mogu...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije nebitno pokemonu, bolje je drugu igrati kuci, to se oduvijek zna... Ovi su nezgodni jer prvi put izlaze u Evropu, ulozeno je milion eura u ekipu prosle godine. Bili su pred ispadanjem a onda ove sezone 2. mjesto i kup, najveci uspjeh u 101 godini postojanja...1988risha je napisao/la:Pa ako se bojite Lovćena onda bolje nemojte ni igrati![]()
![]()
Cccc... Brate ako u 2 utakmice,nebitno na kojem stadionu i gdje,ne možete Lovćen izbacit,onda odustanite,dok imate vremenaUbili Zetu 4:0 kuci...
Jest ovaj Bajka postao zajeban,cuj covjeku pokemone.

Nikad mi ova sorta ljudi, nece biti jasna.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pitaru nikad nista nije jasno... Nek pacenici odleprsaju sa teme ako nemaju sta pametno da napisu...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- 1988risha
- Kontakt:
Milion euraBaja_Zvjerka je napisao/la:Nije nebitno pokemonu, bolje je drugu igrati kuci, to se oduvijek zna... Ovi su nezgodni jer prvi put izlaze u Evropu, ulozeno je milion eura u ekipu prosle godine. Bili su pred ispadanjem a onda ove sezone 2. mjesto i kup, najveci uspjeh u 101 godini postojanja...1988risha je napisao/la:Pa ako se bojite Lovćena onda bolje nemojte ni igrati![]()
![]()
Cccc... Brate ako u 2 utakmice,nebitno na kojem stadionu i gdje,ne možete Lovćen izbacit,onda odustanite,dok imate vremenaUbili Zetu 4:0 kuci...

Lovćen je strah i trepet

Evo čega se treba Željo bojati,tima u kojem 50 % igrača nema cijenu na tržištu,i imaju Nenada Brnovića koji ima 34 godine

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 24 jun 2014, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo ti aplauz, zasluzio si... 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad je crnogorski drugoligas ponizio Sarajevo, zašto i ovi nebi nas izbacili sa evropskog puta?
Nema opustanja, maksimalno ozbiljan pristup utakmici. Za nas vise nema lagano protivnika
Nema opustanja, maksimalno ozbiljan pristup utakmici. Za nas vise nema lagano protivnika
NO PYRO NO PARTY
Vi ste sami sabi najtezi protivnikBuu je napisao/la:Kad je crnogorski drugoligas ponizio Sarajevo, zašto i ovi nebi nas izbacili sa evropskog puta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.