Dodju ovdje likovi i hoce da dokazu kako je Edin otisao onako rekreativno u Brazil. Ono, svejedno mu.
Ovjde se spomenuo Hajrovicev gol vise nego Dzekinih 10.
Taj gol je bio dovoljan sve i da nije bilo Edinovih. Tako mnogi ovdje tvrde.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hajd prvo otvori prozor da izadju gluposti koje si napisao u ovom, ali i u slijedećem postu....onda se vrati i ponovo procitaj moj post.....JoseMourinho je napisao/la:hoćeš ozbiljno da kažeš da ne zaslužuje kritike??sekula je napisao/la:Uvijek sam realno komentarisao Edinove igre, kako u klubu tako i u reprezentaciji, nervirao se kad ga ne bi išlo i slavio zajedno s njim svaki njegov pogodak.....ljutio se njega zbog nekih njegovih postupaka, osuđivao ga što se izdiže iznad sistema i pokušava biti selektor, a istovremeno bio ponosan zbog njegovih kvaliteta kao običnog čovjeka...Međutim, ovo što proživljava ovaj čovjek nakon ove dvije utakmice nije humano više.....
Gadi mi se kad skontam ko zivi u mojoj okolini, koji moralni i intelektualni patuljci troše moju energiju, moju vodu, moj zrak i prostor za moje dijete.....Pa idioti i debili kako vas više nije stid....ova hajka na Džeku samo govori koliki je jal i zavist u vama, kolike komplekse nosite u svojim malim primitivnim životima, koliko ste bijedni, jadni i mizerni, koliko ste ograničeni u svojim malim usranim glavama i mozgovima veličine klikera....
Presretan sam što nikad nećete biti u mogućnosti Edinu Džeki nositi kopačke, a kamoli nešto drugo....
Fuj......
sto raja nije zavisna na pjanica, Begovića pa da i njih kritikuju??
Da Dzeko se smije jer mu trazi dres...pobjedesve je napisao/la:Pa vidis li da ne konta da mu trazi dres. Jel ti vidis to????? Kako ga onda konta ako ne konta da mu trazi dres?MB7 je napisao/la:
Pa Dzeko zna engleski odlicno za yes yes nego pogledaj ti gdje ovaj igrac igra sto tvrdis...mozda je lik i nijem...hada se tome ne smije DZEKO, nije crnac nijem i zna odlicno engleski i DZEKO ga odkicno razumije..
A bola boli me briga sto bi volio da te Dzeko placa..ebli vas novci da vas ebli.. svake sedmice kad mogu pratim Dzeku, drago mi kad igra, zabije za **** City..
Ali ono boli.. mene boli a ti sebi pisi pricu, roman iz scene.. hvala njemu za sve golove neka zabije Iranu peticu, ona scena ostaje...
![]()
Uostalom sta bi sad hrvati trebali Rakiticu uraditi, i on se smijao? A novce i PR si ti prvi spomenuo
Kontaj i ti jarane sta hoces, ali mi ne ide u glavu, kome bi bilo drago ili svejedno sto je ispao sa Svjetskog prvenstva. I retard bi bio tuzan i zbog toga ne mogu da prihvatim to da njega boli tuki. Ne znam kako bi njemu bilo drago ili svejedno? Pa i on hoce da se predstavi u dobrom svjetlu, da zaigra u finalu, pa to je zelja svakog covjeka. Ako moze da mi neko objasni u kojem smislu bi to njemu bilo svejedno ili drago sto smo mi ispali? ne vidim nijednu opciju
Sve ti znaš, morončino....Ima li ijedna tema gdje nisi ostavio svoja gov.na....MB7 je napisao/la:Da Dzeko se smije jer mu trazi dres...pobjedesve je napisao/la:Pa vidis li da ne konta da mu trazi dres. Jel ti vidis to????? Kako ga onda konta ako ne konta da mu trazi dres?MB7 je napisao/la:
Pa Dzeko zna engleski odlicno za yes yes nego pogledaj ti gdje ovaj igrac igra sto tvrdis...mozda je lik i nijem...hada se tome ne smije DZEKO, nije crnac nijem i zna odlicno engleski i DZEKO ga odkicno razumije..
A bola boli me briga sto bi volio da te Dzeko placa..ebli vas novci da vas ebli.. svake sedmice kad mogu pratim Dzeku, drago mi kad igra, zabije za **** City..
Ali ono boli.. mene boli a ti sebi pisi pricu, roman iz scene.. hvala njemu za sve golove neka zabije Iranu peticu, ona scena ostaje...
![]()
Uostalom sta bi sad hrvati trebali Rakiticu uraditi, i on se smijao? A novce i PR si ti prvi spomenuo
Kontaj i ti jarane sta hoces, ali mi ne ide u glavu, kome bi bilo drago ili svejedno sto je ispao sa Svjetskog prvenstva. I retard bi bio tuzan i zbog toga ne mogu da prihvatim to da njega boli tuki. Ne znam kako bi njemu bilo drago ili svejedno? Pa i on hoce da se predstavi u dobrom svjetlu, da zaigra u finalu, pa to je zelja svakog covjeka. Ako moze da mi neko objasni u kojem smislu bi to njemu bilo svejedno ili drago sto smo mi ispali? ne vidim nijednu opcijuhajd zdravo da ne idemo u offtopic vise.
Meni je dosta svega..
Ti predstavljaj situaciju kako god hoces..Pozdrav
MB7 je napisao/la:Da Dzeko se smije jer mu trazi dres...pobjedesve je napisao/la:Pa vidis li da ne konta da mu trazi dres. Jel ti vidis to????? Kako ga onda konta ako ne konta da mu trazi dres?MB7 je napisao/la:
![]()
Kontaj i ti jarane sta hoces, ali mi ne ide u glavu, kome bi bilo drago ili svejedno sto je ispao sa Svjetskog prvenstva. I retard bi bio tuzan i zbog toga ne mogu da prihvatim to da njega boli tuki. Ne znam kako bi njemu bilo drago ili svejedno? Pa i on hoce da se predstavi u dobrom svjetlu, da zaigra u finalu, pa to je zelja svakog covjeka. Ako moze da mi neko objasni u kojem smislu bi to njemu bilo svejedno ili drago sto smo mi ispali? ne vidim nijednu opcijuhajd zdravo da ne idemo u offtopic vise.
Meni je dosta svega..
Ti predstavljaj situaciju kako god hoces..Pozdrav
Bice Dzeko opet taj fini momak cim se Spaha oprosti.stolica je napisao/la:Iskren da budem, mene najviše smeta to što se Džeko ponaša prema drugim igračima onako kako se ponaša. Svako malo dere se na Izeta, Vedu ili makar pokretima iskazuje ljutnju na njih i to je tako već duže vrijeme.
Ne smeta ,bolan, meni kad je neko šupak pa šupak , naučiš na takve, prilagodiš im se karakteru i živiš kraj takvih, ali Edin nije po naravi takav, nije kabadahija, nego je jedan momak u kojem se prepoznaje i kojeg osjeća cijela nacija, momak dječijeg osmijeha i neiskvarenosti... I boli to što se je Edin u svemu zaboravio, a zaista jeste...
Ali opet ćemo moja cijela porodica i ja, kao do sada, prilagođavati obaveze utakmici City- ja , pa ako je u 6 h odoh do tada spremati ispit, ili po žezi odraditi nešto na imanju ne bi li se i ja radovao sa Džekom i nacijom i njegov pogodak proslavljao kao dijete.
Želim ja tebi Edine sve najbolje u životu i karijeri, ali izgubio si sebe... Nikome ne može biti svejedno, znam da nije ni tebi, ali nije ti ni stalo onako kako je cijeloj naciji i ljudima koji su krv prosuli ili bi prosuli po ovoj svetoj zemlji ili kako je tebi nekad prije...
Fudbal i jeste igra, ali ja tebi svim srcem želim da pronađeš onog momčića u sebi koji je miljenik nacije koja prepozna čisto srce... A ovo sada ipak nije tvoja prirodna pozicija, tu poziciju igraju neki tvoji saigrači koji ti pomažu postati ono što nisi...
pa ovdje je opste misljenje da mi i nemamo selektora.. onaj zalutali lik zvani trenerka stil nije zasluzio da ga se vise spominje.biskitt je napisao/la:Jedino su kod nas igraci krivi, gledam komentare u hrvatskim medijima razapese kovaca, niko ne pljuje po mandzukicu koji se nije vidio, ili modricu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne blamiraj se hljeba ti!!! Dzeko i Mandzo ne mogu u istu recenicu sto se trke i truda tiče. Sinoc 80 i koja minuta, Hrvati gube, ispali su, lik trci sa centra i klize beku kod korner zastavice i dobija korner. Mandzo mu moze biti profesor iz masu stvari. Krenemo od odnosa prema grbu....avlami97 je napisao/la: Šta si to vidio večeras od Mandžukića. Pretrčao 9,4km. Nije se našao u šansi, nije se potrudio ni da je rukom uštopa. Porediš Mandžukića i Džeku. Mandžukić i Džeko su u dvije utakmice isto pretrčali ukupno 19,2km. Mandžukić Protiv Kameruna i Meksika, a Džeko protiv Argentine i Nigerije. Razlika je samo što se Džeko borio protiv Argentinskih i Nigerijskih stopera.
Odakle Džeko na poziciji beka? Morao je neko i to pokrivati, zar ne?

Utopio se u brdu para, qurava, swinger zabava, ufuranosti... Neko bi kada procita ove komentare stavio noge pod voz, on pise o navijacima i onima koji ga pljuju. Kamo srece sto nije fasovo sifilis poslije one utakmice u Gradaccu.Neutral je napisao/la:PR![]()
Džeko "piše" šupljake. Bio je najveća zvijezda u našem timu prije prvenstva (meni je to lično uvijek Pjanić bio) i onda je zakazao pa traži izgovore negdje drugo.
Promašaji se dešavaju, fulao je sa metra prazan gol i u City-u, ali odnos prema reprezentaciji je arogantan, egoističan, djeluje na terenu kao da mu je svejedno, nema tu žara i emocija u igri. Šlag na tortu je onaj kez dok raja masovno plače zbog ispadanja.
Stavljao sam već jednom klip iz Wolfsburg-a gdje je bio bijesan nakon primljenog gola u 92 minuti, gdje je nestao taj Džeko? Sjećam se kao jučer njegovog ulaska sa klupe protiv Turske i strašnog gola. Kako je tada samo trčao, eh, šta učini "holivod" od takvog igrača. Znate na koga aludiram sa holivudom.

voltron30 je napisao/la:Ako dobijemo novog selektora, nekog normalnog, sposobnog, koji će amputirati bolesno tkivo ove reprezentacije (čitaj Spahić, žuto **** Ibričić i škart robu koju je Lobotomirani sabrao Tinki & Co) i sa Džekom povesti ozbiljan razgovor želi li on biti dio nove reprezentacije, gdje neće izigravati zvijezdu, koji će biti podređen interesu tima onda i možemo očekivati starog Džeku, naravno ako ovaj pristane jer mu je Žutać ozbiljno prirastao srcu.
Ne bi on pravio frku oko Ibricica da mu je stalo kako ti navodis. Taj isti Ibricic psuje navijace, suta loptom ostale saigrace itd. Da je on maksimalno profesionalan u repci prihvatio bi nepozivanje prijatelja jer zna da on nije kvalitetan za repku koju toliko voliSamoZeljo je napisao/la:@Neutral, ja sve vrijeme o Edinu. Vidim te kao i sve ostale koji misle da vise vole ovu reprezentaciju i njene uspjehe nego Edin Dzeko.
Dodju ovdje likovi i hoce da dokazu kako je Edin otisao onako rekreativno u Brazil. Ono, svejedno mu.Oni pate ispred TV ekrana dok se Edin zaebaje po Brazilu. Boli ga neka stvar.
Ovjde se spomenuo Hajrovicev gol vise nego Dzekinih 10.
Taj gol je bio dovoljan sve i da nije bilo Edinovih. Tako mnogi ovdje tvrde.![]()