FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako bi dobro bilo da ovaj Airbus klepi Norvezane 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne sluti.Sarajlijc@ je napisao/la:Kako bi dobro bilo da ovaj Airbus klepi Norvezane

-
- Kontakt:
Realno, Norvežani će proči i igrati protiv nas. Nisu ekipa od koje treba strahovati ali imati respect i oprez, obavezno. Oni trenutno vrlo loše igraju u domačoj ligi a imaju i finansijskih problema. Kažu da se na Jahorini žestoko trenira, ujutru "fizika" ..popodne sa loptom. Opet kažem, sa pravim i ozbiljnim pristupom....prolazimo 100%
U pravu si ,treba biti oprezan,ali kad smo sa slabijom ekipom prolazili Orebro,Hesingborg, sto NE i ove Norvezane sa ovim igrackim kadrom.
Sad za razliku od prethodnih naših ekipa, koje su igrale sa ovim gore ekipama,pored te trke i voljnog momenta,te huka sa tribina ,po meni sad imamo i taj kvalitet ,da se nadigravamo sa njima.Znaci ispunilimo smo sve te fudbalske segemte, koje su nam potrebne da bi se igralo, protiv ekipa iz Evrope.
Sad za razliku od prethodnih naših ekipa, koje su igrale sa ovim gore ekipama,pored te trke i voljnog momenta,te huka sa tribina ,po meni sad imamo i taj kvalitet ,da se nadigravamo sa njima.Znaci ispunilimo smo sve te fudbalske segemte, koje su nam potrebne da bi se igralo, protiv ekipa iz Evrope.
Cenaj se nije vratio, nego ima pauzu u klubu, pa su ga nasi pozvali, da odigra sa njima ovaj turnir. Ali bi se za pola godine mogao vratiti, ako ne dobije potrebnu dozvolu u Madjarskoj, jer tamo vec godinu ne moze da igra takmicarske utakmice...hilmo je napisao/la:Neka, neka
Drago mi je da je Cenaj tu, čuo sam lijepih stvari o njemu još iz prvog "mandata"... A evo i sad na ovom turniru se upisivao u strijelce... Ako bude pametan moglo bi od njeg biti nešto.
evo Komazec slobodan igrac,sta mislite o povratku u nas klub?
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
keramikr je napisao/la:evo Komazec slobodan igrac,sta mislite o povratku u nas klub?
Gdje si to nasao.
Nama fali tip napadaca njegovog profila.
http://www.s.port.ba/fudbal/bivsi-ljubi ... -fudbaler/" onclick="window.open(this.href);return false;amypitar je napisao/la:keramikr je napisao/la:evo Komazec slobodan igrac,sta mislite o povratku u nas klub?
Gdje si to nasao.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Ja ga ne bih vratio nazad da sad on nama daje pare !keramikr je napisao/la:http://www.s.port.ba/fudbal/bivsi-ljubi ... -fudbaler/" onclick="window.open(this.href);return false;amypitar je napisao/la:keramikr je napisao/la:evo Komazec slobodan igrac,sta mislite o povratku u nas klub?
Gdje si to nasao.
-
- Kontakt:
Ne reci nikad..NIKAD..
Dobar napadac...slobodni papiri hmmmm

Dobar napadac...slobodni papiri hmmmm

Re: Odg: FK Sarajevo
Na stranu sve ono što je uradio dok je bio na Koševu, sve njegove igračke kvalitete, ali ni ja ga sad ne bih vratio.ade43 je napisao/la: Ja ga ne bih vratio nazad da sad on nama daje pare !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sreca pa se vi ne pitate nista
- DrustveniParazit
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:Na stranu sve ono što je uradio dok je bio na Koševu, sve njegove igračke kvalitete, ali ni ja ga sad ne bih vratio.ade43 je napisao/la: Ja ga ne bih vratio nazad da sad on nama daje pare !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zašto? Otišao je iz kluba zbog menadžera, nije nikad riječ ružnu rekao o Sarajevu, čak je rekao da bi se volio vratiti nekad. Igrač kao on bi nam došao odlično još slobodan.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ja bi volio sa Bilbijom u napadu, bi bili kao NATO.
Dovesti jos jednog lijevog beka te golmana, jer meni Plakalo ne djeluje nimalo sigurno/pouzdano.
Jebote nikad nisam mogao vjerovati da cu to dozivjeti, da od prvih 11 na okupu ostane 9 igraca od prosle sezone + kakva pojacanja.Od ta dva samo ce nam faliti Jajalo.
Sad se samo dobro spremiti,i krenuti gaziti u Premijer ligi.
Dovesti jos jednog lijevog beka te golmana, jer meni Plakalo ne djeluje nimalo sigurno/pouzdano.
Jebote nikad nisam mogao vjerovati da cu to dozivjeti, da od prvih 11 na okupu ostane 9 igraca od prosle sezone + kakva pojacanja.Od ta dva samo ce nam faliti Jajalo.
Sad se samo dobro spremiti,i krenuti gaziti u Premijer ligi.

Čuj ne bi ga vratili, hvala Bogu pa se vi ne pitate za to.. Iako ne vjerujem da će se vratit, jer ima ponuda i iz Njemačke, al nikad ne reci nikad, ja lično bi volio od bivšig igrača njega i Saida vratit 

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bilo je natpisa i njegovih izjava prije mjesec-dva da bi se zelio vratiti, porazgovarati, izvagati, saslusat njegove uslove i onda odlucit.keramikr je napisao/la:http://www.s.port.ba/fudbal/bivsi-ljubi ... -fudbaler/" onclick="window.open(this.href);return false;amypitar je napisao/la:keramikr je napisao/la:evo Komazec slobodan igrac,sta mislite o povratku u nas klub?
Gdje si to nasao.
Iskusan, za nasu ligu pravo kvalitetan u najboljim godinama, kuces bolje...
Dogovorit sa njim najmanje 2-3 godine, ne bi bilo nimalo lose.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma kakve ponude iz Njemacke i sl. nabija sad sebi cijenu preko medija. Pojeo **** kad je otisao. Ja bih ga vratio ali samo pod uslovom da potpise na minimum 3 godine i bez nekih klauzula, da moze otici kad je njemu volja ili njegovim menadjerima.tello je napisao/la:Čuj ne bi ga vratili, hvala Bogu pa se vi ne pitate za to.. Iako ne vjerujem da će se vratit, jer ima ponuda i iz Njemačke, al nikad ne reci nikad, ja lično bi volio od bivšig igrača njega i Saida vratit
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Jbg tako piše, da ga hoće vratit, znate i sami kakav je igrač i kako se borio svaku utakmicucobefks je napisao/la:Ma kakve ponude iz Njemacke i sl. nabija sad sebi cijenu preko medija. Pojeo **** kad je otisao. Ja bih ga vratio ali samo pod uslovom da potpise na minimum 3 godine i bez nekih klauzula, da moze otici kad je njemu volja ili njegovim menadjerima.tello je napisao/la:Čuj ne bi ga vratili, hvala Bogu pa se vi ne pitate za to.. Iako ne vjerujem da će se vratit, jer ima ponuda i iz Njemačke, al nikad ne reci nikad, ja lično bi volio od bivšig igrača njega i Saida vratit
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Misljenja sam da ako ga nasi budu zeljeli, da ce doci bez razmisljanja.
Prvo bio je ovde lijepo prihvacen,navijaci ga gotivili,izborio mjesto u prvom timu,a i finansijski dobro stojimo.
Mislim da je sve do nase Uprave.
Krste - Bilbija - Okic - Duljevic -Stojcev - Komazec

Prvo bio je ovde lijepo prihvacen,navijaci ga gotivili,izborio mjesto u prvom timu,a i finansijski dobro stojimo.
Mislim da je sve do nase Uprave.
Krste - Bilbija - Okic - Duljevic -Stojcev - Komazec

Moje lično mišljenje je da Nikolu Komazeca netreba vratit iz razloga toga kada je mogao da ostane u FK Sarajevo on je nas navijače farbao pričama kako ostaje u klubu zavlačio nas dok je tamo dogovarao sa tim klubom trenutno imamo dovoljno igrača koji igraju u napadu.