RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ne primamo igrače iz stranačkih klubova.
Zatvoreno.
Zatvoreno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:Ne primamo igrače iz stranačkih klubova.
Zatvoreno.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
da li mi može neko odgovoriti na slijedeća pitanja:
Da li Letić sigurno ide iz kluba, i da li ćemo dobiti odštetu za njega?
Ako Oštri ode da li ćemo i za njega dobiti pare, mada ne bih volio da ode?
Da li ćemo dobiti novce za tog talentovanog momka koji ode iz kluba?
Da li se radi na stadionu i ako se radi, šta se konkretno radi?
Ako neko može da mi odgovori bio bi mu zahvalan.

-
- Kontakt:
1. Ako ode, neke pare će sigurno doći u Velež jer je dečko vezan ugovorom. Na treninzima ga nema, što znači da nešto muti sa strane sa svojim iskusnim lopovom zvanim menaĐer.AlemC85 je napisao/la:da li mi može neko odgovoriti na slijedeća pitanja:
2. Ako Oštri ode, za njega nećemo dobiti niti feninga, ugovor mu istekao ali ja se za Oštrog ne bojim, on voli Velež i neće se prodati za 5 stoja u nekog konkurenta.
3. Talentovani momak je vjerovatno Bašić, i priča se o tome, bio je na probi u Celju i navodno, pošto momak nije vezan ugovorom za klub, Velež traži naknadu za treniranje (prema pričama oko 60000 eura možda i više).
4. Na stadionu glavnom, kao i na pomoćnom, moje oko nije primjetilo da se išta radi sem nešto oko travnjaka mjere planiraju ali nisu još ništa započeli no nešto se muti, danas su treneri pričali sa nekim majstorima moglo bi bit nešto.Zasada jeste jedino Šera pokosio malo na pomoćnom trave što je do koljena izrasla, ostalo se trenutno ništa ne radi. Mene najviše brine što je na najnovijoj tribini iza gola (ne RA tribini već ovoj drugoj) opala fasada sa zidova i iza gola je ogromna rupa. Isto tako i za Restoran gore, napravljena prostorija nizašta.. Ali eto nadam se da će nešto biti u skorijoj budućnosti.
kao prvo, hvala ti za ove podatkedrakensang je napisao/la:1. Ako ode, neke pare će sigurno doći u Velež jer je dečko vezan ugovorom. Na treninzima ga nema, što znači da nešto muti sa strane sa svojim iskusnim lopovom zvanim menaĐer.AlemC85 je napisao/la:da li mi može neko odgovoriti na slijedeća pitanja:
2. Ako Oštri ode, za njega nećemo dobiti niti feninga, ugovor mu istekao ali ja se za Oštrog ne bojim, on voli Velež i neće se prodati za 5 stoja u nekog konkurenta.
3. Talentovani momak je vjerovatno Bašić, i priča se o tome, bio je na probi u Celju i navodno, pošto momak nije vezan ugovorom za klub, Velež traži naknadu za treniranje (prema pričama oko 60000 eura možda i više).
4. Na stadionu glavnom, kao i na pomoćnom, moje oko nije primjetilo da se išta radi sem nešto oko travnjaka mjere planiraju ali nisu još ništa započeli no nešto se muti, danas su treneri pričali sa nekim majstorima moglo bi bit nešto.Zasada jeste jedino Šera pokosio malo na pomoćnom trave što je do koljena izrasla, ostalo se trenutno ništa ne radi. Mene najviše brine što je na najnovijoj tribini iza gola (ne RA tribini već ovoj drugoj) opala fasada sa zidova i iza gola je ogromna rupa. Isto tako i za Restoran gore, napravljena prostorija nizašta.. Ali eto nadam se da će nešto biti u skorijoj budućnosti.

ako se ostvare ovi transferi, mogli bi smo fine pare zaraditi nakon dugo vremena.

-
- Kontakt:
Stvarno nisam imao namjeru komentarisati ovoga pitara kojem je Ibrakovic ocigledno isprao mozak i koji vise ne razmislja racionalno al eto da mu natuknem koju pa se mozda dohaviza.Letić i Okić su dva prosjecna igraca koja su itekako nadoknadiva, okić prosjecan igrac koji se isticao prije u dresu Veleža ali sam ga zadnju godinu slabo viđao da igra kao prije vjerovatno zbog pojačane kvalitete i širine tima pa se plaćenik očigledno malo zagubio pa je pobjegao za parama.To što se vaš klub zadovoljava osrednjim igračima nije naš problem pa zato odpepaj jer ce te ispasti od prvog protivnika u evropi a dzeni dajem rok maksimalno mjesec dana pa onda dolazi novi strucnjak kojeg ce ibrakovic najaviti kao "spektakularnog" a ispostavit ce se da je to samo neko obican.Nakon toga slijedit ce pad i u premijer ligi pa ce gospodin Selimović vjerovatno opet objaviti rat korupciji u bh fudbaluamypitar je napisao/la:Uopšte se ne brinem ,samo onako komentarisem.Mostarac1971 je napisao/la:Meni stvarno nije jasno što drugi upadaju na našu temu i brinu se za nas baš Ono lafo iz ljubaviPitari Hvala vam na podršci...
Onako po najavama sam mislio da ce te uci, igracki jaci u ovu sezonu.Bilo je najava dobrih pojacanja,zadrzavanje okosnice ekipe od prosle sezone, i borba za Evropu ,pa cak i titulu.
Sad zasad nista od tih najava.

Što se tiče nas moji rođeni nadam se da će Oštri ostati jer nema ugovora i može ići bez odštete a ovog Letića ne vrijedi spominjati jer tu je naš kralj Peja koji gine i igra srcem za crveni dres

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bez brige za Velež.Prevazišli smo dječje bolesti koje sada reprezentacija ima.Riješili smo se naših 'Sušića' i to je najbitnije.
Idemo dalje,guramo ga duboko!
Idemo dalje,guramo ga duboko!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Crvenarmija je napisao/la:Stvarno nisam imao namjeru komentarisati ovoga pitara kojem je Ibrakovic ocigledno isprao mozak i koji vise ne razmislja racionalno al eto da mu natuknem koju pa se mozda dohaviza.Letić i Okić su dva prosjecna igraca koja su itekako nadoknadiva, okić prosjecan igrac koji se isticao prije u dresu Veleža ali sam ga zadnju godinu slabo viđao da igra kao prije vjerovatno zbog pojačane kvalitete i širine tima pa se plaćenik očigledno malo zagubio pa je pobjegao za parama.To što se vaš klub zadovoljava osrednjim igračima nije naš problem pa zato odpepaj jer ce te ispasti od prvog protivnika u evropi a dzeni dajem rok maksimalno mjesec dana pa onda dolazi novi strucnjak kojeg ce ibrakovic najaviti kao "spektakularnog" a ispostavit ce se da je to samo neko obican.Nakon toga slijedit ce pad i u premijer ligi pa ce gospodin Selimović vjerovatno opet objaviti rat korupciji u bh fudbaluamypitar je napisao/la:Uopšte se ne brinem ,samo onako komentarisem.Mostarac1971 je napisao/la:Meni stvarno nije jasno što drugi upadaju na našu temu i brinu se za nas baš Ono lafo iz ljubaviPitari Hvala vam na podršci...
Onako po najavama sam mislio da ce te uci, igracki jaci u ovu sezonu.Bilo je najava dobrih pojacanja,zadrzavanje okosnice ekipe od prosle sezone, i borba za Evropu ,pa cak i titulu.
Sad zasad nista od tih najava.![]()
![]()
![]()
![]()
Što se tiče nas moji rođeni nadam se da će Oštri ostati jer nema ugovora i može ići bez odštete a ovog Letića ne vrijedi spominjati jer tu je naš kralj Peja koji gine i igra srcem za crveni dres.Mi smo svakkako jači nego na kraju sezone i ako ne bude većih promjena uz još 1-2 pojačanja to će biti to i nadam se udaru na vrh tabele ali ovaj put konačno sa stabilizovanim klubom, redovnim primanjima, uređenom situacijom u svim sferama oko kluba pa se zbog ovih stvari itekako možemo nadati lijepoj budućnosti.Prvi test će biti pripreme u Austriji gdje će se vidjeti gdje smo i koliko možemo.
Pa vi ste sa tim osrednjim igracima(to ne sporim), bili u vrhu Premijer lige.

E sad kad su vam oni osrednji igraci ,kakvi su vam onda ovi sto ih mijenjaju.Ocito da kod vas normalna komunikacija nije moguca,pa vam se upali neka zloba i spominjanje Ibrakovica i Selimovica, u negativnom kontekstu,kao da su vam oni krivci sto ste godinama prosjecan klub u ovoj ligi.Sto se tice Sarajeva i Dzene kojeg spominjes i nekih otkaza,to su samo tvoje zelje koja ce biti tesko ostvarljive,jer ove godine ce ostali klubovi pred Sarajevom samo skidati

-
- Kontakt:
Halo momak ja tebe ne razumijem.Da li smo tražili tvoje mišljenje?Nismo.Bališ ovdje po temi ima sedmica dana i pišeš kojekakve gluposti, a smisao za humor ti je ravan 0.De malo bolje nešto smisli, ili si ograničen toliko da ti je ovo najbolje.Da li je ovo tema FK Sarajevo?Nije.Tako da odpepaj ako te niko nije ništa pitao.Pametnije je nekad šutiti, a ne gluposti pisati i ispasti budala.Tako da momak idi na svoju temu, raduj se što ste pobijedili Natron, a nas ostavi na miru.I za kraj pogledaj šta ste pisali pred utakmicu proljetos protiv nas:"uvaliti ćemo im 5 komada","nemaju pojma,mi smo šampioni" itd... i šta bi na guzove pobjedište 2:1.Za tvoje mišljenje mi je stalo kao do lanjskog snijega pa bi te molio ljubazno da odpepaš.I stvarno ne znam što se javljaš, pa vi ne komunicirate sa "manjim" klubovima jer vi ste "divovi" i šampioni već u 7 mjesecu.amypitar je napisao/la:
Pa vi ste sa tim osrednjim igracima, bili u vrhu Premijer lige.![]()
E sad kad su vam oni osrednji igraci ,kakvi su vam onda ovi sto ih mijenjaju.Ocito da kod vas normalna komunikacija nije moguca,pa vam se upali neka zloba i spominjanje Ibrakovica i Selimovica, u negativnom kontekstu,kao da su vam oni krivci sto ste godinama prosjecan klub u ovoj ligi.Sto se tice Sarajeva i Dzene kojeg spominjes i nekih otkaza,to su samo tvoje zelje koja ce biti tesko ostvarljive,jer ove godine ce ostali klubovi pred Sarajevom samo skidatia tu mislim i na Velez. Imas jedno veliko
-
- Kontakt:
@AlemC85
Prostorije koje su prvobitno bile namijenjene za restoran sada se koriste za ostavu opreme (ljestve, čunjevi, medicinske lopte i sl.) a tu je i benč klupa te nekoliko tegova, što betonskih što željeznih. Uglavnom ni za šta se ne koristi, a mogla bi se itekako iskoristiti. Kada bi tu bio neki fastfood tokom utakmica, da se služi piće i jelo, imao bi i klub koristi od toga zasigurno, jer prva prodavnica je tek tamo kod pijace što je mnogima daleko, treba 15ak minuta laganog hoda. Isto tako kad juniori i kadeti igraju to se može iskoristiti, djeca ponesu para i očekuju u blizini naravno prodavnicu, a ono moraju hodat 15 min
. Tako nešto Široki radi u svom SRC Musa-Karačić, što ne bi i mi ..
Evo gdje se nalaze te tačno prostorije
Prostorije koje su prvobitno bile namijenjene za restoran sada se koriste za ostavu opreme (ljestve, čunjevi, medicinske lopte i sl.) a tu je i benč klupa te nekoliko tegova, što betonskih što željeznih. Uglavnom ni za šta se ne koristi, a mogla bi se itekako iskoristiti. Kada bi tu bio neki fastfood tokom utakmica, da se služi piće i jelo, imao bi i klub koristi od toga zasigurno, jer prva prodavnica je tek tamo kod pijace što je mnogima daleko, treba 15ak minuta laganog hoda. Isto tako kad juniori i kadeti igraju to se može iskoristiti, djeca ponesu para i očekuju u blizini naravno prodavnicu, a ono moraju hodat 15 min

-
- Kontakt:
' Nerijetko se u kuloarima spominjao njegov mogući povratak u Velež gdje je pružao najbolje partije ili u Tuzlu u Slobudu gdje je počeo igrati fudbal i gdje je odrastao.
"Ne znam koliko su te priče osnovane, ali svakako da je sve otvoreno. Nisam imao konkretnih razgovora sa Veležom ili Slobodom, a Velež je klub iz kojeg nosim divne uspomene i gdje sam možda proveo najbolji period svoje karijere, dok je Tuzla grad u kojem sam počeo igrati kao dječak, grad u kojem su moji roditelji i porodica, tako da ne odbacujem te mogućnosti", rekao je Amer Osmanagić na kraju razgovora za ****.ba.
možda bi i valjao da pojača konkurenciju u veznom redu dok nema Blagoja
"Ne znam koliko su te priče osnovane, ali svakako da je sve otvoreno. Nisam imao konkretnih razgovora sa Veležom ili Slobodom, a Velež je klub iz kojeg nosim divne uspomene i gdje sam možda proveo najbolji period svoje karijere, dok je Tuzla grad u kojem sam počeo igrati kao dječak, grad u kojem su moji roditelji i porodica, tako da ne odbacujem te mogućnosti", rekao je Amer Osmanagić na kraju razgovora za ****.ba.

Crvenarmija je napisao/la:Halo momak ja tebe ne razumijem.Da li smo tražili tvoje mišljenje?Nismo.Bališ ovdje po temi ima sedmica dana i pišeš kojekakve gluposti, a smisao za humor ti je ravan 0.De malo bolje nešto smisli, ili si ograničen toliko da ti je ovo najbolje.Da li je ovo tema FK Sarajevo?Nije.Tako da odpepaj ako te niko nije ništa pitao.Pametnije je nekad šutiti, a ne gluposti pisati i ispasti budala.Tako da momak idi na svoju temu, raduj se što ste pobijedili Natron, a nas ostavi na miru.I za kraj pogledaj šta ste pisali pred utakmicu proljetos protiv nas:"uvaliti ćemo im 5 komada","nemaju pojma,mi smo šampioni" itd... i šta bi na guzove pobjedište 2:1.Za tvoje mišljenje mi je stalo kao do lanjskog snijega pa bi te molio ljubazno da odpepaš.I stvarno ne znam što se javljaš, pa vi ne komunicirate sa "manjim" klubovima jer vi ste "divovi" i šampioni već u 7 mjesecu.amypitar je napisao/la:
Pa vi ste sa tim osrednjim igracima, bili u vrhu Premijer lige.![]()
E sad kad su vam oni osrednji igraci ,kakvi su vam onda ovi sto ih mijenjaju.Ocito da kod vas normalna komunikacija nije moguca,pa vam se upali neka zloba i spominjanje Ibrakovica i Selimovica, u negativnom kontekstu,kao da su vam oni krivci sto ste godinama prosjecan klub u ovoj ligi.Sto se tice Sarajeva i Dzene kojeg spominjes i nekih otkaza,to su samo tvoje zelje koja ce biti tesko ostvarljive,jer ove godine ce ostali klubovi pred Sarajevom samo skidatia tu mislim i na Velez. Imas jedno veliko
Prvo nisam se ni ja tebi obracao, i ne znam koji je tvoj problem.Uopste nisam iznosio svoje misljenje, vec sam se nadovezao na pricu o vasim igracima.Ko si ti da nekom govoris gdje da pise, i gdje da ide.

-
- Kontakt:
Raspust došao,nakupilo se svakakvih likova na ovoj temi... 

-
- Kontakt:
Ma mi ga možemo bilo kada dovesti to nije upitno.Govorio je u zimskom prelaznom roku da se ne pregovara sa njim,a pregovaralo se to svi znamo, a i bilo je u svim medijima.Nije igrao pola godine, nije više u formi kakvoj je bio,a sada nek on malo čeka i nek se prži kao mi u zimskom prelaznom roku.Sve se plaća sve se vraćadrakensang je napisao/la:' Nerijetko se u kuloarima spominjao njegov mogući povratak u Velež gdje je pružao najbolje partije ili u Tuzlu u Slobudu gdje je počeo igrati fudbal i gdje je odrastao.

Kao prvo sretno malom Kini ako je presao u Celje. Mali ima blistavu karijeru pred sobom i steta je sto makar mali dio svoje pocetne karijere nece odraditi u voljenom dresu. Samo da ostane prizemljen i bez ufuravanja plus da ga sreca prati a povrede zaobidju i siguran sam da ovaj momak ima potencijal za vrhunskog fudbalera.drakensang je napisao/la:
drakesang@ 60.000 € obestecenja za malca . Daj. Boze mada mi malo mnogo.....bolje po nas da ja grijesim pa kako god
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Ma njega kupuje agencija Menafa Kodre iz Španije a Celje mu je samo prolazna stanica. Bila je i ponuda od CSK MOSKVA ali su je roditelji odbili zbog daljine. I jeste 60000 ali KM a ne eura.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i km suma je extra za nas klub za igraca koji ni jedne zvanicne tekme za prvu ekipu nije odigrao.
svaka cast menafu, bravo za kinu a i za klub!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Super. Plus,ako bude sreće i pameti, pa Kina napravi pravu karijeru, možda bude za nas ono što je Džeko bio za Želju, svaki transfer pinka i Veležunem73 je napisao/la:i km suma je extra za nas klub za igraca koji ni jedne zvanicne tekme za prvu ekipu nije odigrao.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
De bola Mrkva pusti i tog drugog iz gepekta dok covjek ne crkne........sta je ovo vec tri dana nikavih novosti na zvanicnoj? Nema novih igraca niti produzenja ugovora onima koji su istekli. Obraduj te nas da skratimo ovu patnju do 2. avgusta 

Prkosni i Ponosni od 1922
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
SAMO ORGINAL
RSD VELEZ MOSTAR 1922 ®
RSD VELEZ MOSTAR 1922 ®
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.