Mnogi kao da se ne sjecaju ove sezone i nastupa u evropi!
http://www.themaniacs.org/tm/foto" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidite jednu stvar. Zrijeb po meni konacno dobar po nas. Nadam se samo da ce nasi to znati najbolje iskoristiti.
Dakle, ovo igranje na Grbavici je super stvar za nas navijace prvenstveno jer vecina nas lavor ne podnosi.
Druga stvar, da skratimo bezpotrebne prepirke.
Ja sam jednostavno misljenja da je upravo u ovoj sezoni iznad Zelji poslalo jasno da se ne isplati ulagati u Grbavicu, osim ako se ne nade kakav investitor koji ce sve napraviti. Heklanje ili Krpljenje istog, na nasu zalost, vise nikome ne pada na pamet. Tako, vidim da je to osnovi razlog zasto Zeljo bjezi sa Grbavice kada je Evropa u pitanju.
Ja sam takoder misljenja, da Zeljo sa svojim novcem moze srediti Grbavicu sve do nastupa u Play-off-u. Naravno, mislim na Evropa ligu. Za Ligu prvaka kriterij je malo slozeniji, pa bi cak sa takvom Grbavicom mogli makar odigrati drugu pretkolo. Opet, moze ipak treba se vratiti i realnije gledati na sitvaciju. Nasi dometi su mnogo spali u odnosu na prijasnje sezone 2001-2004, tako da krpljenje Grbavice mozda i jeste spas za naseg Zelju na euro sceni, posebice ako uzmemo u obzir da Zeljo na Grbavici i Zeljo na Kosevu, totalno dva razlicita tima.