Kawhi je napisao/la:Jednom sam upoznao neku njegovu rodbinu i rekao im da se ložim na Asmira![]()
Brat najmiliji

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kawhi je napisao/la:Jednom sam upoznao neku njegovu rodbinu i rekao im da se ložim na Asmira![]()
Brat najmiliji
Može se reći da sam ponosan.Kawhi je napisao/la:Jednom sam upoznao neku njegovu rodbinu i rekao im da se ložim na Asmira![]()
Brat najmiliji
Jesi ti Asmire, ali neki manekeni na terenu nisu uopsteMozambik je napisao/la:Asmir Begović, naš reprezentativni i najbolji golman dosadašnjeg toka Svjetskog prvenstva, obratio se javnosti putem svoje web stranice.
"Nakon prespavane noći mogu reći da mi nije nimalo lakše, i dalje sam tužan i nesretan. Silno smo željeli razveseliti naš narod dobrim rezultatom i pobjedom, ali na kraju moramo priznati da smo zasluženo izgubili. Dali smo sve od sebe, borili smo se i sada je na nama da naučimo iz ovih grešaka i da u budućnosti budemo bolji. Pred nama je još jedna utakmica i moramo uraditi sve da je pokušamo dobiti, a onda se posvetiti kvalifikacijama koje dolaze.
Želim se još jednom zahvaliti svima vama, navijačima koji su putovali u Brazil ili nas bodrili kod kuće u Bosni i Hercegovini ili bilo gdje na svijetu. Vaša podrška nam mnogo znači. Idemo dalje, uzdginutih glava", napisao je Begović.
NE ZASLUZUJEMO TE, KAPITENU![]()
![]()
ako budu igrači birali, ne gine nam DžekoJanez je napisao/la:Ne treba zasipati e-mailovima ni vršiti pritisak. Lijepo sačekati kraj serijala "BiH u Brazilu". Sumirati utiske, rezultate, ko je kakav bio i kad se odluči šta i kako dalje uz novog selektora onda da igrači sami između sebe odaberu ko će biti novi kapiten i istinski vođa ove ekipe. Ako je to Asmir što bi ja lično volio onda neka bude voljom igrača i stručnog štaba, a ne pritiskom medija i navijača. Treba se čuti i mišljenje javnosti i medija to svakako, ali ponavljam igrači neka odluče, znaju oni sami ko je onaj pravi.
Od mene glas ide svakako za Asmira.
ko ga yebe, sujetu nek prosipa Amri kuravi,,treba nacija trpit radi njegove sujete..e nece iciBatko je napisao/la:Tesko bi to podnijela Dzekina sujeta....
Asmir je stvoreni lider, Dzeko nije lider, ne druzi se sa svima, nema autoritet..... Asmir je jedini koji se smije suprostaviti siledziji, to sve govori.
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, bhfanatic14, Blackwargreymon, CAGarfia, Coolpanda24, katalinski, mirsonetz, Normus90, s4mke, Serha, Sheyi, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 99 gostiju.