valjda nisu izmislili ovo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
zašto me ne čudi da si ti prvi uredu da ovo demantuješbarca_87 je napisao/la:pa dokle idu ove izvale jbt![]()
![]()
![]()
![]()
a ova djecica jos gora pa povjeruju u svasta
svaki drugi igrac koji fura ovu frizuru ima ove slicne linije sa strane,vidio sam prije ronalda na minimum 20 fudbalera ovakvo nesto slicno
ne mogu se nacuditi ljudima koji povjeruju u ovakve izvale i nebuloze,koji mentalni sklop moras imat da povjerujes u ovo ,
ko bez mozga
meni je fascinanto kako nekog nije sramota uopste postaviti ovakvu nebulozu i povjerovati u ovo ,samo se tome cudimSveti je napisao/la:zašto me ne čudi da si ti prvi uredu da ovo demantuješbarca_87 je napisao/la:pa dokle idu ove izvale jbt![]()
![]()
![]()
![]()
a ova djecica jos gora pa povjeruju u svasta
svaki drugi igrac koji fura ovu frizuru ima ove slicne linije sa strane,vidio sam prije ronalda na minimum 20 fudbalera ovakvo nesto slicno
ne mogu se nacuditi ljudima koji povjeruju u ovakve izvale i nebuloze,koji mentalni sklop moras imat da povjerujes u ovo ,
ko bez mozga![]()
ne kažem da je ovo istina, ali je fascinantno koliko ti mrziš ronalda i real madrid
Johny je napisao/la:Breaking news : Cristiano Ronaldo odrezao nokte u cast 9-godisnje djevojicice koja ima poremecaj rasta noktiju.Tacnije ne rastu joj nokti.
Ronaldovi nokti ce biti predstvavljeni u Pariskom muzeju Luvru , te ce 28.6 biti aukcija , pocetna cjena nokta na noznom palcu je 20.000 Eura.
Nevjerovatno human gest Ronalda.
promjeni avatar da se felga zbuni kad dodje na temu pa napise kako to nije istinaJohny je napisao/la:Breaking news : Cristiano Ronaldo odrezao nokte u cast 9-godisnje djevojicice koja ima poremecaj rasta noktiju.Tacnije ne rastu joj nokti.
Ronaldovi nokti ce biti predstvavljeni u Pariskom muzeju Luvru , te ce 28.6 biti aukcija , pocetna cjena nokta na noznom palcu je 20.000 Eura.
Nevjerovatno human gest Ronalda.
pa dijete drago ovim postom johny ismijaje tebe i slicne tebi koji vjeruju u ovakve slicne fb vijestiLenBias je napisao/la:promjeni avatar da se felga zbuni kad dodje na temu pa napise kako to nije istinaJohny je napisao/la:Breaking news : Cristiano Ronaldo odrezao nokte u cast 9-godisnje djevojicice koja ima poremecaj rasta noktiju.Tacnije ne rastu joj nokti.
Nevjerovatno human gest Ronalda.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.