Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Consigliere
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 16:49

Ponos Torina je napisao/la:
Pitam se samo kako je uspio Ibisevic da izdrzi u ovakvom okruzenju i kako trpi sve to....

Ibisevic dao gol za SP,Ibisevic dao gol protiv Argentine :salut: :salut: :wave: :wave:
Kakvom okruzenju? Frajer je rezerva u raspalom Stuttgartu, dok je Dzeko Cityu donio titulu u najjacoj ligi svijeta. Bara- bara :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 16:50

Ne treba da daje izjave nasim "novinarima", ima zvanicni facebook profil, ima twitter da komunicira sa navijacima.

Nase kvazi-novinare treba izbjegavat u sirokom luku, iste one koji su odmah nakon utakmice pljunuli na Edina, a na Susica i Savez ne smiju, ostat ces bez aviona, cevapa, akreditacija itd..

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 23 jun 2014, 16:51

Zar se jos bavite tom primadonom, nemogu da vjerujem..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 16:52

drummer je napisao/la:Ti neka igraju tebi majstore,znam ja da vas ima takvih koliko hoces,podrzavali ste nekada Denijala Pirica kad je vodio jednu utakmicu a glavni spic bio Stevo Nikolic,prizeljkuju mnogi opet takvo nesto.Jesi ti svjestan gdje zivis i ko je Edin Dzeko i sta on znaci ljudima BiH?Sve je u redu kritika i sve ali....
Ne gledat ces film u kojem Dzeko ne igra za reprezentaciju,ne,ne.
Problem je u vama što vi razmišljate da je Džeko nezamjenjiv, bilo je i biti će Bosne i Hercegovine i repke i svega sa i bez Džeke u napadu. Znam ja dobro ko je Džeko, ali isto tako dobro znam i vidim da on ne pruža partije kakve zna, može i umije. Nigdje ja nisam napisao da želim da on napusti repku, samo sam napisao da vam ne stoji konstatacija da ne možemo bez njega. Možemo i moći ćemo bez svakog, htjeli vi to priznati ili ne. Ja podržavam svakog koga izabere Savez za selektora, a ko će mu igrati to je odluka selektora. I Pirić je dio slagalice koja je dovela do ovog uspjeha, svi selektori i igrači koji su nastupali iza rata za nas imaju zasluge jer su nečim doprinjeli. Da ti nije tog istog Pirića ne bi sad imao U20,21,19 itd.

Džeko nek igra za repku sve dok može pružati vrhunske partije, dabogda ga gledali još 2 SP, ali uz zalaganje i borbu. Šetanje terenom ko po Vilsu, lobiranje za igrače, smicalice i šta sve nisu odraz tog Džeke kojeg hvalite.

I znate šta dajem glavu da bi svi pobrojani igrači odigrali duplo bolje od tog vašeg Džeke protiv Nigerije, ako ništa drugo vratili bi se i pomogli koliko mogu.

Džeko bi trebao da ima krvava koljena i da gine ako ništa drugo za Ljute Krajišnike, Topčić-Polje i ako ništa drugo za svu djecu Sarajeva koja nose dresove po livadama i kad zabiju gol galamee "Džekooo" i "Ediiin".

Ali valjda polako zaboravlja odakle dolazi, gdje je odrastao.... ;)

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 jun 2014, 16:52

Mozambik je napisao/la:Ne treba da daje izjave nasim "novinarima", ima zvanicni facebook profil, ima twitter da komunicira sa navijacima.

Nase kvazi-novinare treba izbjegavat u sirokom luku, iste one koji su odmah nakon utakmice pljunuli na Edina, a na Susica i Savez ne smiju, ostat ces bez aviona, cevapa, akreditacija itd..
I ima vas par placenika koji ce ga braniti sta god da uradi, odnosno u ovom slucaju ne radi ;)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la JoseMourinho » 23 jun 2014, 16:54

Mozambik je napisao/la:Ne treba da daje izjave nasim "novinarima", ima zvanicni facebook profil, ima twitter da komunicira sa navijacima.

osnovna kultura je da da izjavu pa makar mu najveće gov.no od novinara došlo može sigurno na 2-3 pitanja odgovorit ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 16:55

pisac je napisao/la:

I ima vas par placenika koji ce ga braniti sta god da uradi, odnosno u ovom slucaju ne radi ;)
Ti ga mrzis zato sto si pitar. Mrzis ga zbog Zelje, odavno si na ovoj temi i pljujes, nevezano za Nigeriju.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2014, 16:56

Consigliere je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
Pitam se samo kako je uspio Ibisevic da izdrzi u ovakvom okruzenju i kako trpi sve to....

Ibisevic dao gol za SP,Ibisevic dao gol protiv Argentine :salut: :salut: :wave: :wave:
Kakvom okruzenju? Frajer je rezerva u raspalom Stuttgartu, dok je Dzeko Cityu donio titulu u najjacoj ligi svijeta. Bara- bara :facepalm:
Jel Ibisevic uvjek ispastao na racun Dzeke ali uvijek,bez obzira bio u top formi ili rezerva..Dzeko je bio rezerva dok je Ibisevic resetao.... :shhh:

donio titulu ali opet ga nikad ne spominju da je on donio titulu City-u nego se spominju Yaya,Aguero a Dzeko (SUPERSUB)

Prije svega treba biti covjek i gospodin kao Vedad...

Ibišević o neuspjehu BiH u Brazilu: Svi smo odgovorni, neko više, neko manje
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 jun 2014, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2014, 16:57

pisac je napisao/la:Ma pojedini ce ovdje braniti Edina sta god da uradi.
Beskorisno je dokazivati topovima nesto.
Radi takvih "navijaca" nasa primadona se i ponasa kako se ponasa.

Digli su ga u nebesa i vise mu niko nista ne moze, ni savez ni selektori.

Ma vozdrica.
Neprofesionalizam nas je i kostao svega ovoga.
Kad kazem neprofesionalizam mislim i na ove kabadahiije koji rade sta zele i na selektora koji radi mimo svake logike.

Nikad mi necemo postati ozbljna reprezentacija.
:clap:
Glupost likova poput @Consigliera, @Mozambika, @let3 ce nas kostati razvitka u ozbiljnu reprezentaciju, jer ih ima ovakvih koliko hoces
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 23 jun 2014, 16:58

Mozambik je napisao/la:
pisac je napisao/la:

Ti ga mrzis zato sto si pitar. Mrzis ga zbog Zelje, odavno si na ovoj temi i pljujes, nevezano za Nigeriju.
brate ja sam pitar ne mrzim ga sto je iz zelje od tog covjeka sma kupio dva dresa a on je moj idol a on meni srusi svijet svojim ponasanjem iskreno volio sam da je vas mali manijak hodzic igrao nego on jer mali hodzic bi ostavio srce na terenu a ovaj izasao na modnu pistu degenerik
Samo Sarajevo

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 17:00

BadrHari je napisao/la: Glupost likova poput @Consigliera, @Mozambika, @let3 ce nas kostati razvitka u ozbiljnu reprezentaciju, jer ih ima ovakvih koliko hoces
O, poslanice, povedi nas na put prosperiteta... Prvi potez: otkaz najboljem igracu i strijelcu u historiji tima jer.... pa yebiga, to je Bosna, ne treba ti razum i logika, JUST DO IT! :clap: :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2014, 17:02

BadrHari je napisao/la: Glupost likova poput @Consigliera, @Mozambika, @let3 ce nas kostati razvitka u ozbiljnu reprezentaciju, jer ih ima ovakvih koliko hoces
O, poslanice, povedi nas na put prosperiteta... Prvi potez: otkaz najboljem igracu i strijelcu u historiji tima jer.... pa yebiga, to je Bosna, ne treba ti razum i logika, JUST DO IT! :clap: :mrgreen:
Ti se vodis logikom **** sve druge igrace neka Dzeko igra sam,ne ustvari Dzeko i jeste Reprezentacija BIH..Bravo neka ga neka radi sta hoce :nene: :nene: :nene:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 17:03

BadrHari je napisao/la:
:clap:
Glupost likova poput @Consigliera, @Mozambika, @let3 ce nas kostati razvitka u ozbiljnu reprezentaciju, jer ih ima ovakvih koliko hoces
Koga ima koliko hoces ?? Igraca kao Dzeko ??

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 17:03

kanarinac je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
pisac je napisao/la: I ima vas par placenika koji ce ga braniti sta god da uradi, odnosno u ovom slucaju ne radi ;)
brate ja sam pitar ne mrzim ga sto je iz zelje od tog covjeka sma kupio dva dresa a on je moj idol a on meni srusi svijet svojim ponasanjem iskreno volio sam da je vas mali manijak hodzic igrao nego on jer mali hodzic bi ostavio srce na terenu a ovaj izasao na modnu pistu degenerik
Nisam tebi ni napisao, vec ovom piscu. On ga mrzi i pljuje odavno, nevezano za ove zadnje utakmice.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 jun 2014, 17:04

Daj ba @Cons, nemoj više Bogati.

Problem što je u Bosni Edin Dzeko zašticen kao neka životinja, pa se ne smije kuditi.

Da mi je iz oka ispao, ne smije imati onakav pristup na terenu, kao na ona dva gifa, što je netko postavio..

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 23 jun 2014, 17:04

druze molim te razdvoji to jest najbolji je klasa je nisamo imali boljeg napadaca volio sam ga nego ikog svaku njegovu utakmicu pratio u ctiju slavio njegove golove kao neznam koga.... e sad brate jesam li ja zasluzio i ti i bilo ko da nam vraca na onakav nacin dok sam mu ja skandirao edin dzeko kleo se u njega kupovao njegove dresove lijepio njegove postere....a on meni vrati na onakav sramotan nacin nije problem ne postici go sjeti se sta je promasio u portugalu a jeli mu iko ista rekao nije jer je taj dzeko ostavljao srce na terenu iako je promasio priliku mozda za svjetsko nije mu niko rekao jer nije imao pravo a sad taj dzeko se promijenio zaboravio odakle je dosao hoda po terenu nezeli da se bori ako mi nevjerujes pogledaj samo neke klipove nemoras cijelu utakmicu
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 23 jun 2014, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2014, 17:05

Samo je steta sto nemamo u Reprezentaciji igraca poput Ibrahimovica da ih sve posuta u svlacionici :salut: :D :cool:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2014, 17:05

Jel Dzeko u ovom trenutku po nastupima u Reprezentaciji nas najbolji igrac? NIJE! Na staroj slavi se ne zivi, svaka cast za golove, ali sad ne zasluzuje igrati i cao. Zar je to toliko tesko shvatiti?
Celik!3,2,2.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 17:07

Ponos Torina je napisao/la:Samo je steta sto nemamo u Reprezentaciji igraca poput Ibrahimovica da ih sve posuta u svlacionici :salut: :D :cool:
Imamo Begovića, kad je mogao iznijeti igrača Nigerije može i ove pošutati kulturno i profesionalno ili ti ga K A P I T E N S K I. Ali ne možeš ti to ljudima dokazati, Spaha i Džeko zaštićena vrsta. ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2014, 17:07

Janez je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Samo je steta sto nemamo u Reprezentaciji igraca poput Ibrahimovica da ih sve posuta u svlacionici :salut: :D :cool:
Imamo Begovića, kad je mogao iznijeti igrača Nigerije može i ove pošutati kulturno i profesionalno ili ti ga K A P I T E N S K I. Ali ne možeš ti to ljudima dokazati, Spaha i Džeko zaštićena vrsta. ;)
Begovic je previse dobar da bi to uradio....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Proximic i 5 gostiju.