drummer je napisao/la:Ti neka igraju tebi majstore,znam ja da vas ima takvih koliko hoces,podrzavali ste nekada Denijala Pirica kad je vodio jednu utakmicu a glavni spic bio Stevo Nikolic,prizeljkuju mnogi opet takvo nesto.Jesi ti svjestan gdje zivis i ko je Edin Dzeko i sta on znaci ljudima BiH?Sve je u redu kritika i sve ali....
Ne gledat ces film u kojem Dzeko ne igra za reprezentaciju,ne,ne.
Problem je u vama što vi razmišljate da je Džeko nezamjenjiv, bilo je i biti će Bosne i Hercegovine i repke i svega sa i bez Džeke u napadu. Znam ja dobro ko je Džeko, ali isto tako dobro znam i vidim da on ne pruža partije kakve zna, može i umije. Nigdje ja nisam napisao da želim da on napusti repku, samo sam napisao da vam ne stoji konstatacija da ne možemo bez njega. Možemo i moći ćemo bez svakog, htjeli vi to priznati ili ne. Ja podržavam svakog koga izabere Savez za selektora, a ko će mu igrati to je odluka selektora. I Pirić je dio slagalice koja je dovela do ovog uspjeha, svi selektori i igrači koji su nastupali iza rata za nas imaju zasluge jer su nečim doprinjeli. Da ti nije tog istog Pirića ne bi sad imao U20,21,19 itd.
Džeko nek igra za repku sve dok može pružati vrhunske partije, dabogda ga gledali još 2 SP, ali uz zalaganje i borbu. Šetanje terenom ko po Vilsu, lobiranje za igrače, smicalice i šta sve nisu odraz tog Džeke kojeg hvalite.
I znate šta dajem glavu da bi svi pobrojani igrači odigrali duplo bolje od tog vašeg Džeke protiv Nigerije, ako ništa drugo vratili bi se i pomogli koliko mogu.
Džeko bi trebao da ima krvava koljena i da gine ako ništa drugo za Ljute Krajišnike, Topčić-Polje i ako ništa drugo za svu djecu Sarajeva koja nose dresove po livadama i kad zabiju gol galamee "Džekooo" i "Ediiin".
Ali valjda polako zaboravlja odakle dolazi, gdje je odrastao....