Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Janez je napisao/la:[youtube][/youtube]
2.13.50 Poslušajte Marjana na stranu sve ovo, ali kad on ovako šuti i potpuno razočaran nešto se sinoć desilo opasno.![]()
E jest nam i rek'o ... covjek vise ne zna bil' bio sportski novinar, navijac il' Senadov steznjak ... a kako ga je bilo milina
slusat' prije koju godinu ...

Ako će Marjan prvi progovoriti i iznijeti činjenice i prozvati krivce uz dokaze i argumentovano to obrazložiti ja ću mu prvi stopala ljubiti nasred Ferhadije.
Dobro je neko već ranije spomenuo došao je vakat da se novinari udruže i da sve što je gurano pod tepih radi mira u kući iznese i raščisti prije novih kvalifikacija.

- Probisvjet
- Kontakt:
Bas tako.TMmanija2012 je napisao/la:Reforme trebaju...znaci lete Pape i bratic,a sa njima Avdija i Hadzic..Spahu obavezno skloniti..Misketa penzionisati ..Dzeku odyebati sa njegovom dvorskom ludom Ibrom..Dzekinom ocu zabraniti na stadion i MIRNA BOSNA
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

najveći problem je što se ovakve priče konstantno vuku po reprezentaciji otkad postoji taj klan džeko-spahić, uglavnom kod poraza ili bilo kakvih nesuglasica u reprezentaciji.. i te afere se uvijek nekako zataškaju ili jednostavno 'gurnu pod tepih'.. a svi znamo, gdje ima dima ima i vatre - a u ovom slučaju je PREVIŠE dima.. a svi znamo ko je kulminator svih tih sranja i ko igra glavnu ulogu u tim situacijama - "kapiten" emir spahić.don_burza je napisao/la:Radim Sa jednim rumunom ovdje i on mi priča da je bio security na tekmi nas i njih kad su nas razvalili 3:0
Kaže da su Džeko i Spahic posle neke galame izasli iz svlačionice nakon tekme. Bilo je kaže i razbijanja a ostali su tek nakon pola sata izasli. Eh sad jbg ne znam koliko je ovo bitno Al kad mi je to pričao odmah mi ova priča o klanovima prolazi kroz glavu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet pojedinci misle da su iznad reprezentacije. Kada nam je savez bio najgori, igrači su bili najsloženiji. Sada imamo mnogo bolji savez i odmah se pojedinci prave velikanima.
Nema tu nekog autoriteta tipa Sergej Barbarez.

Je li do mene ili im ton ne valja?Sabinho je napisao/la:ovo od 2:17:17 mislim da je jasno na koga je aludiraoJanez je napisao/la:2.13.50 Poslušajte Marjana na stranu sve ovo, ali kad on ovako šuti i potpuno razočaran nešto se sinoć desilo opasno.![]()
Ako ko može, da uradi transkript.

"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- samovasposmatram
- Kontakt:
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pape je izgubio kontrolu nad svlacionicom na okupljanju pred Slovacku u septembru kada je Dzeko "kasnio" na okupljanje zbog Hajrovica.Reprezentacija od tog okupljanja konstantno pada,i samo zahvaljujuci ranijim pobjedama,pa ako hocete sreci i u Zilini i u Kaunasu smo se plasirali.
Od tog momenta,Dzeko,Spaaha klan pokusavaju da kontriraju Papetu svako pozivanje igraca iz agencije trazenjem minuta za svoje momke odnosno havere.Mozda je kljucni covjek citave price Ibricic,mada ja licno ne vjerujem da je samo on u pitanju,mislim da je rijec o puno vecim ovlastima koje zahtijevaju prije svega pomenuta dvojica kad je u pitanju svlacionica.
Kulminiralo je pred Egipat,kulminiralo je pred Nigeriju i to jeto,stvari su prilicno jasne.
Svi ostali konflikti u repci su na osnovi ovog problema
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pokreni revoluciju u bh fudbalu !!!!

zasto njih dvojica da se tukuesprit24 je napisao/la:Danas sam cuo od jednog prijatelja(informacija neprovjerena) da su se potukli Bicakcic i Kolasinac :-/ kao to se sve desavalo pred utakmicu sa Nigerijom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Princ da vodi repku? Pa nije lud da mu Džeko i Spahić kolo vode. Jok nema šansi, nije to Velež iz 80-ih kada su u njemu igrali sve sami asovi i ljudske gromade, pa je i njemu bilo lakše.Neutral je napisao/la:Duško Bajević je naozbiljniji kandidat za novog selektora. Bajević bi lahko mogao dobiti većinu, jer ima podršku članova nogometne vlade iz svih korpusa. Osim Bajevića kao kandidati se pominju još Amar Osim i Blaž Slišković, ali i još neka domaća i inostrana imena. Navodno bi mnogi željeli da Vahid Halihodžić predvodi u novom ciklusu bh. Zmajeve.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Desavanja unutar reprezentacije

-
- Moderator
- Kontakt:
Legenda sta drugohodža je napisao/la:Velide veličino !!!
Pokreni revoluciju u bh fudbalu !!!!

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, ajdohordas, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, aqarius, bavarian_bk, bhfanatic14, boki86, bordocrveni, Burberry46, Confiance, denza, Edincapitano, edvaE2, galia95, General505, GG3, Goalgetter, greenwood, Hafiz00, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, JackW, JayCatwright, Jegres, jestamaji, JimmyPage, jozinho, KarlMarx, Kaunas, Majstorinho, marlostanf1eld, MElloo, mercurial, mexy_whites, Micron, Mocvara1991, moreno123, myself, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, PeppermintSA, Poligon10, Principatus, rishovski, SanaBosna, Sarun, Scholl, Sheyi, Shogun, signalidunapark, sony_91, StevieG8, THEC, TheTruth34, tuitamo, UtdBiH21, Venom, VivaLaLiberta, zastitaIdentiteta, zgembo89 i 591 gost.