FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma bitno da smo mi izbjegli Poljake, ovo se može proči.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- moustapha
- Kontakt:
http://www.flashscore.com/soccer/norway/tippeligaen/
Nakon 13. odigranih kola u prvenstvu Norveske oni su 3. odozdo.
Nakon 13. odigranih kola u prvenstvu Norveske oni su 3. odozdo.
#divovi
gio10 je napisao/la:11 miliona vrijedi ekipa Haugesunda
http://www.transfermarkt.de/fk-haugesun ... erein/2761" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijedio je Levski,da ne pricamo o Genku.

Mislim da imamo ekipu i da mozemo igrati, sa bilo kojom od ove dvije ekipe.

ovi welsani u 2 ligi ovi norvezani ni sjena od one prosle ekipe nisu mozemo ovo uz ozbiljan pristup odraditi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dzaba kad su mescini ispali iz lige , uglavnom igraju su play-out ove sezone cccgio10 je napisao/la:11 miliona vrijedi ekipa Haugesunda
http://www.transfermarkt.de/fk-haugesun ... erein/2761" onclick="window.open(this.href);return false;
- dr.van nostrand
- Kontakt:
JosipBukal je napisao/la:Ne bi da vas puno sikiram al ovo vam je najgora opcija
Haugesund je ozbiljan protivnik, profesionalci su, igraju trenutno prvenstvo, prosle sezone briljirali... prolazni su ali ipak treba ocekivat i patnje i mucenja.
nista, navijamo da putujemo kod amiđe u Wales

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
leze nama skanidinavci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kako su ovi Velšani došli do pretkola ako su u 2 ligiRule_hz je napisao/la:ovi welsani u 2 ligi ovi norvezani ni sjena od one prosle ekipe nisu mozemo ovo uz ozbiljan pristup odraditi

Ovi Norvežani nisu u formi raspadaju se u ligi. Idealno je vrijeme da ih i definitivno zakucamo za dno gdje su trenutno i sada.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 23 jun 2014, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- 1988risha
- Kontakt:
Ne briljiraju ovi Norvežani u domaćoj ligi,sad im je pauza do 6. jula kad igraju s Rosenborgom...
Pusti ba transfermarkt,to napucalo cijene,a to nista ne znaci... Samo se dobro pripremit,ovo se može proći,,,

Pusti ba transfermarkt,to napucalo cijene,a to nista ne znaci... Samo se dobro pripremit,ovo se može proći,,,

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Idemo ludo, idemo jako, u Evropskoj ligi napadamo zlato!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Mogli smo i bolje proci, ali ni ovo nije neki bauk. Ekipa koja igra pretezno u 4-2-3-1 formaciji, imaju par internacionalaca, ali nista vrijedno spomena. Ekipa Helsingborga i Orebra u ono vrijeme, su bile puno kvalitetnije od Norvezana, a da ne govorim o tome, da smo mi trenutno puno bolji, nego sto smo nekada bili. Tako da ne bi trebali biti problemadr.van nostrand je napisao/la:JosipBukal je napisao/la:Ne bi da vas puno sikiram al ovo vam je najgora opcija
Haugesund je ozbiljan protivnik, profesionalci su, igraju trenutno prvenstvo, prosle sezone briljirali... prolazni su ali ipak treba ocekivat i patnje i mucenja.
nista, navijamo da putujemo kod amiđe u Walesonda vec druga prica

pitic je napisao/la:Kako su ovi Velšani došli do pretkola ako su u 2 ligiRule_hz je napisao/la:ovi welsani u 2 ligi ovi norvezani ni sjena od one prosle ekipe nisu mozemo ovo uz ozbiljan pristup odraditi![]()
Ovi Norvežani nisu u formi raspadaju se u ligi. Idealno je vrijeme da ih i definitivno zakucamo za dno gdje su trenutno i sada.
senzacija u kupu sa sampionom welsa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Valja njima prvo proći ove Velšane, pa tek onda da misle o nama. Favoriti smo kako god se okrene, imamo stabilan klub, jako dobar igrači kadar(barem za ova pretkola) i uz jedne kvalitetne pripreme mi prolazimo dalje. Sad je tu i Džemica, pravi vođa i autoritet na terenu.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Welsani su 2.u ligi,ovo vam je onaj AIRBUS ,malo mu falilo da ode u ligu prvaka al eto,dosao je u EL ..pitic je napisao/la:Kako su ovi Velšani došli do pretkola ako su u 2 ligiRule_hz je napisao/la:ovi welsani u 2 ligi ovi norvezani ni sjena od one prosle ekipe nisu mozemo ovo uz ozbiljan pristup odraditi![]()

Sigurno preko kupa, prije 2-3 sezone je i Svedski Hacken bio u 2 ligi ali je igrao u Evropi jer su preko kupa to ostvarili, Isto tako i Wigan prosle sezone u Evropskoj ligi je igrao a oni su u 2 ligi Engleskepitic je napisao/la:Kako su ovi Velšani došli do pretkola ako su u 2 ligiRule_hz je napisao/la:ovi welsani u 2 ligi ovi norvezani ni sjena od one prosle ekipe nisu mozemo ovo uz ozbiljan pristup odraditi![]()
Ovi Norvežani nisu u formi raspadaju se i ligi. Idealno je vrijeme da ih i definitivno zakucamo za dno gdje su trenutno i sada.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ako Velšani prođu onda se ne trebamo brinuti amidža će regulisati prolazRule_hz je napisao/la:pitic je napisao/la:Kako su ovi Velšani došli do pretkola ako su u 2 ligiRule_hz je napisao/la:ovi welsani u 2 ligi ovi norvezani ni sjena od one prosle ekipe nisu mozemo ovo uz ozbiljan pristup odraditi![]()
senzacija u kupu sa sampionom welsa

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 23 jun 2014, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- DrustveniParazit
- Kontakt:

Zadnja izmjena: DrustveniParazit, dana/u 23 jun 2014, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, broj6, napoleon72, NeSamSafetee, Pena, Proximic, Stanceski, Vanja8 i 63 gosta.