Hadzic je solidan golman ali nije za nas

.Sta bi sa onim mladim crnogorcem-golmanom
Drago mi je za Ramovica da je preman,zna cojek lopte samo da se uklopi u tim(nadam se da ova povreda nece ostaviti traga na njemu.
Jedno pitanje za onoga ko je upucen.Jedan mi prijatelj odavde iz USA je dole u Hrvatskoj(inace je hrvat iz Istre )i vec je 2 godine dole proba potpisti za neki klub a trenutno je u Slaven Belupo u drugom timu i ne moze da izbori iz raznih razloga dres prvotimca.Ovdje kod mene je bio milion puta i druzeci se sa mnom zavolio Rodjene(otac mu prije rata navijo za CZ

)i kaze ako nista ne napravi u Hrvatskoj volio bih probati za Rodjene(kaze volio bih odigrati taj mostarski gradski derbi nego ista ali samo za Rodjene

)Inace je jako pokretljiv moze igrati beka i zadnjeg veznog,ima dobar udarac.Ovamo je igro za koledz i za neke lokalne timove,ima ja mislim 23-24 godine.Ja sam mu rekao neka mu menadjer to sredjiva ali eto mene pita kako to ide dole kod nas ima li smjestaj tih nekoliko dana ako bi doso na probu.Moze li mi neko objasniti kako to ide i koga treba kontaktirati,je li to Mrle ili neko drugi .

On je konto da cu ja biti ovog ljeta dole pa da ga dvedem u klub ali nazalost necu

.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA