FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa ni oni nisu bas,nezadovoljni zdrijebom.
-
- Kontakt:
NIsu Crnogorci nikad naivni. Bez obzira na kvalitet sigurno igraju čvrsto borbeno itd. Znači nemojte molim vas sad neku euforiju pucati. Prve su tekme nepoznati su, a sigurno će dati sve od sebe.
http://www.fklovcen.me/?p=2110" onclick="window.open(this.href);return false;TeaM87 je napisao/la:moze li neka slika ili neki link gdje si to nasaosorcnapruge je napisao/la:Na njihovoj stranici piše da će se igrati u Petrovcu prva tekma...
- sorcnapruge
- Kontakt:
Koliki je koeficijent Lovcena ?
i ovo treba da odradimo maksimalno ozbiljno,bez imalo potcjenjivanja,da nam se ne bi desilo da kao Sarajevo ispadnemo..
i ovo treba da odradimo maksimalno ozbiljno,bez imalo potcjenjivanja,da nam se ne bi desilo da kao Sarajevo ispadnemo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne znam jel se sta promijenila ekipa, ovako mi djeluje da su karna...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- fanatic1991
- Kontakt:
Ma u gostima barem gol zabit i onda kuci pune tribine i prolaz i ja sretan 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
pa normalno jer su nas drugi klubovi po evropi brukali od crnogoraca,i sad nas svi prizeljkuju,samo ce se sad zahebat.turkovic je igrao u lovcenu on zna najbolje sve.amypitar je napisao/la:Pa ni oni nisu bas,nezadovoljni zdrijebom.
Zadnja izmjena: odjava, dana/u 23 jun 2014, 13:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Vjerovatno misle da ce proc kao protiv vasamypitar je napisao/la:Pa ni oni nisu bas,nezadovoljni zdrijebom.

Koeficijent im je 1.200 i to je ustvari drzavni koeficijent Crne Gore jer im je ovo prvi put u historiji da igraju evropu
FKŽ !
odjava je napisao/la:pa normalno jer su nas drugi klubovi po evropi brukali od crnogoraca,i sad nas svi prizeljkuju,samo ce se sad zahebat.turkovic je igrao u lovcenu on zna najbolje sve.amypitar je napisao/la:Pa ni oni nisu bas,nezadovoljni zdrijebom.

Željeznicar za život cijeli !
Igramo protiv debitanata, neću reći da moramo proći, ali izraziti smo favoriti i kao klub sa nekim velikim ambicijama bi trebali ovo riješiti.
Naravno, respect prema protivniku, svi igraju fudbal danas, ali mišljenja sam ipak da je kvalitet na našoj strani.
FORZA ŽELJO
Naravno, respect prema protivniku, svi igraju fudbal danas, ali mišljenja sam ipak da je kvalitet na našoj strani.
FORZA ŽELJO
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 23 jun 2014, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Biće vam teško,imaju Alena Halilovića 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Joj jaki su ko zemlja i igraju napadački 4-3-3 bit će teško, bit će 0-2.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Naravno da nisu nezadovoljni ako se sjecas da su njihove ekipe izbacile sarajevo i borca na njihovom mjestu i ja bi bio zadovoljan!amypitar je napisao/la:Pa ni oni nisu bas,nezadovoljni zdrijebom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Ja ne razumijem ovu euforiju.Nimalo nisam sretan ovim žrijebom.To će sigurno biti teška i tvrda utakmica i tamo i gore na koševu.Pripreme su sad još važnije i jedino su mjerilo.Budemo li dovoljno snažni,borbeni,fizički spremni imamo se čemu nadati.A da će biti lako nema teorije.Osim toga nije to tim koji je atraktivan da napuni onaj stadion,pride što ne možemo igrati u našoj kući.Ma dobro se pripremiti i biti hrabro
Zadnja izmjena: reks, dana/u 23 jun 2014, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Odma euforija kao da smo mi sila neka. Vjerovatno smo bolji al se samo moze proci ozbiljnim pristupom i maksimalnim zalaganjem. Nadam se da ce nasi vec od danas poceti se pripremati za utakmicu, prije svega mislim da adzema i stručni stab.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 23 jun 2014, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.