muXmania je napisao/la:BadrHari je napisao/la:Nadam se da trollas, jer ako si nenamjerno glup u ovoj kolicini, zao mi te je ..
Haj sad pogledaj Pjanicevu utakmicu protiv Argentine, skontaj sta si napisao, pa se pokrij dekom i ne izlazi nekoliko dana iz kuce

Sinko, miran budi! Nisam ja ovdje da bi se natezo s bubuljicarima poput tebe, samo iznosim misljenje.
Samo sam citajuci ovdje mislio da je Di Maria, Modric, Vidal i ostali amateri za njega, da cemo dibiti Nigeriju 5-0, a da ce Miralem imati najmanje 4 ass i jedan gol, jer pobogu to je najbolji veznjak Evrope.
Ako ti je uistinu to misljenje, onda ti nikad neces otac postati, jer ti intelekt nije dovoljan ni o sebi da brines.
Od svih igraca nasao Pjanica kritikovati, gluposti pisati

.. Hajd sad ozbiljno, pogledaj snimak Argentina-BiH, prati Miralema kako je odigrao i izvini se za nebuloze koje prosipas.
Procitat' ce neko mozda i najvecu glupost na forumu : Ne pamtis nijednu odlicnu partiju " staklenog" ( bravo muxmajmune vrijedjas reprezentativca koji to nikad zasluzio nije ) u reprezentativnom dresu.
Ovdje zavrsava svaka diskusija s tobom.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.