Redovno cu izvjestavati o voljenom klubu zajedno sa ostalim navijacima BvB-a

Pozdrav
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
**The UniTy** je napisao/la:Prije svega da pozdravim sve navijace BvB-a.Veliki sam fan borusije, navijam za njih od 1998. godine.Jednostavno neizmjerna ljubav prema tom klubu!
Redovno cu izvjestavati o voljenom klubu zajedno sa ostalim navijacima BvB-a![]()
Pozdrav
adnan24 je napisao/la:**The UniTy** je napisao/la:Prije svega da pozdravim sve navijace BvB-a.Veliki sam fan borusije, navijam za njih od 1998. godine.Jednostavno neizmjerna ljubav prema tom klubu!
Redovno cu izvjestavati o voljenom klubu zajedno sa ostalim navijacima BvB-a![]()
Pozdrav
Pozdrav ljudino...ja sam ovdje jedan od rijetkih koji pisu na ovoj temi tako da mi treba pomoc...a eto dosao si u pravo vrijeme pred derbi sa Schalke-om
Meni i tebi je očito suđeno da se prepiremo na forumu.amerosm je napisao/la:I ako ste nam konkurenti iskreno se nadam vasoj pobjedi protiv Schalkea, jer bi se tada borba za trece mjesto zakomplikovala izmedju BVB-a, HSV-a i Schalke-a. Ali bit ce tesko jer pored toga sto morate probiti bunker, morat cete te moliti Boga da ne bude sklon Schalke-u kao sto je to bio slucaj u prvoj utakmici.
Ovo buker nemoj shaviti kao nesta lose, jer ekipa koja u 23 kola Bundeslige primi samo 17 pogodaka znaci ima cvrstu i jaku odbranu, ali moras i sam priznati da ste u onoj utakmici u Dortmundu imali srece, isto tako kao i danas samo sto Vam nije uspjelo da dodjete do pobjede. Ja stvarno pratim puno Bundesligu kada imam vremena i na forumu Schalke-a (znaci osobe koje vole taj klub isto kao i ti) kazu da se igra ne moze svoditi samo na srecu i na korner i slobodne udarce kada je napad u pitanju.Zdena04 je napisao/la:Meni i tebi je očito suđeno da se prepiremo na forumu.amerosm je napisao/la:I ako ste nam konkurenti iskreno se nadam vasoj pobjedi protiv Schalkea, jer bi se tada borba za trece mjesto zakomplikovala izmedju BVB-a, HSV-a i Schalke-a. Ali bit ce tesko jer pored toga sto morate probiti bunker, morat cete te moliti Boga da ne bude sklon Schalke-u kao sto je to bio slucaj u prvoj utakmici.
Ma nema frke, znam ja dobro kako mi trenutno igramo tj. taktički i čvrst fudbal. Nažalost to nije lijepa igra ali ako si ikad igrao fudbal, znaš kako je to efikasno. Ne slažem se da je Dortmund bio bolju u prošloj utakmici, sjeti se samo onih 100% šansi Altintopa i Asamoh-e. Između ostaloga i da je bila sretna pobjeda, pa šta bih sad ja trebao da kukam i pljujem po sudijama i navijačima dortmunda zbog ona dva derbija iz prošle sezone. To mije moj način.amerosm je napisao/la:Ovo buker nemoj shaviti kao nesta lose, jer ekipa koja u 23 kola Bundeslige primi samo 17 pogodaka znaci ima cvrstu i jaku odbranu, ali moras i sam priznati da ste u onoj utakmici u Dortmundu imali srece, isto tako kao i danas samo sto Vam nije uspjelo da dodjete do pobjede. Ja stvarno pratim puno Bundesligu kada imam vremena i na forumu Schalke-a (znaci osobe koje vole taj klub isto kao i ti) kazu da se igra ne moze svoditi samo na srecu i na korner i slobodne udarce kada je napad u pitanju.Zdena04 je napisao/la:Meni i tebi je očito suđeno da se prepiremo na forumu.amerosm je napisao/la:I ako ste nam konkurenti iskreno se nadam vasoj pobjedi protiv Schalkea, jer bi se tada borba za trece mjesto zakomplikovala izmedju BVB-a, HSV-a i Schalke-a. Ali bit ce tesko jer pored toga sto morate probiti bunker, morat cete te moliti Boga da ne bude sklon Schalke-u kao sto je to bio slucaj u prvoj utakmici.
adnan24 je napisao/la:Prije meca sa Schalke-om uvijek se volim prisjetiti meca kad smo im uzeli titulu u predposljednjem kolu:
[youtube][/youtube]
Nazalost igramo bez Barrios-a i to je jedan veliki hendikep,ipak je on ubjedljivo najbolji strijelac...ali ipak tu je Zidan koji je i prosle godine poentirao u Gelzenu
Saurman je napisao/la:izgleda BvB zainteresovana za Trokovskog iz HSV..dobar igrac a jos bih dosao uz malo obestecenje...
adnan24 je napisao/la:Saurman je napisao/la:izgleda BvB zainteresovana za Trokovskog iz HSV..dobar igrac a jos bih dosao uz malo obestecenje...
geronimo je napisao/la:Steta, izgubiste. Navijao sam za Dortmund, koji je po meni, bar remi zasluzio. Osjetio se izostanak Bariosa, jer su Valdes i mladi Sahin bili jedni od slabijih veceras. Unatoc tome sto su jedan i drugi imali zasluge za Borussijin gol.
Kehl se vratio, fino...sta je sa Dede-a? U zadnje vrijeme slabo pratim ta desavanja pa ne znam. Znam samo da se skroz primakao nasem Barbarezu po broju utakmica u Bundesligi. Da podsjetim da je Barba kao stranac, igrac sa najvise odigranih utakmica u BL-i.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.