Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 jun 2014, 21:22

Hattrick je napisao/la:Sinoc je odigrao jako lose...skroz se malo trudio i kretao i nije cudo sto je Dzeko morao sve sam jer nije imao podrsku Pjanketa.
gdje su te partije radi kojeg ga traze veliki timovi...podbacio je totalno i jedan od glavnih razloga zasto je Dzeko imao losu vecer
Ti debilu baš neumoljiv a?

Sigurno ti je bivša ona što joj je skucao dijete. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 jun 2014, 21:23

Hattrick je napisao/la:Sinoc je odigrao jako lose...skroz se malo trudio i kretao i nije cudo sto je Dzeko morao sve sam jer nije imao podrsku Pjanketa.
gdje su te partije radi kojeg ga traze veliki timovi...podbacio je totalno i jedan od glavnih razloga zasto je Dzeko imao losu vecer
Boze baci ciglu :shhh: :shhh: :shhh:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Hattrick
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick » 22 jun 2014, 21:24

kad_kako je napisao/la:
Hahahahaha.

A ono Pjana najvise pretcao na utakmici, i bio jedan od boljih na terenu.

Analiza ti je kao da nisi gledao utakmicu, u najmanju ruku.
ma kakav trk...ona statistika zna zavarati..tu nije bila sprinta nikako.nonsalantno je trckarao po terenu i vukao se.i plus je jos usporavao igru.
da je bilo tko drugi umjesto njega bio na terenu pobjedili bi nigeriju i sigurno bi dzeko imao bolji ucinak.
dzeko kako god odigra klasa je za ovog papka

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 jun 2014, 21:26

:facepalm:

Kako se igrač koji je pretrčao najviše u našem timu (preko 11 km), više čak i od neumornog Bešića, mogao po tvom loše kretati :?: Kojom logikom :?:

Čovjek se itekako trudio, pokušavao pronaći naše ofanzivce, ali nije išlo jer ne može sam s Mumetom izdominirati rastrčane Nigerijce. Jedino što mu se donekle može zamjeriti je što se nije odvažio na šut u nekoliko izglednih situacija i što apsolutno nikad nije sebičan i više misli kako asistirati negoli pogoditi mrežu. Ali kome ja objašnjavam...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jun 2014, 21:31

Možda Mire navrati na forum pa,... :D Mire bio si dobar ali zašto zašto Mire kad smotaš dvojicu dodaješ a imaš otvoren šut,zaštooo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 22 jun 2014, 21:32

Ko kaze da je Pjana sinoc lose igrao i nije se kretao neka se ostavi analiza.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 jun 2014, 21:37

Hattrick je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
Hahahahaha.

A ono Pjana najvise pretcao na utakmici, i bio jedan od boljih na terenu.

Analiza ti je kao da nisi gledao utakmicu, u najmanju ruku.
ma kakav trk...ona statistika zna zavarati..tu nije bila sprinta nikako.nonsalantno je trckarao po terenu i vukao se.i plus je jos usporavao igru.
da je bilo tko drugi umjesto njega bio na terenu pobjedili bi nigeriju i sigurno bi dzeko imao bolji ucinak.
dzeko kako god odigra klasa je za ovog papka
Fudbal ociledno nije za tebe. Idi kriket prati.
Postovanje treba zaraditi.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 jun 2014, 22:13

I meni je Pjana medju najdrazima, ali sinoc kada je gurnut naprijed i kada su mu ledja cuvali medo i besic ocekivao sam vise od njega, jer je imao i vise slobode...medjutim zakazao je, iako se trudio mora se priznati...samo je haman u 2 navrata krenuo u driblinge...premalo od njega s obzirom na sinosnju poziciju.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 jun 2014, 02:35

hurem je napisao/la:I meni je Pjana medju najdrazima, ali sinoc kada je gurnut naprijed i kada su mu ledja cuvali medo i besic ocekivao sam vise od njega, jer je imao i vise slobode...medjutim zakazao je, iako se trudio mora se priznati...samo je haman u 2 navrata krenuo u driblinge...premalo od njega s obzirom na sinosnju poziciju.
To nije njegova pozicija.Nije ofanzivni vezni niti polušpica,već je centralni/zadnji vezni i tu i treba igrat.Njegovo je da trči i veže igru,a drugi nek odrade završnicu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 jun 2014, 09:38

Vecina vas na forumu brka poziciju koju Pjanic igra. Momak je centralni vezni, bio i bice. Ili desni centralni vezni. Ali nikako ofanzivni vezni ili defanzivni.
Njegova idealna pozicija je uz Besica jer je ovaj cisti defanzivni. Plus obojica trce ko gazele. Zato smo protiv Meksika, Obale i Argentine dobro izgledali u sredini, jer je bila pokretna i puna trke i kombinatorike, uz Hajrovica i Lulica po krilima.
Jedini problem je tu Misimovic ili Medunjanin, Salihovic, TSS, Hadzic.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 12:06

Cartman je napisao/la:
RiNo je napisao/la:To je ta ekipica koja nikad ne iznevjeri: Begovic, Pjanic, Ibisevic, i evo od nedavno Besic i Kolasinac. Pravi idoli nacije.
Svaka cast Vedi, ali on ne zasluzuje da bude u tom drustvu. Znao je on odigrat kriminalno, i sinoc je promasio zicer. Sjetimo se i promasaj protiv Portugala. Razlika izmedju njega i Dzeke je sto se Vedo uvijek bori, ali daleko od toga da nikad ne iznevjeri.

A Pjanic je nas jedini dijamant. Oko njega treba da se gradi apsolutno sve.
+1

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2014, 12:22

Saurman je napisao/la:Možda Mire navrati na forum pa,... :D Mire bio si dobar ali zašto zašto Mire kad smotaš dvojicu dodaješ a imaš otvoren šut,zaštooo.
Zato sto je igrao na defanzivnijoj i odgovornijoj poziciji. Ako se slucajno taj sut blokira, moze izaci kontra, a on je nece stici, fizicki je i nemoguce da je stigne. Zato je isao na sigurnije opcije. Bio je tu Besic, ali nije ni Besic sa raketom pa da sve stigne.
Celik!3,2,2.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 jun 2014, 12:29

biskitt je napisao/la:Ko kaze da je Pjana sinoc lose igrao i nije se kretao neka se ostavi analiza.

Ali opet premalo od, kako vi ovdje volite reci " najboljeg veznjaka u Evropi", ja iskreno ne pamtim nijednu odlicnu utakmicu staklenog u nasem dresu.

U mozda i najboljoj utakmici nasih u poslijednjih nekoliko godina kad smo tukli Grke isti nije ni igro.

Ruku na srce trudio se vise nego neki protin Nigerije, al dzaba kad je u kljucnim situacijama donosio uglavnom pogresne odluke.

Nadam se da ce ubuduce pokazivati tu klasu, koju smo do sad slabo gledali.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2014, 12:32

@muXmania
Nadam se da trollas, jer ako si nenamjerno glup u ovoj kolicini, zao mi te je .. :cry:
Haj sad pogledaj Pjanicevu utakmicu protiv Argentine, skontaj sta si napisao, pa se pokrij dekom i ne izlazi nekoliko dana iz kuce :kafa:
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 23 jun 2014, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 23 jun 2014, 12:36

U obe utakmice ga svjetski mediji stavljaju kao naseg najboljeg igraca na terenu!
Ali kod nas ako ne predibla 9 igraca i ne zabije gol nije dobar, ko ga ****.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 jun 2014, 12:39

BadrHari je napisao/la:Nadam se da trollas, jer ako si nenamjerno glup u ovoj kolicini, zao mi te je .. :cry:
Haj sad pogledaj Pjanicevu utakmicu protiv Argentine, skontaj sta si napisao, pa se pokrij dekom i ne izlazi nekoliko dana iz kuce :kafa:
Sinko, miran budi! Nisam ja ovdje da bi se natezo s bubuljicarima poput tebe, samo iznosim misljenje.

Samo sam citajuci ovdje mislio da je Di Maria, Modric, Vidal i ostali amateri za njega, da cemo dibiti Nigeriju 5-0, a da ce Miralem imati najmanje 4 ass i jedan gol, jer pobogu to je najbolji veznjak Evrope.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 23 jun 2014, 12:45

muXmania je napisao/la:Sinko, miran budi! Nisam ja ovdje da bi se natezo s bubuljicarima poput tebe, samo iznosim misljenje.

Samo sam citajuci ovdje mislio da je Di Maria, Modric, Vidal i ostali amateri za njega, da cemo dibiti Nigeriju 5-0, a da ce Miralem imati najmanje 4 ass i jedan gol, jer pobogu to je najbolji veznjak Evrope.
Xavi redovno ima malo asistencija i golova. Prati malo njegovu karijeru.
ZAPAMTI biti veznjak ne znaci jedna pozicija, veznjak je i centralni i defanzivni i ofanzivni!!!

Pjanic NIJE ofanzivni, Pjanic je CENTRALNI isto kao Xavi koji ima 4 puta manje asistencija nego Iniesta, pa se niko ne usudi reci da je Iniesta bolji jer nije!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 jun 2014, 12:46

Ljudi, opušteno. Bitno je da većina nas zna koliko je Pjanić značajan za reprezentaciju i Romu (dokaz da kao nacija nismo toliko glupi kao što se želi prikazati :kafa: ), a to što ga nekoliko likova napada, pritom samo pokazujući da nemaju dodirnih tačaka s modernim fudbalom (čak ne znaju ni koju poziciju Mire igra :facepalm: ), možemo slobodno zanemariti. U konačnici nije ni važno šta mi mislimo o njemu, jer se pitaju njegovi nadređeni. A sve dok je tako, tj. dok bude bilo imalo zdravog razuma u reprezentaciji i evropskim klubovima, on će biti jedan od glavnih igrača u timu. :cool:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2014, 12:46

muXmania je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Nadam se da trollas, jer ako si nenamjerno glup u ovoj kolicini, zao mi te je .. :cry:
Sinko, miran budi! Nisam ja ovdje da bi se natezo s bubuljicarima poput tebe, samo iznosim misljenje.

Ako ti je uistinu to misljenje, onda ti nikad neces otac postati, jer ti intelekt nije dovoljan ni o sebi da brines.

Od svih igraca nasao Pjanica kritikovati, gluposti pisati :roll: .. Hajd sad ozbiljno, pogledaj snimak Argentina-BiH, prati Miralema kako je odigrao i izvini se za nebuloze koje prosipas.
Procitat' ce neko mozda i najvecu glupost na forumu : Ne pamtis nijednu odlicnu partiju " staklenog" ( bravo muxmajmune vrijedjas reprezentativca koji to nikad zasluzio nije ) u reprezentativnom dresu.
Ovdje zavrsava svaka diskusija s tobom.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 23 jun 2014, 16:39

Naš najbolji igrač,oko njega treba graditi igru,pola manekena rastjerati,imam zamjerku samo sto ne puca češće iz igre.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.