zabili autogol, iz 'ofsajda' ostaje jedino da ga si sebi zabiju i sve smo varijante ispucalidonniedarko je napisao/la:Sta mislite hocemo li mi zabiti taj gol ikako

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
zabili autogol, iz 'ofsajda' ostaje jedino da ga si sebi zabiju i sve smo varijante ispucalidonniedarko je napisao/la:Sta mislite hocemo li mi zabiti taj gol ikako
Brate ipak ne pratim BIH zbog Safeta...Kaunas je napisao/la:uopšte nemam želju da gledam tekmu![]()
ne samo ovu, već uopšte dok je papak trener
šta da gledamo druže? to kako će se šetkati po terenu i tražiti hlada kako se ne bi oznojili, te maestralnu taktiku Papeta, naravno, sa džekom u vrhu napada, nekim njegovim genijalnim idejama, igri bez lijevog beka...MB7 je napisao/la:Brate ipak ne pratim BIH zbog Safeta...Kaunas je napisao/la:uopšte nemam želju da gledam tekmu![]()
ne samo ovu, već uopšte dok je papak trenerkakav mentol majko mila moras biti, gdje su kasete jeble ga kasete Nigerije fakat..
Pa realno ako mu je zadnja tekma, treba očekivati da svi igrači iz burazove agencije dobiju priliku. Da ih možda proda dok još može, jer većina njih osim Višće i vjerovatno Šunjića neće dobiti pozive kod novog selektora. A za ovu dvojicu je i najrealnije da se prodaju nakon SP-a.staragarda je napisao/la:jel smije neko u pare da ce rin tin tin da igra protiv irana....valjda mu to amidzi aBd bude posljednja tekma na klupi svetinje...![]()
![]()
Jel se piše Iran ili IrakNeutral je napisao/la:Drug, Iran je u pitanju, a ne Irak.
Care nije u pitanju samo jedna utakmica.Bihac96 je napisao/la:I kad nam drugi psuju drzavu,pale zastave onda se kao neki bune.Pa mi sami sebe mrzimo,da nas drugi vole.Kako samo mozete pljuvat po ovoj selekciji a gdje ono "VI STE PONOS DRZAVE" sta je sa junakom Dzekom,Spahom koji je ginuo za reprezentaciju,sve se zaboravi nakon jedne lose utakmice.Stidite se svi koji pljujete po pojedinim igracima,sve mogu razumjet kritike i ostala sranja,ali pljuvanje po JUNACIMA nikako.Da smo izgubili obje utakmice 10-0 ja im rijeci nebi rekao,a da pljujem igrace nikako ne mogu.Protiv jedne velesile Argentine odigrat odlicnu utakmicu gdje strijepe do zadnje sekunde hocel pobijedi,protiv Nigerije gdje nam sudija unistava ono sto smo izgradili ali ni to nije dovoljno,hajmo ih pljuvat.STIDITE SE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.