Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Jedinstvo je u 2 ligi RS hahahaha...Bice bolje...
- slani grad
- Kontakt:
a kad bi ovo trebalo bit gotovo...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ova tribina na slici ce bit gotova ove godine i ona prima 6000 gledalaca.Ostalo ce da se radi u fazama pa kad bude haHAHAHA...slani grad je napisao/la:a kad bi ovo trebalo bit gotovo...
bombasticno
u centru sarajeva gradi se stadion od 45000 dom za repku slican emiratima
ali malo sutra
u centru sarajeva gradi se stadion od 45000 dom za repku slican emiratima
ali malo sutra
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Sto se tice Zvijezdinog stadiona zasada su radovi stali, ali kako sam cuo da se ceka samo ljepse vrijeme za nastavak radova.bordo_momak je napisao/la:dajte ljudi imali sada nekih stadiona da se grade??? zanima me sta je sa tusnjem,zvijezdinim stadionom i otokom
Dragon Town
Valjda cemo mi docekati da se izgradi bar koji stadion dok smo zivi, jer ako se ovako bude gradilo ni praunuci nece imati stadion kako treba xD

mB!
Čovječe o čemu vi pišete. Pa većina klubova je u dugovima (izuzev Širokog), jedva plaćaju igrače a vi pišete o gradnji stadiona. Vidio sam neke makete stadiona u Banja Luci i Mostaru.
Znate kad će se to izgraditi? NIKAD.
Znate kad će se to izgraditi? NIKAD.
Eno danas su na Tušnju još nešto postavili slicno stepenicama vjerovatno osnova

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Novi stadion u Brčkom
Fudbalski klub Jedinstvo iz Brčkom, nekadašnji član Druge lige eks Jugoslavije, a sada Druge lige RS, grupa "istok", imaće u budućnosti jedan veleljepni stadion, koji će biti jedan od najljepših u okruženju.
Stadion u Brčkom, imaće kapacitet 16.000 gledalaca, a prema riječima Slobodana Tešića, predsjednika Jedinstva, ovaj objekat zadovoljiće i ambicije kluba u budućnosti.
Ukupna vrijednost izgradnja stadiona Jedinstva treba da košta oko 30 miliona maraka. Zapadna tribina sa 6.000 gledalaca u velikom dijelu je završena. Imamo čvrsta obećanja od strane Vlade Brčko distrikta, da će u toku ove godine biti puštena u funkciju, kako bi naši navijači imali priliku gledati naše utakmice na jednom modernom stadionu. Naše ambicije su jasne, da ove godine vratimo se u Prvu ligu RS, a potom pokušamo ući u Premijer ligu BiH, gdje je Jedinstvu i mjesto, kaže Slobodan Tešić, predsjednik Jedinstva.
On ističe da će istočna i zapadna tribina imati po 6.000 sjedišta, a sjeverna tribina iza gola imaće 4.000 sjedišta.
Fudbalski klub Jedinstvo iz Brčkom, nekadašnji član Druge lige eks Jugoslavije, a sada Druge lige RS, grupa "istok", imaće u budućnosti jedan veleljepni stadion, koji će biti jedan od najljepših u okruženju.
Stadion u Brčkom, imaće kapacitet 16.000 gledalaca, a prema riječima Slobodana Tešića, predsjednika Jedinstva, ovaj objekat zadovoljiće i ambicije kluba u budućnosti.
Ukupna vrijednost izgradnja stadiona Jedinstva treba da košta oko 30 miliona maraka. Zapadna tribina sa 6.000 gledalaca u velikom dijelu je završena. Imamo čvrsta obećanja od strane Vlade Brčko distrikta, da će u toku ove godine biti puštena u funkciju, kako bi naši navijači imali priliku gledati naše utakmice na jednom modernom stadionu. Naše ambicije su jasne, da ove godine vratimo se u Prvu ligu RS, a potom pokušamo ući u Premijer ligu BiH, gdje je Jedinstvu i mjesto, kaže Slobodan Tešić, predsjednik Jedinstva.
On ističe da će istočna i zapadna tribina imati po 6.000 sjedišta, a sjeverna tribina iza gola imaće 4.000 sjedišta.
-
- Kontakt:
dok je Žuje u Želji, Grbavica se neće raditi, jedino ako savez bude imao interesa, mada su i oni bankrotirali, a ima i pravnih problema jer stadion nije državni, tj. vlasništvo je SD Željezničar, tako ako bi se napravilo nešto to bi bilo Željino u budućnosti. 

AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
Tusanj update!

Hvala Bogu nešto se radi krenulo je ekipica shvatila da treba ići naprijed.Al tiješim se kad sam vidjela Rumunjsku,Albaniju,Bugarsku .Pa ni Hrvatska ništa ekstra ma mismo metropole za njih. Ima gorih!!!!! 

ovako nesto nam treba
kostao je samo 43 Mio. Euro,

Kapazität: 32.066
Rođeni
Uhhh masalla,sto je Dynamo dobio stadion,,,uhhh 

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
јој % " ? $ " & ? $ & $. " $ у ", а оно % се " % $ $ овог $, је то $ ' ? стазе & $ су " $ уз теренJASC0 je napisao/la:
ovako nesto nam treba
kostao je samo 43 Mio. Euro,![]()
Kapazität: 32.066
"" ПУТ ""
- Edin Dzeko
- Kontakt:
Kako napreduje Tusanj, radi li se sta?
hoce li biti spojene tribine
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
bambina je napisao/la:Hvala Bogu nešto se radi krenulo je ekipica shvatila da treba ići naprijed.Al tiješim se kad sam vidjela Rumunjsku,Albaniju,Bugarsku .Pa ni Hrvatska ništa ekstra ma mismo metropole za njih. Ima gorih!!!!!

Ako ti je utjhea Rumunija,bogami onda slaba ti je utjeha.Ovo ej novi nacionalni stadion u Bukurestu kapaciteta 55 000 mjesta,gradjen po najnovijim standardima UEFA-e.
BosnaE
- slani grad
- Kontakt:
kako mislis spojene..sa cime...tax je napisao/la:hoce li biti spojene tribine
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.