Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Najveca transfer zelja fanova klubova iz EPL na ovom forumu je odlazak LS7 iz Liverpoola... pacenicki nivo istih - expert!!
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
ja neznam sto se svi vi ostali navijaci engleskih klubova toliko brinete o luisu. on je igrac livea i to vas boli sviju. htjeli bi vi da on igra za arsenal,celsi,scum itd. ali nemoze braco . to vas vidim jede pravo. on je sam rekao jednom da bi volio u spaniju. ok ali real ili barsa ce morati prodati bas puno ako ga hoce. jer nece biti nimalo jeftin. ako ode a nedao dragi BOG, NEK MU SA SRECOM. CUJ ON HTIO U ARSEANAL. S KONJa NA MAGARCA. kakav crni arsenal..... kakav intervju. sve je to supljak... budite mi svi lijepi i jako pametni
liverpul mozda jeste kluba s tradicijom i ima vise titula od arsenala,,,,ali boli qurac luisa za tradiciju,,ide gdje mu je bolje,,,a po cemu je liverpul u zadnjih 5 ili 6 sezona bolji od arsenala vjecito na tabeli ispod tobdzija a ni u ligi prvaka ih nema 6 godina...tradicija jest na strani liverpula ali opet ponavljam nebitno je to igracu poput suareza neka arsenal ili bilo koji drugi klub bubne sumu dobru ode on i pozdravit se necejas je napisao/la:ja neznam sto se svi vi ostali navijaci engleskih klubova toliko brinete o luisu. on je igrac livea i to vas boli sviju. htjeli bi vi da on igra za arsenal,celsi,scum itd. ali nemoze braco . to vas vidim jede pravo. on je sam rekao jednom da bi volio u spaniju. ok ali real ili barsa ce morati prodati bas puno ako ga hoce. jer nece biti nimalo jeftin. ako ode a nedao dragi BOG, NEK MU SA SRECOM. CUJ ON HTIO U ARSEANAL. S KONJa NA MAGARCA. kakav crni arsenal..... kakav intervju. sve je to supljak... budite mi svi lijepi i jako pametni

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
@topnik1
Luis je htio preci u Ars prosle godine samo zato sto ga nisu htjeli ostali ucesnici LP a razlog je poznat: ujedanja,gazenja,suspenzije...ni Bayern ni Real ni Barca ni City ni Chelsea ni ManU ni PSG ni Juve...tako da tu neku ljubav prema Ars okaci o mosnje... mislim da bi vam dosao prije da ste mu No1.. al posto niste imate onog Zirokoptera ako se ne varam nadimak bijase?
Luis je htio preci u Ars prosle godine samo zato sto ga nisu htjeli ostali ucesnici LP a razlog je poznat: ujedanja,gazenja,suspenzije...ni Bayern ni Real ni Barca ni City ni Chelsea ni ManU ni PSG ni Juve...tako da tu neku ljubav prema Ars okaci o mosnje... mislim da bi vam dosao prije da ste mu No1.. al posto niste imate onog Zirokoptera ako se ne varam nadimak bijase?
Memento Mori...
Memento Mori...
boze sacuvaj kakva rasprava, nmg da vjerujem

" onclick="window.open(this.href);return false;
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Suarez je htio da ode u Arsenal, ali je Liverpool doveo do druge pozicije i povratka u ligu prvaka. U isto vrijeme je postao najbolji strijelac i igrac lige. To je nama najvaznije, a ove price ostalih koji ga pljuju a toliko bi ga htjeli gledati u voljenom timu su nebitne.
-
- Kontakt:
Nastavljaju sa mitomanijom covjek imao naruceni intervju sa engleskim novinama gdje govori da zeli da ga puste u Arsenal njegov menadzer i on su cak cijeli slucaj odnijeli na premijer ligu kako bi oni protumacili taj famozni ugovor i klauzulu i oni su rekli da je to neka divlaj klauzula koja to ustvari i nije i tu je sva prica ostalo je mitomanija. Ali hebiga sta ces htio preci u Arsenal covjek menadzer nesposoban je to sprijecio boze moj ne treba se sada ljutiti evo ja se ne ljutim sto bi Theo Walcott htio da zaigra za Liverpool ciji je fan od malih nogu...keno94 je napisao/la:Niko ni ne misli da je Suarez Scouser. Moze pricati sta hoce, ali njegove izjave javi ne uzimam previse ozbiljno.
Druga stvar, Suarez je zelio ici u Real, i da su poslali ponudu, gotovo sigurno bi otisao.
Trece, Arsenal je zelio Suareza. Nigdje (barem pouzdani izvori nisu objavili) nije izjavio da zeli u Arsenal, samo da mu godi interes. Zelio je van Engleske(u Real), a Arsenal je i dalje u Londonu.
Ove sezone je potpisao ugovor gdje dobija platu od 200 000 funti sedmicno od sezone 2014/15 i klauzu po kojoj moze ici za:
- 70mil ako Liverpool ne izbori LP u klub van Engleske
-100mil ako Liverpool izbori LP u klub van Engleske
-100mil ako Liverpool ne izbori LP u klub u Engleskoj
130mil ako Liverpool izbori LP u klub u Engleskoj
Barca ima previse problema u odbrani da bi velike pare dali za napadaca.
Real da bi doveo Suareza mora prodati Benzemu jer ni oni nemaju bas toliko para, a ne mogu sebi priustiti da dva takva igraca imaju u timu jer bi jedan morao sjediti na klupi.
Uostalom ove glasine u engleskim medijima o njegovom odlasku su pocele nakon sto je izbacio Engleze sa SP. Nije izjavio da zeli ici, dok je prosle godine javno izjavio da bi volio igrati za Real. Ako se ne bude nudio Realu dok je u Brazilu, kad se vrati u Liverpool sigurno nece i ostace na Anfieldu i sljedece sezone.
Ne treba ozbiljno shvatati glasine o prelasku igraca koji igraju na SP dok se ne vrate iz Brazila.

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 23 jun 2014, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zasto nije tuzio LFC ako je bila klauzula u ugovoru? Ne mora tuziti igrac,zasto nije tuzio menadzer istog? Ugovor se ne postuje, po vama svima,ja ne mogu shvatiti da nije nesto poduzeto po pitanju toga od strane menadzera? Zasto je ostao? Ja cu ti reci.... zena jarane zena nije htjela nigdje..je.bes klubove i navijace,one se pitaju. Njoj da godi moda iz Milana sad bi bio tamo. Mozda zvuci smijesno,ne mozda,sigurno al tako je...Tusio si lani,nemoj vise svega ti... uzdaj se da ce voajer koristit Omega3 i naci koga iz Francuske...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Ti se nauci prvo da razumis sta neko pise pa onda odgovaraj, ko kaze da je bilo nepravilnosti? Liverpoolovi ljudi zahebali magarca od menadzera sa klauzulom koja to nije stavili su neke te stvari kao 40 miliona funti ali da Liverpool moze odbiti to znaci da to uopste i nije klauzula cim se Liverpool pita dakle sve u svemu sve regularno ljudi se snasli dobro zajebali magarca Guardiolu ko mu je kriv sto ne zna citati ugovore 

Gotovo je raspadamo se. Ode nam Suarez.
Naši sa Alberta prešli na Roja. Pa to je najgori igrač u reprezentaciji Argentine.

Naši sa Alberta prešli na Roja. Pa to je najgori igrač u reprezentaciji Argentine.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ok,nastojat cu se popravit u razumijevanju al kako cu kad evo prvi ti sve u jednom dahu hoces da kazes..ovo razumis ti ne mogu oprostit nikakoBigBigBang je napisao/la:Ti se nauci prvo da razumis sta neko pise pa onda odgovaraj, ko kaze da je bilo nepravilnosti? Liverpoolovi ljudi zahebali magarca od menadzera sa klauzulom koja to nije stavili su neke te stvari kao 40 miliona funti ali da Liverpool moze odbiti to znaci da to uopste i nije klauzula cim se Liverpool pita dakle sve u svemu sve regularno ljudi se snasli dobro zajebali magarca Guardiolu ko mu je kriv sto ne zna citati ugovore

Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
hajmo malo o pravopisu ipak se ovde spremaju doktorske disertacije.
Liverpul bi trebao iskoristiti ovaj momentum i znacajno pojacati ekipu. Moraju makar pokusati dovesti jednog ili dvojicu vrhunskih igraca. Mislim da bi ambicioznim planom mogli dodatno 'odobrovoljiti' Suareza. Ovako, ako nastave doviditi Aspase i slican skart, Suarez bi mogao ozbiljno razmisliti o prelasku u Real ili Barsu. Liverpul bez velikih pojacanja nece imati posebne sanse za uspjeh u EPL i LP. Celzi se pojacava, vjerovatno ce i Siti i Junajted, mozda i Arsenal.
Ako ode Suarez, Liverpul nece imati posebno velike sanse za prve cetri pozicije, a o prvoj da ne govorimo. Iznenadjenja se ne desavaju tako cesto.
Ako ode Suarez, Liverpul nece imati posebno velike sanse za prve cetri pozicije, a o prvoj da ne govorimo. Iznenadjenja se ne desavaju tako cesto.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sa ovim se u potpunosti slazem. Treba traziti zamjenu za SG-a, a Can to nije, bar trenutno.Valencia je napisao/la:Liverpul bi trebao iskoristiti ovaj momentum i znacajno pojacati ekipu. Moraju makar pokusati dovesti jednog ili dvojicu vrhunskih igraca. Mislim da bi ambicioznim planom mogli dodatno 'odobrovoljiti' Suareza. Ovako, ako nastave doviditi Aspase i slican skart, Suarez bi mogao ozbiljno razmisliti o prelasku u Real ili Barsu. Liverpul bez velikih pojacanja nece imati posebne sanse za uspjeh u EPL i LP. Celzi se pojacava, vjerovatno ce i Siti i Junajted, mozda i Arsenal.
Ne moze se Henderson zrtvovati da se upari s njim. Moramo dovesti ZVIJEZDU na lijevog beka, i ZVIJEZDU na desnog beka.
Po meni bi za te pozicije bili dovoljni Moreno (valjda ce to Ian konacno zavrsiti) i Richards.
Obojica su sjajni, mladi igraci koji se uklapaju u Brendanovu filozofiju.
I naravno, treba nam jedan vezni igrac - ja se ne bih bunio da to bude Carvalho iz Sportinga, Herrera ili Ever Banega, ali se oni ne povezuje s nama, nazalost.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pa potrebno je samo kriticne pozicije popuniti dobrim igracima, a ne nuzno "zvezdama", levi bek, zadnji vezni rotacija (vec odradjeno), back up napadac (odradjeno), i po mogucstvu krilni napadac klasa (konkuencija Sterlingu), jos jedan ofanzivni vezni (konkurencija Coutinhu), i jedan dobar stoper, sve ovo uz naravno ostanak Suareza. Desni bek bi mozda mogao, ali ja znam da ga oni nece juriti pored Flanagana, Johnsona, bar ne ovaj rok.
Alexis je moja zelja za krilnog igraca, izuzetan jedan igrac koji je jos jedan od igraca u nizu koji su uguseni igrom Barce, evo kako izgleda covek kada mu je data malo veca sloboda u Chileu. Ne treba zaliti 30m i vise dati za coveka, a cini mi se da ce takva neka cena biti. A ako razmisljamo u smeru "zamena za Suareza" ni to nije nikako losa opcija, i covek je verovatno najidealnija opcija u tom pogledu, plus bi novac za Suareza omogucio dolazak jos jednog odlicnog igraca.
Alexis je moja zelja za krilnog igraca, izuzetan jedan igrac koji je jos jedan od igraca u nizu koji su uguseni igrom Barce, evo kako izgleda covek kada mu je data malo veca sloboda u Chileu. Ne treba zaliti 30m i vise dati za coveka, a cini mi se da ce takva neka cena biti. A ako razmisljamo u smeru "zamena za Suareza" ni to nije nikako losa opcija, i covek je verovatno najidealnija opcija u tom pogledu, plus bi novac za Suareza omogucio dolazak jos jednog odlicnog igraca.
luisa netreba pustiti da ide ni za zivu glavu.a mi trebamo konacno odrijesiti kesu i dovesti par velikih pojacanja. mi se izgleda zadovoljavamo malim igracima tipa can lambert. to nije dovoljno. moramo se ozbiljno pojacati. jer ce onda suarez uraditi isto sto i tores. otici jer vlasnici ne dovode igrace koji mogu napraviti razliku kada se bori za trofeje. zato su i otisli tores alonso i maserano. to se zna i to je tako.
Prijelazni rok još nije počeo van Engleske zato se i miruje. Počeo je samo prijelazni rok unutar Premiershipa.jas je napisao/la:luisa netreba pustiti da ide ni za zivu glavu.a mi trebamo konacno odrijesiti kesu i dovesti par velikih pojacanja. mi se izgleda zadovoljavamo malim igracima tipa can lambert. to nije dovoljno. moramo se ozbiljno pojacati. jer ce onda suarez uraditi isto sto i tores. otici jer vlasnici ne dovode igrace koji mogu napraviti razliku kada se bori za trofeje. zato su i otisli tores alonso i maserano. to se zna i to je tako.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
-
- Kontakt:
ODlazak Torresa je realno nesto najbolje sto vam se desilo, jos da niste usrali ulozivsi novac u englesku topolu Carolla ekstra bi to bilo ali eto dobili ste Suareza umjesto Torresa epic win...
Realno onaj Torres je vec u zadnjoj godini u Liverpoolu nekako nagovjestavao da pada u formi ali hebiga ni najveci mrzitelji mu nisu mogli prognozirati da ce bas ovako propasti lik izgleda kao amater na terenu kako za klub tako i za reprezentaciju.
Realno onaj Torres je vec u zadnjoj godini u Liverpoolu nekako nagovjestavao da pada u formi ali hebiga ni najveci mrzitelji mu nisu mogli prognozirati da ce bas ovako propasti lik izgleda kao amater na terenu kako za klub tako i za reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.