RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 22 jun 2014, 19:27

VELEZDOGROBA je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Red-Army ... e=bookmark

pogeldajte video bakljade i vatrrometa sinoc u KN RED ARMY.BRAVO MOMCI POKAZALI STE JOS JEDNOM DA SMO UVIJEK UZ NASU REPKU.
VI STE PONOS NASEG GRADA

SVAKA ČAST RED ARMY :bow: :bow: :bow: :bih: :bih: :bih:
:thumbup: Na jugu domovine prava juznjacka atmosfera :tokralju: cestitke momcima :bih: :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jun 2014, 19:31

VELEZDOGROBA je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Red-Army ... e=bookmark

pogeldajte video bakljade i vatrrometa sinoc u KN RED ARMY.BRAVO MOMCI POKAZALI STE JOS JEDNOM DA SMO UVIJEK UZ NASU REPKU.
VI STE PONOS NASEG GRADA

SVAKA ČAST RED ARMY :bow: :bow: :bow: :bih: :bih: :bih:
Bravo RA :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 jun 2014, 19:32

Ne pamtim da sam ikad bio tužniji zbog jednog sportskog događaja.
Ipak,pokazali smo kako se voli BiH i na to sam ponosan.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jun 2014, 19:47

tepsija je napisao/la:Ne pamtim da sam ikad bio tužniji zbog jednog sportskog događaja.
Ipak,pokazali smo kako se voli BiH i na to sam ponosan.
Tepsija brato mene jos ne popusta. Zena sakriva domestos i arf po kuci yebote
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 22 jun 2014, 23:50

Ostrakovic otisao u Austriju, Maletic ce ostati.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 jun 2014, 00:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

nadamo se da cemo dobiti i video s BHT1 gdje je snimljen cijeli vatromet i bakljada.....mislim da smo sinoc napravili najbolju situaciju i cijeloj drzavi.
svaka cast RA na organizaciji i kaficima koji su pomogli ovaj vatromet i bakljadu

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 jun 2014, 11:04

Danas sam došao malo pred kraj treninga, odgledao i apsolutno sam zadovoljan. Iako su "dušmani" očekivali da će Vlada unijeti nemir u svlačionicu, po onome što sam vidio on će biti idealno pojačanje kako u igračkom smislu jer je i dalje prespreman, tako i u podizanju atmosfere sa svojom zdravom zaebancijom. Svi rade odlično, timu su priključeni Šetka i Čamo od generacije starijih juniora '95 godište, a tu su i Tatar, Isić i Peco od '96 godišta. Od prinova, pošto ni za koga ne mogu reći da je pojačanje jer se to ne može zaključiti na osnovu jednog treninga odgledanog, zadržan je samo neki visoki stoper, sad ne znam odakle je ali ima sigurno 2m i oko 20ak godina uz naravno Popovića i Hodžića. Na treningu nisu bili koliko sam vidio samo Letić i Oštraković. I još ću nešto reći, Ramović ne samo da je konačno spreman za igru, čovjek L E T I i on bi mogao biti naše najveće pojačanje ove sezone ..

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 23 jun 2014, 11:26

drakensang je napisao/la:Danas sam došao malo pred kraj treninga, odgledao i apsolutno sam zadovoljan. Iako su "dušmani" očekivali da će Vlada unijeti nemir u svlačionicu, po onome što sam vidio on će biti idealno pojačanje kako u igračkom smislu jer je i dalje prespreman, tako i u podizanju atmosfere sa svojom zdravom zaebancijom. Svi rade odlično, timu su priključeni Šetka i Čamo od generacije starijih juniora '95 godište, a tu su i Tatar, Isić i Peco od '96 godišta. Od prinova, pošto ni za koga ne mogu reći da je pojačanje jer se to ne može zaključiti na osnovu jednog treninga odgledanog, zadržan je samo neki visoki stoper, sad ne znam odakle je ali ima sigurno 2m i oko 20ak godina uz naravno Popovića i Hodžića. Na treningu nisu bili koliko sam vidio samo Letić i Oštraković. I još ću nešto reći, Ramović ne samo da je konačno spreman za igru, čovjek L E T I i on bi mogao biti naše najveće pojačanje ove sezone ..
Drakensang brate hvala na izvjestaju. Ovo mi sjede ko samar budali. Ja sam ubjedjen a to sam ranije i pisao da ce Ramovic biti odlicno pojacanje za narednu sezonu. Da se taj stoper slucajno ne zove Stefan Kladar?
Ove sedmice cekujem produzenje ugovora i jos par pojacanja. Zna li iko kakva je situacija sa Blagojevicem?
Prkosni i Ponosni od 1922

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 23 jun 2014, 11:34

drakensang je napisao/la:Danas sam došao malo pred kraj treninga, odgledao i apsolutno sam zadovoljan. Iako su "dušmani" očekivali da će Vlada unijeti nemir u svlačionicu, po onome što sam vidio on će biti idealno pojačanje kako u igračkom smislu jer je i dalje prespreman, tako i u podizanju atmosfere sa svojom zdravom zaebancijom. Svi rade odlično, timu su priključeni Šetka i Čamo od generacije starijih juniora '95 godište, a tu su i Tatar, Isić i Peco od '96 godišta. Od prinova, pošto ni za koga ne mogu reći da je pojačanje jer se to ne može zaključiti na osnovu jednog treninga odgledanog, zadržan je samo neki visoki stoper, sad ne znam odakle je ali ima sigurno 2m i oko 20ak godina uz naravno Popovića i Hodžića. Na treningu nisu bili koliko sam vidio samo Letić i Oštraković. I još ću nešto reći, Ramović ne samo da je konačno spreman za igru, čovjek L E T I i on bi mogao biti naše najveće pojačanje ove sezone ..
:clap: :clap: :clap: svaka čast na ovome izvještaju, zanima me samo da li je ostao onaj makedonac što je bio na probi jer sudeći po snimcima je odličan igrač, a što se tiče oštrakovića i ja sam načuo da ima nekih ponuda iz inostranstva.I bez ijednog pojačanja ekipa iz prošle sezone bi trebala da bude među najjačim u ovoj sezoni a sva ova dodatna pojačanja su samo nadograđivanje i pravljenja zdrave konkurencije jer nam je klupa postala tanka na kraju prvenstva.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 jun 2014, 12:57

VELEZDOGROBA je napisao/la:

nadamo se da cemo dobiti i video s BHT1 gdje je snimljen cijeli vatromet i bakljada.....mislim da smo sinoc napravili najbolju situaciju i cijeloj drzavi.
svaka cast RA na organizaciji i kaficima koji su pomogli ovaj vatromet i bakljadu
Šta reći?Mostar je srce Bosne i Hercegovine! :bih:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 jun 2014, 13:09

stoper se zove stefan.....najvjerovatnije da ce ostati.
makedonac je tu trenira i na probi je ne zele da se zalijecu oko ugovora,mada mislim da ima kvalitet,nije djabe clan u21 makedonije.

danas treba da dodju jos 4 igraca na probu.feja radi u misu do sada je kroz klub proslo preko 20 igraca koji su na probi.
valjda iscupamo novog ivetica,hebibovica, letica :-)

traži se i golman :opaopa:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 jun 2014, 13:14

SipakUlicar1922 je napisao/la:
Drakensang brate hvala na izvjestaju. Ovo mi sjede ko samar budali. Ja sam ubjedjen a to sam ranije i pisao da ce Ramovic biti odlicno pojacanje za narednu sezonu. Da se taj stoper slucajno ne zove Stefan Kladar?
Ove sedmice cekujem produzenje ugovora i jos par pojacanja. Zna li iko kakva je situacija sa Blagojevicem?
Doktori Blagojeviću preporučuju 2 mjeseca odmora,ali on kaže da će probati ranije da krene sa treninzima.To mi je on rekao preko fejsa.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 23 jun 2014, 13:22

emil02in je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:
Doktori Blagojeviću preporučuju 2 mjeseca odmora,ali on kaže da će probati ranije da krene sa treninzima.To mi je on rekao preko fejsa.
Emil02in hvala na odgovoru. Nadam se da ce se u potpunosti oporaviti i nastaviti tamo gjde je stao.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 23 jun 2014, 14:03

VELEZDOGROBA je napisao/la:stoper se zove stefan.....najvjerovatnije da ce ostati.
makedonac je tu trenira i na probi je ne zele da se zalijecu oko ugovora,mada mislim da ima kvalitet,nije djabe clan u21 makedonije.

danas treba da dodju jos 4 igraca na probu.feja radi u misu do sada je kroz klub proslo preko 20 igraca koji su na probi.

Sto golman? Ode Oštri??? :o :shock: :(

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 23 jun 2014, 14:09

pravnik1981 je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:stoper se zove stefan.....najvjerovatnije da ce ostati.

Sto golman? Ode Oštri??? :o :shock: :(
Koliko ja znam na probi je u drugoligasu Austrije (Hartberg).

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 jun 2014, 14:24

Dobro bi bilo da mlado momče makedonče potpiše. Malo to gravče na tavče paprike patlidžani iz kavadaraca ma ja. Hajmo Feja :opaopa: :opaopa:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 jun 2014, 14:33

Meni bi bio dobar golman i ovaj Hadžić iz Slobode ukoliko Oštrog ne bude, a i Boba nije toliko loš za naše lige. . .

Ja Makedonca nisam upratio jutros na treningu, možda danas nije trenirao a možda je i otpao, kao i Đip, Cibra i još 15ak momaka ..

Feja je odlično raspoložen i to sam upratio, atmosfera u ekipi sjajna - ubijeđen sam u sjajnu sezonu !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 jun 2014, 14:42

Dobri su makedonci :D
Ko se sjeća Gorana Gančeva :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 23 jun 2014, 14:57

Hadzic nije los golman ali je peksin od svinjskog dresa. Ja bi radije Bobi dao priliku nego svinje dovodio.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 jun 2014, 15:19

Hadzic je solidan golman ali nije za nas :roll: .Sta bi sa onim mladim crnogorcem-golmanom :?

Drago mi je za Ramovica da je preman,zna cojek lopte samo da se uklopi u tim(nadam se da ova povreda nece ostaviti traga na njemu.

Jedno pitanje za onoga ko je upucen.Jedan mi prijatelj odavde iz USA je dole u Hrvatskoj(inace je hrvat iz Istre )i vec je 2 godine dole proba potpisti za neki klub a trenutno je u Slaven Belupo u drugom timu i ne moze da izbori iz raznih razloga dres prvotimca.Ovdje kod mene je bio milion puta i druzeci se sa mnom zavolio Rodjene(otac mu prije rata navijo za CZ :lol: )i kaze ako nista ne napravi u Hrvatskoj volio bih probati za Rodjene(kaze volio bih odigrati taj mostarski gradski derbi nego ista ali samo za Rodjene :mrgreen: )Inace je jako pokretljiv moze igrati beka i zadnjeg veznog,ima dobar udarac.Ovamo je igro za koledz i za neke lokalne timove,ima ja mislim 23-24 godine.Ja sam mu rekao neka mu menadjer to sredjiva ali eto mene pita kako to ide dole kod nas ima li smjestaj tih nekoliko dana ako bi doso na probu.Moze li mi neko objasniti kako to ide i koga treba kontaktirati,je li to Mrle ili neko drugi . :roll: On je konto da cu ja biti ovog ljeta dole pa da ga dvedem u klub ali nazalost necu :( .

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 2 gosta.