Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori 2014-
Nama treba autoritet i nista vise. I Pape je 0 od takticara pa se plasirao, ali sada nam treba prgavac na klupi. Nama samo to pomaze. Po mogucnosti neki stranac.
Vaha nece, volio bih nekoga tipa Bajevic. Meni licno se svidja i Katanec.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Vaha nece, volio bih nekoga tipa Bajevic. Meni licno se svidja i Katanec.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Zadnja izmjena: amstaff, dana/u 22 jun 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Jes' ti ovaj?Hattrick je napisao/la:kako vas jedna utakmica moze tako promjeniti ljudi...i dalje tvrdim da safet susic mora ostati.
vaha je dobar trener ali za africke reprezentacije..tipa ovaj alzir i obala bjelokosti buduci da oni nemaju bas toliko dobre igrace kao mi.on ne zna sa dobrim igracima i on je za ove prosjecne ekipe.
https://www.facebook.com/search/more/?q ... nit=public" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ne znam samo što odgovaraš djetetu od 15 godinaPerryFred je napisao/la:Hattrick je napisao/la:Susic mora ostati na klupi...jedini je odveo reprezentaciju na veliko takmicenje i nije imao srece ni sa grupom jer smo dobili zaista jednu tesku grupu a i sa sucima koji nas kradu citavo prvenstvo
Hattrick je napisao/la:kako vas jedna utakmica moze tako promjeniti ljudi...i dalje tvrdim da safet susic mora ostati.
vaha je dobar trener ali za africke reprezentacije..tipa ovaj alzir i obala bjelokosti buduci da oni nemaju bas toliko dobre igrace kao mi.on ne zna sa dobrim igracima i on je za ove prosjecne ekipe.
aj ne riSe

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ne radi mi ovaj link sto si stavio...sta je ovoGenghis je napisao/la:Jes' ti ovaj?Hattrick je napisao/la:kako vas jedna utakmica moze tako promjeniti ljudi...i dalje tvrdim da safet susic mora ostati.
https://www.facebook.com/search/more/?q ... nit=public" onclick="window.open(this.href);return false;
Pod broj jedan, Vaha je skup trener.
Pod dva, bitnije, Vaha nikad ne bi dosao ovdje da radi sa ovim kriminalcima iz saveza niti sa ovim pojedinim fudbalerima "profesionalcima".
To je covjek kojem niko ne moze nista narediti sta ce raditi.
Zamislite situacija da Vahi jedan Midhat prigovara nesto???!!!
Zamislite situaciju da Vahi Dzeko nece da dodje i da kasni 3 dana na pripreme???!!
Zamislite situaciju da Vahi neko od igraca negoduje da zato sto mu havera nije pozvao???!!!
Pod dva, bitnije, Vaha nikad ne bi dosao ovdje da radi sa ovim kriminalcima iz saveza niti sa ovim pojedinim fudbalerima "profesionalcima".
Zamislite situaciju da Vahi Dzeko nece da dodje i da kasni 3 dana na pripreme???!!
Zamislite situaciju da Vahi neko od igraca negoduje da zato sto mu havera nije pozvao???!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
tako je brate reci

tako je brate reci

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Okle tebe strucnjak,malo se cesce oglasi dobar siHattrick je napisao/la:kako vas jedna utakmica moze tako promjeniti ljudi...i dalje tvrdim da safet susic mora ostati.

ps. salio sam se,molim te sutra ujutru pozuri da odjavis internet

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
Evo moje 2. opcije
1. Vahid - Svi znamo koji je ovo velemajstor. Ima autoritet, ima sve. Jedini problem su pare i eventualno da vec ima neki svoj angazman
2. Amar Osim - Sad ce svi reci jao ti zeljovac pa hoces njega ovo ono. Ovo je jedan od najboljih trenera kojeg imamo. Kod njega nema zvijezda u ekipi i ima veliki autoritet, sto je i dokazao. Ako je naslijedio makar 2% fudbalskog znanja od svog oca, dobar je trener. A pokazao je sta zna, kada je Zelju iz pepela u svemir lansirao za jednu polusezonu. I ovom prilikom molim ove kompleksase iz Zenice da ne govore da on ne dolazi u obzir i kako on ne zna, a dokazano je da zna(za razliku od papeta). Poslije Vahe prvi izbor !!!!
Barbarez nema puno iskustva, bas zbog toga ne bih njega postavio, ali eto, ovo je neko moje misljenje
1. Vahid - Svi znamo koji je ovo velemajstor. Ima autoritet, ima sve. Jedini problem su pare i eventualno da vec ima neki svoj angazman
2. Amar Osim - Sad ce svi reci jao ti zeljovac pa hoces njega ovo ono. Ovo je jedan od najboljih trenera kojeg imamo. Kod njega nema zvijezda u ekipi i ima veliki autoritet, sto je i dokazao. Ako je naslijedio makar 2% fudbalskog znanja od svog oca, dobar je trener. A pokazao je sta zna, kada je Zelju iz pepela u svemir lansirao za jednu polusezonu. I ovom prilikom molim ove kompleksase iz Zenice da ne govore da on ne dolazi u obzir i kako on ne zna, a dokazano je da zna(za razliku od papeta). Poslije Vahe prvi izbor !!!!
Barbarez nema puno iskustva, bas zbog toga ne bih njega postavio, ali eto, ovo je neko moje misljenje
a... pehari su tu
Jeste skup ali ako se Safetu moze davati pola miliona maraka godisnje, moze se i Vahidu davat duplo vise. Pa i vise od toga.pisac je napisao/la:Pod broj jedan, Vaha je skup trener.
Okreces situaciju pogresno, kada bi Vaha dosao ne bi njemu niko nista smio prigovorit bolan. On bi bio bog i batina reprezentacije a ne Džeko. Šta sad po tebi koji god selektor dođe njemu će Džeko negodovat i on će se morat njemu prilagođavat? Hoće ****. Vahid kako kaze tako ce i biti.
hocemo Amara Osima koji jedini zna igraca pomnoziti sa 0 , trener koji ima autoritet a ne vjerujem da je skup 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ja bi matere mi i Radomira Antića, čovjek bi mogao odradit odličan posao + trener koji ima iskustva u velikim timovima. Ali nerealno je njega očekivati, tako da bi Dušana Bajevića, Vahu, Sergeja ili Osima.
Ja bi bilo koga samo ne bi Amawa. Nemam nista protiv njega, ali je totalno nedokazan trener. To sta je radio u amaterskoj PL sa Zeljom i nije neka ozbiljna referenca. Amar je s tim istim timom se u Europi u posljednje vrijeme fino brukao. Ja bi najsretniji bio kada bi Princ s Neretve nas preuzeo 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Adi_Zepce je napisao/la:Ja bi bilo koga samo ne bi Amawa. Nemam nista protiv njega, ali je totalno nedokazan trener. To sta je radio u amaterskoj PL sa Zeljom i nije neka ozbiljna referenca. Amar je s tim istim timom se u Europi u posljednje vrijeme fino brukao. Ja bi najsretniji bio kada bi Princ s Neretve nas preuzeo
Posljednje vrijeme se fino brukao?

A cim si Amaw napis'o imas nesto protiv njega. A za Bajevica ne znam, i on bi bio dobra opcija...
a... pehari su tu
Jedina svjetla tacka kod njega u posljednje 4 godine karijere, ali je zato majstorski takticki ih na Kosevu "nadigrao". Gotovo na nivou Safeta Susicapobjedesve je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Ja bi bilo koga samo ne bi Amawa. Nemam nista protiv njega, ali je totalno nedokazan trener. To sta je radio u amaterskoj PL sa Zeljom i nije neka ozbiljna referenca. Amar je s tim istim timom se u Europi u posljednje vrijeme fino brukao. Ja bi najsretniji bio kada bi Princ s Neretve nas preuzeo
Posljednje vrijeme se fino brukao?![]()
Sa plzenom 4-3 odigrati, brukanje? Izgubiti od redovnih ucesnika lige prvaka i europa lige nije brukanje. Sahtar iz Donjecka izgubi od tog istog plzena a Lyon jedva guzove izvuce.
A cim si Amaw napis'o imas nesto protiv njega. A za Bajevica ne znam, i on bi bio dobra opcija...

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vaha>>>Bajević>Baždarević.
Sa Kodrom i Barbarezom smo na kocki,eno Hrvati su se dvaput kockali sa Kovačem i Štimcem,jednom uspjelo,jednom nije,nikad ne znaš kakav će neko bit ko trener.
Petković preuzima Švicarsku,Osim može ako će mu babo govorit šta će radit.
Ne može stranac razumijet naš patriotizam nikako,a imamo stvarno more naših stručnjaka.Nismo mi krš od tima pa da moramo imat selektora koji će od ničeg nešto stvarat(ala Iran) nego samo neko ko će ih nafurat,pripremit kondiciju i izvest postavu koju bi 90% države izvelo.
Prilično sam siguran da je Vaha jednom izjavio kako bi volio preuzeti našu reprezentaciju kad dodje vrijeme za to,možel neko potvrdit ? I da se razumijemo ne vjerujem da bi došo i očerupo savez što se plate tiče,dosta se nadobivo on do sad.
Isto sam čuo da ode iz Alžira i da osvoji SP i da ima 0bodova u grupi,nisam ni ovo siguran
Sa Kodrom i Barbarezom smo na kocki,eno Hrvati su se dvaput kockali sa Kovačem i Štimcem,jednom uspjelo,jednom nije,nikad ne znaš kakav će neko bit ko trener.
Ne može stranac razumijet naš patriotizam nikako,a imamo stvarno more naših stručnjaka.Nismo mi krš od tima pa da moramo imat selektora koji će od ničeg nešto stvarat(ala Iran) nego samo neko ko će ih nafurat,pripremit kondiciju i izvest postavu koju bi 90% države izvelo.
Prilično sam siguran da je Vaha jednom izjavio kako bi volio preuzeti našu reprezentaciju kad dodje vrijeme za to,možel neko potvrdit ? I da se razumijemo ne vjerujem da bi došo i očerupo savez što se plate tiče,dosta se nadobivo on do sad.
Isto sam čuo da ode iz Alžira i da osvoji SP i da ima 0bodova u grupi,nisam ni ovo siguran

I šta ti misliš Džeko kasni 3 dana na pripreme i Vaha će otić jer Džeko kasni? Pa samo ga na klupu pošalje,i to ako blag bude.Zamislite situacija da Vahi jedan Midhat prigovara nesto???!!!
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 23 jun 2014, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Jbg. dosao plzen i branio se od 20e minute, a Zeljo ne moze probiti bunker Rudara iz Prijedora a kamoli Plzena. To vise govori o kvalitetu lige nego o Amaru. Ali sta bidne bidneAdi_Zepce je napisao/la:Jedina svjetla tacka kod njega u posljednje 4 godine karijere, ali je zato majstorski takticki ih na Kosevu "nadigrao". Gotovo na nivou Safeta Susicapobjedesve je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Ja bi bilo koga samo ne bi Amawa. Nemam nista protiv njega, ali je totalno nedokazan trener. To sta je radio u amaterskoj PL sa Zeljom i nije neka ozbiljna referenca. Amar je s tim istim timom se u Europi u posljednje vrijeme fino brukao. Ja bi najsretniji bio kada bi Princ s Neretve nas preuzeo
Posljednje vrijeme se fino brukao?![]()
Sa plzenom 4-3 odigrati, brukanje? Izgubiti od redovnih ucesnika lige prvaka i europa lige nije brukanje. Sahtar iz Donjecka izgubi od tog istog plzena a Lyon jedva guzove izvuce.
A cim si Amaw napis'o imas nesto protiv njega. A za Bajevica ne znam, i on bi bio dobra opcija.... Nemam nista protiv njega, ali ga ne smatram nekim strucnjakom. Pao mi je u ocima kada su izgubili 0:2 od Macabija, a on uoci revansa u Izraelu kaze da tamo idu kao turisti i da nemaju nikakve sanse.
. To mi je totalno bilo idiotski procitati

a... pehari su tu
Ne bi Vaha tad otisao nego bi lijepo porucio Dzeki ili bilo kome drugo da nikako ne dolazi, a onda bi iz saveza vrsili pritisak da ga vrati jer je to ipak Edin Dzeko a onda bi im Vaha yebo mater i tek tad otisao.pinoglavi je napisao/la:Vaha>>>Bajević>Baždarević.
I šta ti misliš Džeko kasni 3 dana na pripreme i Vaha će otić jer Džeko kasni? Pa samo ga na klupu pošalje,i to ako blag bude.Zamislite situacija da Vahi jedan Midhat prigovara nesto???!!!
Misli li neko zaista da Edin Dzeko zeli da na selektorsko mjesto dodje Vaha ili neko slican njemu ko ce uspostaviti red u svlacionici i kod koga ce igraci morati se ponasati kao profesionalci, neko ko nece dati da raznorazne fufice dolaze na pripreme i da igraci ne smiju derneciti svaku noc na pripremama?
Nikakve legende ni Zelje ni Sarajeva,ne drugovi,ne vise.Pa da opet novinarska masinerija do besvijesti brani neodbranjivo samo zato sto je neko legenda Sarajeva.
Nece moci ove noci.
Nece moci ove noci.
1.MORA biti domaci,patriota.
2.Mora biti nesumnjiva moralna velicina.
3.Mora imati i odmah nametnuti autoritet.
4.Mora biti neko ko preuzima odgovornost i ima velike ambicije.
5.Mora imati dovoljno novca da budemo sigurni da nece preko reprezentacije ostvarivati licne transakcije
6.Mora imati podrsku sire javnosti,navijaca i igraca.
5.Mora imati dovoljno novca da budemo sigurni da nece preko reprezentacije ostvarivati licne transakcije
Mislim da je to puno stvari za jednog domaćeg stručnjaka.drummer je napisao/la:1.MORA biti domaci,patriota.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.