Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori 2014-
Samo budala moze ostavit ovog kretena na klupi reprezentacije.
Doduse u savezu sjede budale, kriminalci i hohstapleri, al valjda i oni imaju neku granicu.
Doduse u savezu sjede budale, kriminalci i hohstapleri, al valjda i oni imaju neku granicu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Granica je Dayton i niko vise.Mozambik je napisao/la:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma bolan ako Dusko bude selektor ima da stoje u stavu mirno kad on prica.Vaha je mala maca za njega i njegove zivce kad mu prekipi,pa jebote lik se javno suprostavio grckoj mafiji kada su mu poslali metak u pismu.Vjerujte Dule strog ali pravedan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Susic mora ostati na klupi...jedini je odveo reprezentaciju na veliko takmicenje i nije imao srece ni sa grupom jer smo dobili zaista jednu tesku grupu a i sa sucima koji nas kradu citavo prvenstvo
-
- Kontakt:
Gringo koga bi ti za selektora?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Grupa je odlicna, sudije nas jesu zahebale ali ostaje nasa prelosa igra sa nigerima i jos losija taktika Papeta.Hattrick je napisao/la:Susic mora ostati na klupi...jedini je odveo reprezentaciju na veliko takmicenje i nije imao srece ni sa grupom jer smo dobili zaista jednu tesku grupu a i sa sucima koji nas kradu citavo prvenstvo
Pape ne znam da li ce nas vodit dalje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- sanelmasetic
- Kontakt:
Pape je jos sinoc trebo podnijet ostavku...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Potencijalni selektori 2014-
ili se zajebajes ili si bas kretenHattrick je napisao/la:Susic mora ostati na klupi...jedini je odveo reprezentaciju na veliko takmicenje i nije imao srece ni sa grupom jer smo dobili zaista jednu tesku grupu a i sa sucima koji nas kradu citavo prvenstvo

ja ne znam ko je ovaj plaćenik (Hattrick), šta on radi ovdje?! ..
Ma i to je kasno... Trebao je na poluvremenu otići, uvjeren sam da bi dobili ili u najmanju ruku izvukli nerješeno!!!sanelmasetic je napisao/la:Pape je jos sinoc trebo podnijet ostavku...
Sent from my Home using fingers
Ocito mu dosadno i malo se zajebavaChinaglia je napisao/la:ja ne znam ko je ovaj plaćenik (Hattrick), šta on radi ovdje?! ..
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
zasto me vrijeđas?JoseMourinho je napisao/la:ili se zajebajes ili si bas kretenHattrick je napisao/la:Susic mora ostati na klupi...jedini je odveo reprezentaciju na veliko takmicenje i nije imao srece ni sa grupom jer smo dobili zaista jednu tesku grupu a i sa sucima koji nas kradu citavo prvenstvo
svak ima pravo na svoje misljenje...ako se na slazemo ne moras me odma nazivati svakakvim imenima.
ja misim da je susic dobar trener a rezultati to pokazuju i doveo nas je na prvenstvo.
takodjer mislim da je dzeko nas daleko najbolji igrac i da je za njegovu losu partiju sinoc kriv pjanic i misimovic koji mu nisu davali dobre lopte jer on je takav igrac da koristi prilike koje mu se ukazu
osim toga zabio je i gol al dzabe kad je onaj sudac ponistio bez razloga
- JoseMourinho
- Kontakt:
aha kontam zajebajes se, zajebant forumski si ti nekiHattrick je napisao/la:zasto me vrijeđas?JoseMourinho je napisao/la:ili se zajebajes ili si bas kretenHattrick je napisao/la:Susic mora ostati na klupi...jedini je odveo reprezentaciju na veliko takmicenje i nije imao srece ni sa grupom jer smo dobili zaista jednu tesku grupu a i sa sucima koji nas kradu citavo prvenstvo
svak ima pravo na svoje misljenje...ako se na slazemo ne moras me odma nazivati svakakvim imenima.
ja misim da je susic dobar trener a rezultati to pokazuju i doveo nas je na prvenstvo.
takodjer mislim da je dzeko nas daleko najbolji igrac i da je za njegovu losu partiju sinoc kriv pjanic i misimovic koji mu nisu davali dobre lopte jer on je takav igrac da koristi prilike koje mu se ukazu
osim toga zabio je i gol al dzabe kad je onaj sudac ponistio bez razloga

Vaha jeste najkvalitetnije ime koje mozemo dovesti, ali on je trener koji se vjerovatno ne bi zadržao više od nekoliko godina. Traži dlaku u jajetu i voli dramu, te je promijenio skoro 10 klubova i reprezentacija iako je u skoro svim imao (gle čuda) veoma pozitivne rezultate.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jeste a i previse je vruce bilo i teren je bio los.A i Nigerijci dosta brzi i nije ocekivao tako sto.Hattrick je napisao/la:Susic mora ostati na klupi...jedini je odveo reprezentaciju na veliko takmicenje i nije imao srece ni sa grupom jer smo dobili zaista jednu tesku grupu a i sa sucima koji nas kradu citavo prvenstvo

4 godine kad bi ostao odlicno bi bilo. evropsko i svjetsko.Genghis je napisao/la:Vaha jeste najkvalitetnije ime koje mozemo dovesti, ali on je trener koji se vjerovatno ne bi zadržao više od nekoliko godina. Traži dlaku u jajetu i voli dramu, te je promijenio skoro 10 klubova i reprezentacija iako je u skoro svim imao (gle čuda) veoma pozitivne rezultate.

Al uskoro ocekujemo produzenje ugovora teletu.
Hattrick ako se ne zayebajes onda si stvarno kreten. MIslim na ovih par recenica o Dzeki.

Hattrick je napisao/la:Susic mora ostati na klupi...jedini je odveo reprezentaciju na veliko takmicenje i nije imao srece ni sa grupom jer smo dobili zaista jednu tesku grupu a i sa sucima koji nas kradu citavo prvenstvo

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- Marsal
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
kako vas jedna utakmica moze tako promjeniti ljudi...i dalje tvrdim da safet susic mora ostati.
vaha je dobar trener ali za africke reprezentacije..tipa ovaj alzir i obala bjelokosti buduci da oni nemaju bas toliko dobre igrace kao mi.on ne zna sa dobrim igracima i on je za ove prosjecne ekipe.
vaha je dobar trener ali za africke reprezentacije..tipa ovaj alzir i obala bjelokosti buduci da oni nemaju bas toliko dobre igrace kao mi.on ne zna sa dobrim igracima i on je za ove prosjecne ekipe.
Hattrick je napisao/la:Susic mora ostati na klupi...jedini je odveo reprezentaciju na veliko takmicenje i nije imao srece ni sa grupom jer smo dobili zaista jednu tesku grupu a i sa sucima koji nas kradu citavo prvenstvo
Hattrick je napisao/la:kako vas jedna utakmica moze tako promjeniti ljudi...i dalje tvrdim da safet susic mora ostati.
aj ne riSe

Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 22 jun 2014, 21:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.