21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!
-
- Kontakt:
Jest' Edin spomenuo ova 3 momka pred utakmicu sa Argentinom. Ne budite licemjeri i ne lažite. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
sigurnoable je napisao/la:Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba malo i realan biti, mi smo debitanti, teško je odmah proći grupu. Jest da smo ima li dobru šansu ali tu je ogroman pritisak, velika očekivanja, plus u svemu tome nađe se sudija koji te počne zaebavat. Nije sudija jedini krivac sli je imao ogromnog udjela u tome. Nije da nas sudija samo u jednom sportu zeza već te konstantno yebu u svim sportovima. Mi smo do gola vrlo dobri bili i nakon tog gola je sve stalo, isto onako kako smo se digli nakon gola protiv Argentine tako smo jučer pali. Taktika Sušića je izmorila igrače jer se nije znalo ko šta igra, gdje ko igra. Lijevu stranu je sam čuvao Lula i u 50 min je već prokuh'o. Bit' će bolje sljedeći put. Ostaje žal, tuga, razočarenje ali i ponos, sreća što smo bili ovdje. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- sigurnoable
- Kontakt:
Jaro ne znam sta je smijesno ovdje, pa tuzno je samo sjediti pred compom i dijeliti kritike na forumu, valja makar pokusati nesto uraditi pa sta bude.darker10 je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dovoljno je pogledati sa koliko srca Alzirci igraju i kako se odnosi prema drzavnom dresu,kako se predstavlja svoja drzava,koja disciplina....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
drugim rijecima - Vahid Halilhodzic.Ponos Torina je napisao/la:Dovoljno je pogledati sa koliko srca Alzirci igraju i kako se odnosi prema drzavnom dresu,kako se predstavlja svoja drzava,koja disciplina....![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 22 jun 2014, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Vahid Halilhodžić.Ponos Torina je napisao/la:Dovoljno je pogledati sa koliko srca Alzirci igraju i kako se odnosi prema drzavnom dresu,kako se predstavlja svoja drzava,koja disciplina....![]()
![]()
![]()

A ovaj naš teleći pogled..

Ronaldo - Isco - Bale
Jaro nije ovo prvi put da se ovako nesto desava.Ovakve greske su dio fudbala i ima ih otkad je fudbala kao ozbiljnog sporta.Nije Bosna prva reprezentacija/klub koja je pokradena.sigurnoable je napisao/la:Jaro ne znam sta je smijesno ovdje, pa tuzno je samo sjediti pred compom i dijeliti kritike na forumu, valja makar pokusati nesto uraditi pa sta bude.darker10 je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 22 jun 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Daj mi broj dilera, svega tisigurnoable je napisao/la:Jaro ne znam sta je smijesno ovdje, pa tuzno je samo sjediti pred compom i dijeliti kritike na forumu, valja makar pokusati nesto uraditi pa sta bude.darker10 je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Djaba nam sve neke stvari se kod nas nikad nece promjeniti,umisljene"zvijezde" ce i dalje da se setaju,propalice ce uvijek imati otvorena vrata u reprezentaciji itd....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mora moci...jednostavno je preocito da Dzeko nije bio u zaledju i citav svijet je to vidio..i sramota da bezveze napadamo nase igrace jer da smo tad poveli,sigurno bi izvukli barem bod.sigurnoable je napisao/la:Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!
nadam se da ce celni ljudi fife vidjeti da smo pokradeni i presuditi u nasu korist
-
- Kontakt:
Službeni rezultat 3-0 za nas, jer smo pokradeni kod 0-0, evo objavila FIFA na svojoj službenoj stranici.Hattrick je napisao/la:Mora moci...jednostavno je preocito da Dzeko nije bio u zaledju i citav svijet je to vidio..i sramota da bezveze napadamo nase igrace jer da smo tad poveli,sigurno bi izvukli barem bod.sigurnoable je napisao/la:Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!
nadam se da ce celni ljudi fife vidjeti da smo pokradeni i presuditi u nasu korist

Ronaldo - Isco - Bale
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
NE LAZI NEMA TO
Zadnja izmjena: FukareTuzla1987, dana/u 22 jun 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
vrhunac gluposti kad bosanac pise peticiju da se promijeni rezultat utakmice

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
U biti ovo. Ljudi ovdje plaču od tuge, ne spavaju, osjećaju se posrano, a uzrok svega toga ima slobodan dan na plaži u Brazilu, kao da su sinoć sprašili Nigeriji tricu i poslali ih kući. Mi trebamo za takve ljude (čast igračima poput Asmira i još par njih) da pilimo svoje ionako razvaljene živce? Riječi su jedno, ali po postupcima se vidi šta kome ova reprezentacija znači i koliko. Neki se pišaju po njoj s gotivom.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Rekao sam da se necu vise javljati, al toliko sam ljut, da moram.....eto vidite, oni danas uzivaju na plazi, nakon sinocnje sramote!!! A mi svi tuzni i razocarani, cekali godinama ovo, a oni kao turisti otisli gore! SRAMOTA!!! Jos mi gore kad citam ove vase komentare od pojedinaca,kako je sudija kriv i tkd.....pa zar ste toliki tutmaci? Umjesto kolektivno da ih pljujemo, vi ovako? Kako vam nije zao ljuti krajisnika, koji su poginuli, zbog jednog dzeke koji se sinoc smije svima nama u facu.?!?! Kako narode? Pa dokle vise? Al kako poznajem ove nase ljude, nebi me cudilo da ih jos na aerodromu doceka hiljadu ljudi i slavi......eh moj Bosnjo......pa zar am to treba???
Vidim i ovaj članak na ss.ba o Džeki i svaka čast Zametici. Sav prljavi veš treba iznijeti na vidjelo, da svaki problem dobije svoje ime i prezime. Igranje za reprezentaciju je čast i privilegija, a ne nečija prčija da se tu kur*i kao da mu je babovina. Kad bi pola igrača otpalo, ako to znači zdravu atmosferu i dobre temelje, neka bude tako.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
makar pokusava nesto uraditfukarezv je napisao/la:vrhunac gluposti kad bosanac pise peticiju da se promijeni rezultat utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
http://www.balkaninfo.org/najnovije-nig ... nu-finala/" onclick="window.open(this.href);return false;FukareTuzla1987 je napisao/la:jel stvarno nemogu nac to
de link

Nije jos 100% ali ce biti ovako. Ceka se sutra da sve bude zvanicno.
FIFA je ucinila propust i skinula tu obavijest sa sluzebnih stranica.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hattrick frajeru bukvar i uci gradivo za sledecu godinu, jer po izjavama se moze zakljucit da imas oko 9 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.