21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

BiH - Nigerija

Pobjeda
200
83%
Neriješeno
13
5%
Poraz
27
11%

Ukupno glasova: 240

sigurnoable
Kontakt:

Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Post Postao/la sigurnoable » 22 jun 2014, 21:24

Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 21:25

Jest' Edin spomenuo ova 3 momka pred utakmicu sa Argentinom. Ne budite licemjeri i ne lažite. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jun 2014, 21:25

Kakve peticije hahahhaha sta vam je.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 22 jun 2014, 21:27

sigurnoable je napisao/la:Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!
:lol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2014, 21:27

Treba malo i realan biti, mi smo debitanti, teško je odmah proći grupu. Jest da smo ima li dobru šansu ali tu je ogroman pritisak, velika očekivanja, plus u svemu tome nađe se sudija koji te počne zaebavat. Nije sudija jedini krivac sli je imao ogromnog udjela u tome. Nije da nas sudija samo u jednom sportu zeza već te konstantno yebu u svim sportovima. Mi smo do gola vrlo dobri bili i nakon tog gola je sve stalo, isto onako kako smo se digli nakon gola protiv Argentine tako smo jučer pali. Taktika Sušića je izmorila igrače jer se nije znalo ko šta igra, gdje ko igra. Lijevu stranu je sam čuvao Lula i u 50 min je već prokuh'o. Bit' će bolje sljedeći put. Ostaje žal, tuga, razočarenje ali i ponos, sreća što smo bili ovdje. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 22 jun 2014, 21:28

darker10 je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la:Je li se moze sta promijeniti sa ovom peticijom sto je pokrenuta, pa zasto je FIFA i njihovi istrazni organi tu vec upravo da se bave sa ovim problemima!? Nadam se da ce upaliti ovo i da cemo makar dobiti rezultat 1:1 jedino ako i sama FIFA nije ukljuceno u ovo namjestanje a sve mi smrdi da jeste jer cudno je da niko se nije oglasio iz te institucije a nekoliko miliona ljudi je vidjelo krađu!
Jaro ne znam sta je smijesno ovdje, pa tuzno je samo sjediti pred compom i dijeliti kritike na forumu, valja makar pokusati nesto uraditi pa sta bude.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 jun 2014, 21:29

Dovoljno je pogledati sa koliko srca Alzirci igraju i kako se odnosi prema drzavnom dresu,kako se predstavlja svoja drzava,koja disciplina.... :clap: :clap: :tokralju: :tokralju:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 22 jun 2014, 21:30

Ponos Torina je napisao/la:Dovoljno je pogledati sa koliko srca Alzirci igraju i kako se odnosi prema drzavnom dresu,kako se predstavlja svoja drzava,koja disciplina.... :clap: :clap: :tokralju: :tokralju:
drugim rijecima - Vahid Halilhodzic.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 22 jun 2014, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 21:30

Ponos Torina je napisao/la:Dovoljno je pogledati sa koliko srca Alzirci igraju i kako se odnosi prema drzavnom dresu,kako se predstavlja svoja drzava,koja disciplina.... :clap: :clap: :tokralju: :tokralju:
Vahid Halilhodžić. ;)

A ovaj naš teleći pogled.. :facepalm:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 22 jun 2014, 21:31

sigurnoable je napisao/la:
darker10 je napisao/la:
Jaro ne znam sta je smijesno ovdje, pa tuzno je samo sjediti pred compom i dijeliti kritike na forumu, valja makar pokusati nesto uraditi pa sta bude.
Jaro nije ovo prvi put da se ovako nesto desava.Ovakve greske su dio fudbala i ima ih otkad je fudbala kao ozbiljnog sporta.Nije Bosna prva reprezentacija/klub koja je pokradena.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 22 jun 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jun 2014, 21:31

sigurnoable je napisao/la:
darker10 je napisao/la:
Daj mi broj dilera, svega ti :tokralju: :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 jun 2014, 21:32

Djaba nam sve neke stvari se kod nas nikad nece promjeniti,umisljene"zvijezde" ce i dalje da se setaju,propalice ce uvijek imati otvorena vrata u reprezentaciji itd....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Hattrick
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick » 22 jun 2014, 21:33

Mora moci...jednostavno je preocito da Dzeko nije bio u zaledju i citav svijet je to vidio..i sramota da bezveze napadamo nase igrace jer da smo tad poveli,sigurno bi izvukli barem bod.
nadam se da ce celni ljudi fife vidjeti da smo pokradeni i presuditi u nasu korist

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 21:35

Hattrick je napisao/la:
Mora moci...jednostavno je preocito da Dzeko nije bio u zaledju i citav svijet je to vidio..i sramota da bezveze napadamo nase igrace jer da smo tad poveli,sigurno bi izvukli barem bod.
nadam se da ce celni ljudi fife vidjeti da smo pokradeni i presuditi u nasu korist
Službeni rezultat 3-0 za nas, jer smo pokradeni kod 0-0, evo objavila FIFA na svojoj službenoj stranici. :opaopa:
Ronaldo - Isco - Bale

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 22 jun 2014, 21:38

NE LAZI NEMA TO
Zadnja izmjena: FukareTuzla1987, dana/u 22 jun 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 22 jun 2014, 21:39

vrhunac gluposti kad bosanac pise peticiju da se promijeni rezultat utakmice :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 22 jun 2014, 21:40

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Rekao sam da se necu vise javljati, al toliko sam ljut, da moram.....eto vidite, oni danas uzivaju na plazi, nakon sinocnje sramote!!! A mi svi tuzni i razocarani, cekali godinama ovo, a oni kao turisti otisli gore! SRAMOTA!!! Jos mi gore kad citam ove vase komentare od pojedinaca,kako je sudija kriv i tkd.....pa zar ste toliki tutmaci? Umjesto kolektivno da ih pljujemo, vi ovako? Kako vam nije zao ljuti krajisnika, koji su poginuli, zbog jednog dzeke koji se sinoc smije svima nama u facu.?!?! Kako narode? Pa dokle vise? Al kako poznajem ove nase ljude, nebi me cudilo da ih jos na aerodromu doceka hiljadu ljudi i slavi......eh moj Bosnjo......pa zar am to treba???
U biti ovo. Ljudi ovdje plaču od tuge, ne spavaju, osjećaju se posrano, a uzrok svega toga ima slobodan dan na plaži u Brazilu, kao da su sinoć sprašili Nigeriji tricu i poslali ih kući. Mi trebamo za takve ljude (čast igračima poput Asmira i još par njih) da pilimo svoje ionako razvaljene živce? Riječi su jedno, ali po postupcima se vidi šta kome ova reprezentacija znači i koliko. Neki se pišaju po njoj s gotivom.

Vidim i ovaj članak na ss.ba o Džeki i svaka čast Zametici. Sav prljavi veš treba iznijeti na vidjelo, da svaki problem dobije svoje ime i prezime. Igranje za reprezentaciju je čast i privilegija, a ne nečija prčija da se tu kur*i kao da mu je babovina. Kad bi pola igrača otpalo, ako to znači zdravu atmosferu i dobre temelje, neka bude tako.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 22 jun 2014, 21:40

fukarezv je napisao/la:vrhunac gluposti kad bosanac pise peticiju da se promijeni rezultat utakmice :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
makar pokusava nesto uradit
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jun 2014, 21:41

FukareTuzla1987 je napisao/la:jel stvarno nemogu nac to
de link
http://www.balkaninfo.org/najnovije-nig ... nu-finala/" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:

Nije jos 100% ali ce biti ovako. Ceka se sutra da sve bude zvanicno.

FIFA je ucinila propust i skinula tu obavijest sa sluzebnih stranica.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

lugi88
Kontakt:

Post Postao/la lugi88 » 22 jun 2014, 21:42

hattrick frajeru bukvar i uci gradivo za sledecu godinu, jer po izjavama se moze zakljucit da imas oko 9 godina

Zaključano

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.