na njivifilip13 je napisao/la:gdje je šuko radio prije nego je došao na bht?
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vrhunac idiotizma, neki Nigerijac ide u duel sa Šunjićem, prolazi ga i šuta na go, Begović odbrani. A konjić "BRAVO ŠUNJIĆU". Koji **** jbt. Ništa protiv Šunjića, bio je dobar, ali ovakvi komentari su sramotni.
Mislim da Konjić izgovori više riječi tokom utakmice nego što Džeko centimetara pretrči.
Mislim da Konjić izgovori više riječi tokom utakmice nego što Džeko centimetara pretrči.
Konjic je nevidjeni glupan.
Mi napadamo u 90-oj minuti, ja cupam kosu, a on prica o poplavama i kako trebamo biti sretni sto smo dio velike smotre
Mi napadamo u 90-oj minuti, ja cupam kosu, a on prica o poplavama i kako trebamo biti sretni sto smo dio velike smotre

Konjicu nemoj vise molim te komentarisat,silovao si mi usi svojim deranjem...
Gdje je uvlakusa mijajlovic jel lizao paksu dzeki i spahi nakon meca
Gdje je uvlakusa mijajlovic jel lizao paksu dzeki i spahi nakon meca
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Je l' do mene ili je Konjić stvarno rekao Pjaniću ''To, mačko!''? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Donnie Darko je napisao/la:Vrhunac idiotizma, neki Nigerijac ide u duel sa Šunjićem, prolazi ga i šuta na go, Begović odbrani. A konjić "BRAVO ŠUNJIĆU". Koji **** jbt. Ništa protiv Šunjića, bio je dobar, ali ovakvi komentari su sramotni.
i to totalno nevažnih i za tekmu nebitnih riječi
- rob do bagro
- Kontakt:
Konjic mi je vise zivce izvukao nego sami igraci na terenu, pa kakvi su ono uzvici led te ****, bila prilika jedna za nas kad ce ti Konjic u ovom tonu: IJAOOOOOO
Ja gledam, slusam i ne vjerujem, ko da mu treba pusi cunu pa nekakvi uzdasi da te dragi Bog sacuva.

Ja gledam, slusam i ne vjerujem, ko da mu treba pusi cunu pa nekakvi uzdasi da te dragi Bog sacuva.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Re: Odg: Sportski komentatori
ma fulio je, covjek igra lijevog wing-backa, znam da je prije bio veznjak ali vec dvije godine ne igra to. onda neko vece Kokorina zove KokorkinJoseMourinho je napisao/la:nije fulio, ne igra coek beka nego onu neku kombinaciju bek-krilo sto nije isto, a prije toga je bio vezni igračCalcio7 je napisao/la:kaze Suko da bi Ghani mogao biti problem jer Asamoah nije navikao igrati beka, a covjek vec dvije godine u Juventusu igra beka.

onaj Konjic je nevidjeni neandertalac. kad kod one prilike rece IHAAA, prava konjina.
JIHAAA kad je Dzeko pogodio stativurob do bagro je napisao/la:Konjic mi je vise zivce izvukao nego sami igraci na terenu, pa kakvi su ono uzvici led te ****, bila prilika jedna za nas kad ce ti Konjic u ovom tonu: IJAOOOOOO![]()

Pravi KONJic

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sportski komentatori
ma imena igrača me već ne čudi bude svaki dan fula itekako preksinoc i vEraneCalcio7 je napisao/la:ma fulio je, covjek igra lijevog wing-backa, znam da je prije bio veznjak ali vec dvije godine ne igra to. onda neko vece Kokorina zove KokorkinJoseMourinho je napisao/la:nije fulio, ne igra coek beka nego onu neku kombinaciju bek-krilo sto nije isto, a prije toga je bio vezni igračCalcio7 je napisao/la:kaze Suko da bi Ghani mogao biti problem jer Asamoah nije navikao igrati beka, a covjek vec dvije godine u Juventusu igra beka.![]()
![]()
onaj Konjic je nevidjeni neandertalac. kad kod one prilike rece IHAAA, prava konjina.

- RockyMaivia
- Kontakt:
"I to je odlican centarsut " -Konjic (lopta izlazi van stadiona )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zar ne bojkotujes SPRaul_64 je napisao/la: Mozda u porazu ti sve vise smeta al opet.... nit ima finu boju glasa.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šuko
Pogledajte, kako je koza tanka kad je covjek umoran!" (kad je Mulleru pukla arkada)
Pogledajte, kako je koza tanka kad je covjek umoran!" (kad je Mulleru pukla arkada)
vala mi ide na živce pretjerano filozofiranje na hrt,napraviše nauku oko **** naguravanja lopte
Evidentno je da oni cesto tako rijetko filozofiraju.filip13 je napisao/la:vala mi ide na živce pretjerano filozofiranje na hrt,napraviše nauku oko **** naguravanja lopte
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: $: Sportski komentatori
volim tog covjeka majke miArmala je napisao/la:Šuko

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Consigliere
- Kontakt:
Vrhunac Konjiceve predstave sinoc: sudija svira kraj, ispadamo sa SP-a: radujte se bosanci i herecgovci... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Otelo je napisao/la:Evidentno je da oni cesto tako rijetko filozofiraju.filip13 je napisao/la:vala mi ide na živce pretjerano filozofiranje na hrt,napraviše nauku oko **** naguravanja lopte

Consigliere je napisao/la:Vrhunac Konjiceve predstave sinoc: sudija svira kraj, ispadamo sa SP-a: radujte se bosanci i herecgovci...
ponekad pomislim da ima nešto budalasto u njemu