Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Besic odigro fino sinoc.
U ovim porazima u Brazilu pronalazak Besica je najvece otkrice.
U ovim porazima u Brazilu pronalazak Besica je najvece otkrice.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
ovaj Salihovic se ni sam ne sjeca kad je dobro odigrao za repku, od jednog od najdrazih igraca prerastao mi je u najiritantnijeg, taj Misimovic aka "jedan potez" moze jos samo kod nas igratityler durden je napisao/la:I Medunjanin je taraba. Nama trebaju igraci koji mogu trcat i borit se a ne setat se po terenu i cekat jedan ubitacan pas.Ibizevic je napisao/la:On i Pjanić jedino što su trčali čitavu utakmicu i jedini su pretrčali preko 11km, dok jedan Džeko mamu mu ****, jedva 9km
Odstranite iz repke, Medunjanina, Salihovica,Misimovica, jer su slicni sto se tice kondicije i svega toga.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Neznam stvarno sta je se dogodilo cim sam vidjeo sastav sinoc znao sam da ce se nesto glupo desiti jos pogotova na pocetku ona glupa dodavanja kad je nigerija uzimala lopte... Imam osjecaj ko da je neki problem ispo medju njima, kako sam gledo bio besic, pjanic, beg mozda i jos par kojisu htjeli da pobjede a ostali sve im jedno jedno bilo.. malo me je ova utakmica posjecala na utakmicu utakmicu sa egiptom. Neznam sto Kolasinac nije igro, garatujem ti da se on moze drzati sa emenikeom.. Zao mi je isto bilo Ervina, mislim nije ovo bilo fer prema njemu nimalo.. Nadam se da ce Besic i Hajrovic poslje ovoga preci i neki solidan club. Hvala Susicu za sve ali njegovo vrijeme je proslo... Nadam se poslje ovog-a da Susic ide
!!! Isto ja mislim da par igrace vise nece biti clan repke kao misimovic, mozda spahic ce se oprositi mozda ne nadam se da Dobijemo Arslanagica, Prcica, i jos par u repci... to je sve

igracina,najborbeniji igrac,ponos drzave,buduci igrac Real Madrida - MUHAMED BESIC
de napravite gif i za Bešića kad psuje, kao što ste i za Sea 

Celta Vigo hoce Besica,ne treba zurit sigurno ce bit boljih ponuda
- Nerminovic
- Kontakt:
volim te kao brata.
ljubim te

ljubim te

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kad bi se svi zalagali i ginuli na terenu kao što radi Muhamed Bešić sad bi slavili prolaz u 1/8.Momku svaka čast na prikazanoj igri u ove dvije utakmice.Jedina svijetla tačka u Brazilu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
I Borče Sredojević, odlično postavlja čunjeve na treningu i daje markere igračimaSaurman je napisao/la:Kad bi se svi zalagali i ginuli na terenu kao što radi Muhamed Bešić sad bi slavili prolaz u 1/8.Momku svaka čast na prikazanoj igri u ove dvije utakmice.Jedina svijetla tačka u Brazilu.

Grbavica naš je Hram!!!
Zamisli facu Messia kada bi presao u neki spanski klubEdvin_Mg je napisao/la:Celta Vigo hoce Besica,ne treba zurit sigurno ce bit boljih ponuda

Visca el Barça ! Mes que un club !
-
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:Zamisli facu Messia kada bi presao u neki spanski klubEdvin_Mg je napisao/la:Celta Vigo hoce Besica,ne treba zurit sigurno ce bit boljih ponuda

Grbavica naš je Hram!!!
DesimaL je napisao/la:Zamisli facu Messia kada bi presao u neki spanski klubEdvin_Mg je napisao/la:Celta Vigo hoce Besica,ne treba zurit sigurno ce bit boljih ponuda

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
QUIERE CERRAR SU FICHAJE ESTA SEMANA
El Celta va a por Besic
Evo kazu da zele zavrsiti sve tokom ove sedmice.
http://www.marca.com/2014/06/22/futbol/ ... omentarios" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasad je Celta taman.Bolje mu je da ide u Primeru nego negdje u Italiju ili Francusku.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
uuuuuu, valjalo bi... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Nerminovic
- Kontakt:
daj ba nemoj bit smijesan, koji crni celta vigo
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Celta je po meni klub koji igra najljepsi fudbal u Primeri. Ljudi su puni talentovanih igraca i bila bi to odlicna sredina za Mumeta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CAGarfia i 8 gostiju.