FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U drugom poluvremenu priliku će dobiti Plakalo, Barić, Dupovac, Tatomirović, Radovac, Cimirot, Handžić, Duljević, Okić, Velkoski.
imamo dva respektabilna sastava kad se jos tu dodaju Dzemo,Kalasi i lijevi bek
-
- Kontakt:
ubjeđen sam da ovo predkolo, prolazimo. Naravno, nema laganih mečeva ali ..prolazimo. Onda da nas sreća pogleda u 3 predkolu i da dobijemo protivnika koji bi se mogao proči.
rammstein je napisao/la:ja imam info za drugog skroz golmana al etomiky_hz je napisao/la:Fazon je trenutno sto i Slobodi treba golman jel jos nisu skontali sta ce sa Hodzicem koji se jos nije vratio treninzima Slobode,Pirica zastupa Husaric koji je u Slobodi prvi covjek glede pojacanja,tako da se otvorila i ta opcija za Pirica i tamo bi svakako imao status prvog golmana i zbog menadjera i zbog te situacije glede golmana kod njih,tu je malo zapelo trenutno ali blizi je nama(bar je bio do neki dan)simon je napisao/la:Piric je nedavno izjavio da u BiH zeli igrati samo za FK Sarajevo.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Duljevic
4:0

Zadnja izmjena: simon, dana/u 22 jun 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
- franklampard8
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
opet duljevic
7-0
faris h 8-0

faris h 8-0
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 22 jun 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
- franklampard8
- Kontakt:
De ba, Harise, popusti ih malo 

Nemojte samo dizati euforiju poslije ove utakmice.Natron je to,nije Real. 

momak je dosao na pripreme ekipe kao da ih je tek zavrsio, znaci pod punom spremomtruts je napisao/la:De ba, Harise, popusti ih malo

imam osjecaj da ce RAZVALJIVATI iduce sezone

FK Sarajevo - Natron Maglaj 8:0
34' Miloš Stojčev (ast. Todorovic)
45' Ognjen Todorović
45' Nemanja Bilbija
63' Haris Duljević (ast. Velkoski)
76' Haris Duljević
79' Ševko Okić
85' Haris Duljević
88' Faris Handžić (ast. Duljević)

45' Ognjen Todorović
45' Nemanja Bilbija
76' Haris Duljević
79' Ševko Okić
85' Haris Duljević

Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Nema ba euforije nikakve i glup je ko ćuna svako ko počne dizati istu. Tekma da Dženo može vidjeti kako nastaviti onakve dobre igra sa kraja orvenstca i naravno i da vidi na djelu igrače koji su došli u klub.
Ma sad ce poceti one analize u stilu da je Duljevic igracina,kapitalac i da ce u sljedecoj sezoni sam pobjedjivati protivnike itd.Dok stvarno ne pocne sezone ili ove jace utakmice Europa Lige ne treba ocjenjivati nijednog igraca.fcsforever je napisao/la:Nema ba euforije nikakve i glup je ko ćuna svako ko počne dizati istu. Tekma da Dženo može vidjeti kako nastaviti onakve dobre igra sa kraja orvenstca i naravno i da vidi na djelu igrače koji su došli u klub.
- franklampard8
- Kontakt:
4 gola od novih igracasimon je napisao/la:FK Sarajevo - Natron Maglaj 8:0
45' Ognjen Todorović
45' Nemanja Bilbija
76' Haris Duljević
79' Ševko Okić
85' Haris Duljević

1946
-
- Kontakt:
po meni Kostić bi mogao biti pojačanje..ali još ga moramo "pogledati"
ja samsamo rekao kakav je momak dosao na pripreme, dakle njegova sprema je jednaka spremi igrcakoji je tek zavrsio pripreme,110%HzSM je napisao/la:Ma sad ce poceti one analize u stilu da je Duljevic igracina,kapitalac i da ce u sljedecoj sezoni sam pobjedjivati protivnike itd.Dok stvarno ne pocne sezone ili ove jace utakmice Europa Lige ne treba ocjenjivati nijednog igraca.fcsforever je napisao/la:Nema ba euforije nikakve i glup je ko ćuna svako ko počne dizati istu. Tekma da Dženo može vidjeti kako nastaviti onakve dobre igra sa kraja orvenstca i naravno i da vidi na djelu igrače koji su došli u klub.
ne vidim nikakvu euforiju... pobjediti ovuekipu 8-0 nije nikakvo djelo vrijednoeuforije
-
- Kontakt:
Dino i Ibrak otišli na sutrašnje izvlačenje.
-
- Kontakt:
Duljevic od trenutka kad je prestao igrati i trenirati sa Olimpicom pa do dana prozivke je trenirao svaki dan individualno ili sa juniorima Olimpica.Momak je pravi sportista i za njegovu spremu se ne treba brinuti.