Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Spaha i Lulic nisu krivi sto je glupan od trenera zaboravio da mu najbolji bek bundeslige sjedi na klupi.
Svaki sat (ne dan nego sat) dok ovaj konj ne dobije otkaz iz repke je samar navijacima ove reprezentacije. Pape je idiot i neznalica. To je potvrdio nekoliko puta. Ko to nije vidio nek gleda kosarku jer fudbal nije za njega.
Papetu treba dati nogu sad pa sad.
Svaki sat (ne dan nego sat) dok ovaj konj ne dobije otkaz iz repke je samar navijacima ove reprezentacije. Pape je idiot i neznalica. To je potvrdio nekoliko puta. Ko to nije vidio nek gleda kosarku jer fudbal nije za njega.
Papetu treba dati nogu sad pa sad.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Principatus
- Kontakt:
Damir covjek koji mnogo napise, a nista ne kaze. Damire pusti se pisanja, razumijes se u fudbal i taktiku koliko i tvoj idol, tele Safet.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zato je dupli dupelizacki sportsport tocka ba objavio ni manje ni vise nego 4 clanka pljuvanja po Dzeki.Caeruleus je napisao/la:Prvi BH portal koji je uputio kritiku Sušiću, nadam se da je ovo samo početak.
http://blj.esak.info/rubrika/sport/clan ... -bih/88847" onclick="window.open(this.href);return false;
(samo iza lj pobrišite ovu točkicu)
Sreća nije iz Sarajevu, jer sarajevskim medijima samo noge vire iz NSBiH šupka.
"Teško je biti istinska zvijezda"
"Džeko je najneefikasniji napadač Mundijala"
"Džeko nisi nam dao da ti popusimo, eto ti sada"
Cak su u jednim clanku uspjeli Seadovog pretvoriti u heroja a Dzeku postade kriminalac kojih igra zbog licnih interesa.

Ni jedan novinar nije pisao o slavnoj taktiki bez lijevog beka, ako grijesim postavite link. Hvala
- 1988risha
- Kontakt:
Ma neću ba da se nerviram,zbog trenera koji veze nema... Ona klapa što ga je branila,sad može samo trolat,a znamo ih dobro...
A ako imaju obraza,nece trolati...
Toplo im preporučujem da gledaju ovu emisiju,jer smo zbog njihovog idola spakovali kofere...
[youtube][/youtube]
A ako imaju obraza,nece trolati...
Toplo im preporučujem da gledaju ovu emisiju,jer smo zbog njihovog idola spakovali kofere...
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Jedno je jasno, on sam nece otici. Ponude iz kluba sigurno nece biti jer je svako mogao vidjet o kakavom se laiku radi. Cekace da se bura stisa i da nekako, na guzove i tiho, iskamci novi ugovor.
Ne bi me cudilo da mu bagra iz saveza i da podrsku, jer je ipak najjeftiniji, sto znaci da njima ostaje vise.
Ne bi me cudilo da mu bagra iz saveza i da podrsku, jer je ipak najjeftiniji, sto znaci da njima ostaje vise.
mene je samo strah da 'Pariski boem' ne pusti korjenje na kormilu, kao sto imam osjecaj da hoce
Jedini krivac za sinoćnje stanje je SAFET SUŠIĆ. Čovjeku treba reći, hvala ti za sve dosad, i oprostiti se od njega a sljedeće kvalifikacije pružiti priliku nekome od pregršt dobrih selektora koje ova zemlja ima.
Zadnja izmjena: 0oo0, dana/u 22 jun 2014, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
🔵⚪
Nemam idola.... Kad mi to kaze strucnjak kao ti, onda se ne brinem....Principatus je napisao/la:Damir covjek koji mnogo napise, a nista ne kaze. Damire pusti se pisanja, razumijes se u fudbal i taktiku koliko i tvoj idol, tele Safet.

-
- Kontakt:
I ja se isto toga bojim. Syebace nam covjek EP kako je glup.1909 je napisao/la:mene je samo strah da 'Pariski boem' ne pusti korjenje na kormilu, kao sto imam osjecaj da hoce
A ovaj Damir treba da skupi malo muda i pogleda istini u lice po pitanju Susica a ne da oplece po igracima koji sa Tintinom i ostalim odlukama "genija" nisu mogli ama bas nista.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 22 jun 2014, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jucer u onom dnevniku samo hvala za savez, kako im izlazi u susret i prebacuje ih zajednickim charter letom.PapeSusic je napisao/la:Zato je dupli dupelizacki sportsport tocka ba objavio ni manje ni vise nego 4 clanka pljuvanja po Dzeki.Caeruleus je napisao/la:Prvi BH portal koji je uputio kritiku Sušiću, nadam se da je ovo samo početak.
http://blj.esak.info/rubrika/sport/clan ... -bih/88847" onclick="window.open(this.href);return false;
Cak su u jednim clanku uspjeli Seadovog pretvoriti u heroja a Dzeku postade kriminalac kojih igra zbog licnih interesa.![]()
Ni jedan novinar nije pisao o slavnoj taktiki bez lijevog beka, ako grijesim postavite link. Hvala
Bagra ne moze ni pljunut pod prozor Dzeki, koji jeste malo podbacio.
Da vode racuna o interesu repke, rekli bi da nas je Susic unistio. Ali jok, sujeta je preca. Najbitnije je sto im Dzeko ne da intervju, tj odgovore na njihova dva genijalna pitanja "kakava je atmosfera u timu" i " ko je po tebi najvise pokazao do sada, ko ti je favorit"
Ama jeste da smo otisli na SP sa njim, al u onoj grupi otisli bi sa bilo kim. Susic je nesposoban, nema skole/taktike nema auth. nad igracima. Treba neko drugi ovdje doci. Malo svjeziji, jaci..
G BUSSA BUSS
http://www.index.,hr/sp2014/clanak/idi-sam-safete/755967.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
(izbrisati "," poslije index.
🔵⚪
BH mediji, vi ste najveći tumor ovog društva. Ss.ba i klitoris vi ste sramota dupeuvlakačka. Nijedan članak da se kritizira Pape, a na ind.exu.hr-u:
http://www.ind.ex.hr/sp2014/clanak/idi- ... 55967.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
I šta je A.H, po nekima državni neprijatelj br.1 pogrešno rekao? Nego zagrebački portal, pa lik nema sarajevske okove, može pisati o svemu.
Džeko jeste bio loš, ali i za njegovu formu i forsiranje, te raskalašeno ponašanje, kao i slobode koje se tom igraču dozvoljavaju krivica su i samo krivica jednog čovjeka. Safeta Sušića. Tu sva priča treba završiti.
Ja čekam da se Marjan vrati u BiH, sam je rako da ima što šta reći BH javnosti. A od njeg očekujem buru kritika na račun izbornika koje su zaslužene, jer se njegova krivica i greške vide iz svemira.
http://www.ind.ex.hr/sp2014/clanak/idi- ... 55967.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
I šta je A.H, po nekima državni neprijatelj br.1 pogrešno rekao? Nego zagrebački portal, pa lik nema sarajevske okove, može pisati o svemu.
Džeko jeste bio loš, ali i za njegovu formu i forsiranje, te raskalašeno ponašanje, kao i slobode koje se tom igraču dozvoljavaju krivica su i samo krivica jednog čovjeka. Safeta Sušića. Tu sva priča treba završiti.
Ja čekam da se Marjan vrati u BiH, sam je rako da ima što šta reći BH javnosti. A od njeg očekujem buru kritika na račun izbornika koje su zaslužene, jer se njegova krivica i greške vide iz svemira.
Ono sto je sinoc Sajo postavio je kriminalno od prve minute smo izgledali kao da ce svake sekunde da nam zabiju gol .Jadni Spahic se totalno pogubio pa je vise lopti dao Nigerijcima nego svojim saigracima!Sajo ako imas obraz daj ostavku I nemoj da nas vise sramotis sa svojom taktikom.Niko na svijetu nebi uradio onu izmjenu nakon odlicne utakmice protiv Argentine samo bolestan u mozak covjek moze da to uradi .Obrana je vrlo kampleksna stvar I nesmije se tu puno mjenjat jer ces sjebat sve.
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 22 jun 2014, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Marjan je najveci dupelizac u ovoj drzavi.
Vec sam napisao, novinare treba u radne brigade da prave autoput, sa jednim obrokom dnevno.
Vec sam napisao, novinare treba u radne brigade da prave autoput, sa jednim obrokom dnevno.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3320
Tu možete pisati o portalu jer admin redovno gleda na tu temu.
Armin Hasanbegović je zakucao ovaj tekst. Odličan je bio i sa pitanjima prije Svjetskog u vezi poziva za pojedince. Svaka mu čast.
Tu možete pisati o portalu jer admin redovno gleda na tu temu.
Armin Hasanbegović je zakucao ovaj tekst. Odličan je bio i sa pitanjima prije Svjetskog u vezi poziva za pojedince. Svaka mu čast.
-
- Kontakt:
Istinito i jako dobro analizirano.0oo0 je napisao/la:http://www.index.,hr/sp2014/clanak/idi-sam-safete/755967.aspx
Dovest Vahu danim se svima s vrata krvi napije na prvom treningu.
- legenda reala
- Kontakt:
¸PapeSusic je napisao/la:Zato je dupli dupelizacki sportsport tocka ba objavio ni manje ni vise nego 4 clanka pljuvanja po Dzeki.Caeruleus je napisao/la:Prvi BH portal koji je uputio kritiku Sušiću, nadam se da je ovo samo početak.
Cak su u jednim clanku uspjeli Seadovog pretvoriti u heroja a Dzeku postade kriminalac kojih igra zbog licnih interesa.![]()
A šta reći za reprezentacijaba, ono je sramota novinarstva, klasično zaglupljivanje naroda, sve ijedan tekst poslije utakmice se svodi na isto, sudije nas pokrale, mi razvalili, a kod neukog stanovništa i djece se odma stvara pogrešna slika i idu grupe kupimo oči sudiji sa Novog Zelanda i sl. iskreno stid me naših sugrađan

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Damire nije istina. Nigerijci su duplali desno krilo i stvarali šanse a sredina ugušena sa medom i kažeš igrali smo 20 minuta. Smiješno.
Sto nije ubacio Kolasinca?
Sinoc je pokazao kolika je neznalica nigerijac ga je pojeo talticki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto nije ubacio Kolasinca?
Sinoc je pokazao kolika je neznalica nigerijac ga je pojeo talticki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Glup je narod ovdje svakako. To zaglupljivanje nece imati uticaja.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.