Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Njemu svakako ističe ugovor sada poslije prvenstva ja mislim, tako da je savez na potezu, Pape se ne pita ništa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Napadate bezveze Safeta,lik dao beka prednosti Nigerijcima i opet smo minimalno porazeni
Covjek koji sa 10 igraca drzi egal sa Nigerijom je svakako velik strucnjak
Safete ne zasluzujemo te

Covjek koji sa 10 igraca drzi egal sa Nigerijom je svakako velik strucnjak

Safete ne zasluzujemo te

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Jedino sto je logicno uvezi igranja Medunjanina umjesto Kolasinca je da mu je to otvorilo vrata da moze uvesti Tina u igru.
Ne znam ni zasto vise pisem, forum je izgubio smisao. Oni koji su nas slali u rupe i proglasavali mrziteljima su u rupama sada. Izaci ce za koji dan i oplesti po igracima. Moja Bosno najdraza ne trebaju ti neprijatelji izvana kod silnih budala koje radjas i odgajas. Ipak ja cu i dalje navijati i biti uz zmajeve protiv sebe ne mogu.
Ne znam ni zasto vise pisem, forum je izgubio smisao. Oni koji su nas slali u rupe i proglasavali mrziteljima su u rupama sada. Izaci ce za koji dan i oplesti po igracima. Moja Bosno najdraza ne trebaju ti neprijatelji izvana kod silnih budala koje radjas i odgajas. Ipak ja cu i dalje navijati i biti uz zmajeve protiv sebe ne mogu.

Oni ti ga pu*e Safeteeeeeeeeeeeeeeeeeeee,Safeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Odveo si nas na SP po prvi put u historiji,kakav si ti doktor!
Argument,oni su nas ionako trkački satrali,samo što nisu mogli dati gola.Umor je prevladao,utakmica protiv Argentine je bila u visokom ritmu.
Odveo si nas na SP po prvi put u historiji,kakav si ti doktor!
Argument,oni su nas ionako trkački satrali,samo što nisu mogli dati gola.Umor je prevladao,utakmica protiv Argentine je bila u visokom ritmu.
You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
Koji je ovo od forumaša na 2:40

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hoces argumente ?damir_82 je napisao/la: Svanulo pljuvacima...
Samo sto se, kao i obicno, pljuje po ustaljenoj matrici... bez rezona i argumenta, vec cisto da se pljune... Bitno je pljunuti na sve...na selektora, na Emira, na Edina.... redom.... I nije to slucaj samo sa fudbalskom reprezentacijom, vec i sa ostalim reprezentacijama, klubovima... Zato i jesmo tu gdje jesmo....
A posebna je prica to sto cemo lako poniziti i omalovaziti protivnika...
Evo jos tri puta sam od jutros pregledao utakmicu, i znate sta primjetim...?
Par odlicnih lopti za Edina u prvom poluvremenu.....
Znate koji igraci su dali najbolje lopte Dzeki? Medunjanin i Misimovic....
Valjda strucnjaci znate da, u ofanzivnom smislu, taktika je tu da vas tim dovede u gol sansu...
Jesmo li imali gol sanse iz izigranih akcija?
U defanzivnom smislu smo imali Lulica na lijevoj strani iz jednog jedinog razloga... Omjer ofanzivnih i defanzivnih karakteristika je priblizan i moze odigrati i defanzivno (sto Visca ne moze), i ofanzivno (sto Kolasinac ne moze)..
Imao je i Besica kao osiguraca na toj strani, ali i indisponiranog kapitena.... Prica kako je morao Emir da igra istovremeno na dvije pozicije je neozbiljna.... Ukoliko ponovo pogledate utakmicu lako cete primijetiti da u slucaju kad Lulic zakasni sa povratkom u odbranu, Spahic izlazi na igraca koji dolazi sa te nase lijeve strane, Sunjic i Mujdza ulaze unutra i zatvaraju... Nerijetko je i Besic pokrivao Spahiceva izvlacenja i ulazio u nasu zadnju liniju...
Dakle sa takticke strane korektno i logicno.... Da je kapiten bio na svom nivou ne bi ta lijeva strana pravila problem...
Naravno da bi sve drugacije bilo da je priznat gol i da smo poveli u dvadesetoj minuti... Izmjene bi bile drugacije, igra bi bila drugacija...
Mi smo sa takticke strane obezbijedili Edinu nekoliko sansi koje on, na zalost, nije realizirao..
Pripreme reprezentacije nemaju nikakve veze sa ovim... Treninzi su dozirani i zato nije bilo tezih povreda igraca... Ako mislite da se kondicija "nabija" za mjesec dana, varate se!!! Treninzi kakvi se praktikuju krajem sezone u klubovima, treninzi za odrzavanje forme i sa puno igre s loptom je nesto sto je optimalno....
Sunjica ste toliko osporavali, pljuvali, pa sad se lize.... Nije jedna utakmica mjerilo, imao je i losih izdanja (SAD drugo poluvrijeme), ali je pravi primjer kako lako nekog popljujemo, pa hvalimo, i obratno....
Jeste li Besicu izbrojali netacne pasove sinoc?
Jedino bih ja uveo Viscu umjesto Susica, i to se ne slazem sa selektorom...Al ne toliko da ga pljujem i nazivam pogrdnim imenima....
Indisponirani glavni igraci, ponisten cist gol... Nismo mi toliko bolji od Nigerije...
Ispadamo iz jedne od slabijih grupa na SP nakon dvije odigrane utakmice,veci od tog ne mozes dobiti !
Utakmicu smo poceli sa tri playmakera ( Pjanic,Misimovic,Medunjanin) i bez lijevog beka,ni jedna rokada u formaciji i nadpounjavanje ne moze osporiti cinjenicu da smo mi vjerovatno jedina ekipa na prvenstvu koja je pocela utakmicu bez lijevog beka...Lulic je zrtvovan a ocigledno je bilo i nakon meca sa Argentinom da je igrac koji ne moze odgovoriti tom zadatku jer nije fizicki spreman za takvo nesto,.
Stojimo visoko na terenu i odbranu zasnivamo na presingu a u ekipi imas nepokretnog napadaca kojem je presing misaona imenica,imas Misimovica koji kroz citavu svoju karijeru nije igrao ozbiljno odbranu a za presing nema ni snage ni umjeca,.Tek nesto bolji od nabrojanih je Medunjanin ali i on je daleko od igraca koji moze cak i pristojno odgovoriti bilo kakvim defanzivnim zadacima,.
Treba li napomeniti da je Iran sa 90 % igraca iz domaceg prvenstva uzeo bod Nigeriji i drzao nulu protiv Argentine devedeset minuta,.Da,reci ces,oni su igrali bunker,.Jesu,ali zato sto na klupi imaju selektora koji je znao da je to najbolji recept za njegovu ekipu i kroz citave kvalifikacije je nadopunjavao taj sistem dok je tvoj miljenik Safet kroz iste te kvalifikacije lutao bez ikakvog taktickog nadopunjavanja a imao je ogroman prostor za to s obzirom da smo u grupi imali par amaterskih ekipa koje istina mogu biti neugodne na domacem terenu ali i to pada u vodu kada se zna da smo protiv Latvije i Litvanije 4 put bili domacini,.
Da idemo dalje ?
Šarada u vidu trening kampa,hrasnica,lumpovanje,.
Nikakav autoritet u svlacionici,.
Nepotizam,germanija,pozivanje igraca koji ni kvalitetom ni zaslugama nisu trebali biti tu,.
Slucaj Zukanovic.
Slucaj Prcic.
Vjerovatno se moze naci jos dosta toga ali vjerujem da je i ovo dovoljno no za kraj cu reci sasvim jednostavan razlog i argument zbog koje Pape mora da ide,.
Nije u stanju izvuci maksimum iz ove ekipe,.The end,fajront,tacka. Ti ako ovdje ne vidis " argument " sumnjam i da razumijes pravo znacenje istog sto je sramotno s obzirom da se konstantno u svom pisanju pozivas na njega,.
e to i mene hebe burazeru.....dubrovnik je napisao/la:Jedino sto je logicno uvezi igranja Medunjanina umjesto Kolasinca je da mu je to otvorilo vrata da moze uvesti Tina u igru.

Najjača izjava:
"Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima "desanka". Ne idemo u Brazil na ekskurziju, već da odigramo što bolje i da donesemo radosti navijačima Bosne i Hercegovine."
Pojedinci, a zna se na koga aludiram su se samo gledali, slikali, nisu ništa ispod jorgana radili, autoritet samo takav!
"Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima "desanka". Ne idemo u Brazil na ekskurziju, već da odigramo što bolje i da donesemo radosti navijačima Bosne i Hercegovine."

Pojedinci, a zna se na koga aludiram su se samo gledali, slikali, nisu ništa ispod jorgana radili, autoritet samo takav!
gdje je Virtu4l da opravda najboljeg selektora svih vremena i najbolji takticki potez na SP
mirzatele je napisao/la:gdje je Virtu4l da opravda najboljeg selektora svih vremena i najbolji takticki potez na SP

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da Pape ovako brzo priča?krmpotich je napisao/la:Da ima damu, ko sto nema uradio bi ovako:
[youtube][/youtube]

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Evo iranci nam se smiju i imaju pravo..sto bih volio da nas nag.uze samo da ovaj usljo ode iz repke,zajedno sam kikserom kapitenom,fol napadac svjetske klase i zucoo selfie.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
joj al pametuje ovaj amerikanac majko mojalegenda reala je napisao/la:
Koji je ovo od forumaša na 2:40![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Inace, jako kvalitetan tekst

krmpotich je napisao/la:Da ima damu, ko sto nema uradio bi ovako:
[youtube][/youtube]

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Tu sam ja, ne brini. Najuspješniji bh selektor, naravno, a taktički potezi od sinoć baš i nisu bili najbolji.mirzatele je napisao/la:gdje je Virtu4l da opravda najboljeg selektora svih vremena i najbolji takticki potez na SP
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Pape vec razmislja kako ce iskorisiti vrucinu i los teren u svoju korist ? Naime ne zeli riskirati zdravlje glavnih igraca u ovoj ne bitnoj utakmici te ce na teren poslati miljenike ispodprosjecnih liga Tinu, Hadzica i Vrsajevica.
Kakav pogodak, cijelu utakmicu ce njegovi sticenici imati priliku da se dokazuju skautima iz mega mocnih liga Turske, Ukrajine i sl.
Bojkot sada i nije toliko stran aaaa ? 

Hvala kur'cu pa barem jednom realno gledaš na sve.Virtu4l je napisao/la:Tu sam ja, ne brini. Najuspješniji bh selektor, naravno, a taktički potezi od sinoć baš i nisu bili najbolji.mirzatele je napisao/la:gdje je Virtu4l da opravda najboljeg selektora svih vremena i najbolji takticki potez na SP

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Uvijek ja gledam realno, samo ne letim pred rudu.*p!p!t@* je napisao/la:Hvala kur'cu pa barem jednom realno gledaš na sve.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Vrijeme da svi kolektivno okrenemo novu stranicu*p!p!t@* je napisao/la:Hvala kur'cu pa barem jednom realno gledaš na sve.Virtu4l je napisao/la:Tu sam ja, ne brini. Najuspješniji bh selektor, naravno, a taktički potezi od sinoć baš i nisu bili najbolji.mirzatele je napisao/la:gdje je Virtu4l da opravda najboljeg selektora svih vremena i najbolji takticki potez na SP

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.