Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?
"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".
DA KONACNO PREKINEMO TU PRICU OKO NAVODNE POVREDE.
MOMAK NIJE BIO POVRIJEDJEN, BIO JE 100% SPREMAN, AL MI IMAMO GLUPANA NA KLUPI
"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".
EJ MOMAK NE VREDJAJ GLUPANE PA I GLUPAN BI SVATIO DA SAMO KOLA MOZE U DUEL SA OVIM IGRACIMAMozambik je napisao/la:Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?
adeko
Da je momak igrao zatvorio bi tu stranu. I gola nebi bilo. Emenike je pojeo spahica!
G BUSSA BUSS
Ovo izgleda da je bila frka na relacoji spahic &co protiv kolasinca na relaciji lijevog beka salihovic kolasinac bickacic stoper da je to tu negdje puklo pa smo zato igrali bez beka citavu tekmu mogao je lulica na beka misimovic ili medunjanin out da se stavi visca a hajro na ovu stranu moguce da je nesgo zestoko bilo prije tekme sumnjam da je kolasinac povrijedjen uopste
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Emenike bi sinoc mozda jednom prosao, ali samo mozda da je igrao rusilac nas!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Na stranu to što je strašno kvalitetan igrač u odbrani ali njegova energija bi nam mnogo toga dala.
Očekivao sam da ga ubaci u vezni red u drugom poluvremenu i bio sam šokiran kada sam vidio kakve je izmjene napravio nazovimo ga selektor Bosne i Hercegovine. Seo je sigurno najspremniji igrač u timu, uz to daje agresivnost, potrebnu energiju timu ali eto, kod našeg Sušića drugi imaju prednost, stidi se čovječe, stidi se svojih poteza koje ne bi napravilo dijete na football manageru.
Očekivao sam da ga ubaci u vezni red u drugom poluvremenu i bio sam šokiran kada sam vidio kakve je izmjene napravio nazovimo ga selektor Bosne i Hercegovine. Seo je sigurno najspremniji igrač u timu, uz to daje agresivnost, potrebnu energiju timu ali eto, kod našeg Sušića drugi imaju prednost, stidi se čovječe, stidi se svojih poteza koje ne bi napravilo dijete na football manageru.
Znači na pitanje zbog čega nije igrao Kolašinac, on odgavara da ga je teško vratiti na stoperaMozambik je napisao/la:Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

Pa kakav crni stoper pi*čka ti materina zašto momak nije igrao na lijevom beku. Nego si stavio Lulića koji je u onoj formaciji igrao i lijevog beka i lijevo krilo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
sam taj odgovor selektora govori da se nešto dobro poremetilo pred utakmicu, a šta valjda nekad saznamo. ne vjerujem da seo ima ikakve veze sa tim, on jednostavno radi što mu se kaže i krajnje je profesionalan, a sigurno srce i igra, što dokazuje i reakcija kod gola. da je njega selektor za nešto okrivio i ostavio na klupi, sigurno onako ne bi reagovao.
momku svaka cast, buducnost naše reprezentacije i jedva cekam da ga vidim u narednom periodu kako nikome nece dati pardona na našoj lijevoj strani
momku svaka cast, buducnost naše reprezentacije i jedva cekam da ga vidim u narednom periodu kako nikome nece dati pardona na našoj lijevoj strani
nema potpisa
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kolasinca ostavit na klupi za ovu utakmicu. E moj 'Seljak-tor' sta nam radis.
- rob do bagro
- Kontakt:
Momak je mogao igrati u prvih 11 jedne Njemacke i ici bar do 1/4 ali on je izabrao da ide za srcem i dozivio da ga teleca glava ostavi na klupi iako je za Lulica i u napadu cak,a u odbrani da ne pricam - ROBERTO CARLOS
Da je ovaj momak bio na lijevoj strani nikada onaj gol ne bi primili.
Pape mora da odgovara za ove poteze, otkaz je smijesan za ono sto je on radio sinoc

He gledam jucer Höwedes na poziciji lijevog beka jer nemaju nijednog pravog lijevog beka.. I kontam odma kako smo sretni sto Seo igra za nas jer bi ga danas gledali u svabskom dresu....mirzatele je napisao/la:Momak je mogao igrati u prvih 11 jedne Njemacke i ici bar do 1/4 ali on je izabrao da ide za srcem i dozivio da ga teleca glava ostavi na klupi iako je za Lulica i u napadu cak,a u odbrani da ne pricam - ROBERTO CARLOS
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Igrac koji bi bio u prvoj postavi u NJemackoj kod nas na klupi. E moj 'Seljak-tor' sta nam radis. Da ga ovo nije idiot 'kaznio' za onaj auto gol. Koji m@ngup nasu repku vodi.sajo10 je napisao/la:He gledam jucer Höwedes na poziciji lijevog beka jer nemaju nijednog pravog lijevog beka.. I kontam odma kako smo sretni sto Seo igra za nas jer bi ga danas gledali u svabskom dresu....mirzatele je napisao/la:Momak je mogao igrati u prvih 11 jedne Njemacke i ici bar do 1/4 ali on je izabrao da ide za srcem i dozivio da ga teleca glava ostavi na klupi iako je za Lulica i u napadu cak,a u odbrani da ne pricam - ROBERTO CARLOS

Najveci od svih.rob do bagro je napisao/la:Rusi i na klupi.![]()
Dzeko mu se moze sageti.
Osvojiti.mirzatele je napisao/la:Momak je mogao igrati u prvih 11 jedne Njemacke i ici bar do 1/4 ali on je izabrao da ide za srcem
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jesi naporan s Njemackom bokte vidio, ohani malo ba.Neutral je napisao/la:Osvojiti.mirzatele je napisao/la:Momak je mogao igrati u prvih 11 jedne Njemacke i ici bar do 1/4 ali on je izabrao da ide za srcem
Bojim se da te nisam ništa pitao.
Oni su jedan od favorita na prvenstvu i kao takav imaju potencijal da ga osvoje. Napisao sam ono realno, a briga me za tvoje depresije koje imaš sa 16 godina.
Oni su jedan od favorita na prvenstvu i kao takav imaju potencijal da ga osvoje. Napisao sam ono realno, a briga me za tvoje depresije koje imaš sa 16 godina.
Ovdje i dalje sepet djece, raspust poceo
Nego kome se vi izvinjavate??!?! Hahahahahahhaha, pa ne mogu vjerovati koji kramponi se ovdje mogu naći. To je strasno, kao da glavonja čita SS
Inace momak je legenda, mislim na Sea s klupe 

Moj Seo vise si onom reakcijom sa klupe napravio za 90 minuta nego primadone na terenu. Bravo sine dragi i blago tvojoj majci koja te rodila tako ponosnog na svoju domovinu.
Bice ovo Seo bolje samo da pojedinci odu u zasluzenu penziju (Miske i Spaha) i mi dobijemo novog trenera. A savez ako ima obraza treba sjesti sa Seom, Asmirom i Muhamedom i nek se dogovore koji od njih trojice da preuzme traku. Svi drugi ili je ne zasluzuju, ili nemaju damu za istu. Ja bih je licno tebi urucio i da nas vodis u nove pobjede, ali ko god od ove trojice dobije traku ja se ne bunim. Hvala ti Seo i gdje cuo, i gdje ne cuo.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, bhfanatic14 i 22 gosta.