De idi logout i ne provaljuj se.Mozambik je napisao/la:SAMO SUSICA TREBA PLJUVAT. IGRACE TREBA OSTAVIT NA MIRU

Džeko je igrač, njegovo je da trči, a sinoć se šetao kao maneken.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
De idi logout i ne provaljuj se.Mozambik je napisao/la:SAMO SUSICA TREBA PLJUVAT. IGRACE TREBA OSTAVIT NA MIRU
Naravno da ne. Evo ja prvi bih ga udavio golim rukama i svasta sam rekao, izmedju ostalog i ovo sto ti napisa, u naletu bijesa zbog sinocnjeg izdanja. Ali treba i njemu pokazati kako nije nedodirljiv, da i on moze biti zamijenjen i ostavljen da pocne utakmicu sa klupe. A ne da precesto u bitnim utakmicama on seta po terenu, zijeva i smije se navijacima sto ga kritikuju. Pokazati mu da nije bog u reprezentaciji i spustiti ga malo na zemlju.Mozambik je napisao/la:Dobro, treba otjerat Dzeku iz reprezentacije.
Ne, već ga treba stavit na klupu. Treba uvest autoritet u ekipu. Koji će ti klinac igrač 90 minuta na terenu koji se samo šeta.Mozambik je napisao/la:Dobro, treba otjerat Dzeku iz reprezentacije.
nemamo pravo na 10 izmjena..da 10, jer neki su trcali al uprazno...pretrca i Juventus daleko vise od Bajerna u 1/4 finalu LP pa se s loptom ne sastase...hvataju se svi ove izjave mimo konteksta..mozes ti pretrcat 8 kilometara i zatvorit takticki sve , pokrit prostor kohezivnom igrom, a mozres pretrcat i 12-13 ko jadni Listajner, Markizio i Asamoa al da od toga 11 i po bude ganjanje Robena i Riberija, zatvaranje prostora i spasavanje zive glave ko nama sinoc.Puma je napisao/la:[youtube][/youtube]
a tebi zabraniti pisanje na forumuMozambik je napisao/la:SAMO SUSICA TREBA PLJUVAT. IGRACE TREBA OSTAVIT NA MIRU
pardon kolega...on nije bio premekan u duelu, on je bio najveca pussy sinoc u duelima, to jest na terenudubrava je napisao/la:Sam si je noge potpetljao kad se malo bolje pogleda...
Bio je premekan u duelu..
Protiv Grcke je bilo obratno nije igrao Pjanic a Miske je doktorski odigraodelpiero10 je napisao/la:
Misimovic je bio igrac za zadnjih dvadeset minuta sa svojim iskustvom a dotad bi Pjanic imao slobodu sjetite se utakmice protiv grcke kada nije igrao miske pjanic je odigrao najbolju utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.